Ποιος είναι ο Μέλιος από τις Ψυχοκόρες που ερωτεύεται η Φρόσω και έκανε το κοινό να τον λατρέψει;

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος είναι ο Μέλιος από τις Ψυχοκόρες που ερωτεύεται η Φρόσω και έκανε το κοινό να τον λατρέψει;

Ο ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος είναι από τις εκπλήξεις της σειράς και το #melios έγινε το νέο trend. Οι θεατές του ΑΝΤ1 + είχαν ήδη χαρακτηρίσει τον έρωτα της Φρόσως και του Μέλιου τον πιο αγνό και καρμικό τηλεοπτικό έρωτα της φετινής σεζόν. Τώρα ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουμε και να τον θαυμάσουμε και όλοι οι υπόλοιποι. 

Το δραματικό πλαίσιο στη σειρά Ψυχοκόρες, τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζεται και δεν αφορά μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αλλά και στις κοινωνικές, τις πολιτικές και οικονομικές πτυχές της περιόδου μετά τον πόλεμο. Στη σειρά θα τα δούμε όλα αυτά σταδιακά, ενώ η μοίρα των 4 αδελφών, αλλάζει ριζικά. Η προσοχή μας πηγαίνει ιδιαίτερα στη Φρόσω η οποία έχει μία μεγάλη μεταστροφή στον χαρακτήρα της. Ο άντρας που της καθόρισε τη ζωή ευθύνεται για αυτό. Ποιος είναι τελικά αυτός ο Μέλιος;

Ο ταπεινός Μέλιος είναι ο μόνος που δείχνει αγάπη στη Φρόσω

Ο χαρακτήρας της Φρόσως, στις Ψυχοκόρες, της μεσαίας από τις αδελφές Πολύζου, είναι πολύ ιδιαίτερος και αριστοτεχνικά δημιουργημένος από την ηθοποιό Άννα Λουιζίδη. Θα το διαπιστώσεις σταδιακά με όσα συμβούν. Είδαμε και την απόλυτα δικαιολογημένη απόφασή της να το σκάσει από το σπίτι των Νάτσηδων. Είχε καταλάβει πως τη θέλουν μόνο για σύγκρια για να φέρει στον κόσμο το παιδί του γαιοκτήμονα. Έχει βιασθεί σωματικά και ψυχικά και θέλει απεγνωσμένα να φύγει.

Οι Ψυχοκόρες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους: Τα παράξενα, τα πρώτα επεισόδια και η έκπληξη

Τα πράγματα δεν θα πάνε τόσο καλά σε αυτό, ενώ βρέθηκε στον δρόμο της, ο άντρας που καθόρισε τη ζωή της, ευχάριστα αλλά και τραγικά στη συνέχεια. Είναι ο αγνός νεαρός βοσκός, ο Μέλιος, τον οποίο αρχικά είδαμε να απομονωμένος μαζί με τα ζώα του.

Τα κορίτσια του χθες, οι γυναίκες του σήμερα: Oι 4 «Ψυχοκόρες» μιλούν για τα κοινωνικά πρότυπα

Ο Μέλιος την προστάτεψε από την αρχή. Μεταξύ τους δημιουργείται μία τρυφερή και αληθινή αγάπη. Εκείνος ζει συναισθήματα που δεν τα έχει ξαναζήσει, για αυτό και στην αρχή δεν μπορεί να τα εκφράσει.

Η νεαρή δυστυχώς δεν θα αποφύγει την επιστροφή της στους Νάτσηδες. Εξοντώνοντας και εκείνους που θα σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της. Δείχνει έναν άλλο χαρακτήρα η Φρόσω και δεν θα είναι πια ένα άβουλο πλάσμα. Ξέρει ότι δεν μπορεί εντελώς να ξεφύγει από το νέο της σπίτι και για αυτό θα βάλει τους όρους της πλέον. Θα έχει μία απίστευτη εξέλιξη η δική της ιστορία.

https://www.instagram.com/reel/C4NxTk7o72Q/

Όσοι έχουν δει τα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1 + έχουν αγαπήσει τον Μέλιο. Είναι μία από τις φετινές εκπλήξεις της σεζόν και τώρα που θα τον δουν και όλοι οι υπόλοιποι (και εσύ φυσικά) πανελλαδικά, θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ακόμη και στην επίσημη παρουσίαση της σειράς από τον ΑΝΤ1 πριν από λίγες ημέρες, που λειτούργησε ως μία δεύτερη πρεμιέρα, έξι μήνες μετά την πρώτη στη συνδρομητική πλατφόρμα, στο άκουσμα του ονόματός του, επικράτησε ενθουσιασμός.

https://www.instagram.com/p/CzLhJmMNCin/

Ο ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος που τον υποδύεται, είναι ένας low profile καλλιτέχνης με αρκετές θεατρικές περγαμηνές. Τον είχαμε γνωρίσει στην παράσταση «Τίμων ο Αθηναίος» στο Εθνικό Θέατρο, τον θαυμάσαμε στο πλευρό της Μπέτυς Αρβανίτη στο κλασικό έργο «Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα», ενώ είχε και μία μικρή συμμετοχή στην ταινία «Άνρθωπος του Θεού» στο πλευρό του Άρη Σερβετάλη.

1710931376110-504032898-meliospsixokores.jpg

Δεν αγαπά την έκθεση, στα social media όσο και αν ψάχνεις δεν θα τον εντοπίσεις και όλα αυτά προέρχονται από μία φυσική συστολή και όχι ως αποτέλεσμα μίας επιτηδευμένης συμπεριφοράς.
Το #Melios θα το συναντάς συχνά από εδώ και πέρα.