Οι 3 νέοι έρωτες στις Ψυχοκόρες δίχασαν το κοινό: Το «μπράβο» στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Κατερίνα Μπούσιου
Οι 3 νέοι έρωτες στις Ψυχοκόρες δίχασαν το κοινό: Το «μπράβο» στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Στο δίλημμα και ερώτημα «Ποιον ή ποια ηθοποιό να πρωτοθαυμάσω στις Ψυχοκόρες;» το κοινό χθες εστίασε στον Μέλιο και τον Παύλο. Δύο φυσιογνωμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. 

Τα ήθη της εποχής του '50, τα πολιτικά και ατομικά συμφέροντα, η πλάνη και ο έρωτας (φανερός ή κρυφός) στις Ψυχοκόρες, θα μας απασχολήσουν πολλές φορές. Θα μας κάνει να σκεφτούμε, να αναρωτηθούμε, να ταυτιστούμε, να θυμώσουμε. Χθες πήραμε μία δυνατή γεύση για όσα ανατρεπτικά θα συμβούν στη συνέχεια. Μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και ο Αναστάσης Λαουλάκος, είναι οι 3 ηθοποιοί που χθες δίχασαν το κοινό για τους ρόλους τους και αγαπήθηκαν σε κάθε τους καρέ για το ταλέντο τους.

Τι θα συμβεί όμως στο μέλλον με τις σχέσεις τους;

Ο ασυμβίβαστος Παύλος και ο hipster των '50s Μέλιος

Σε είχα ήδη προειδοποιήσει πως άμα τη εμφανίσει στις Ψυχοκόρες, ο Μέλιος ως ρόλος, θα προκαλούσε αναστάτωση. Δεν έχεις δει βέβαια τίποτε ακόμη, αλλά χθες πήρες μία γεύση της καλοσύνης του, βοηθώντας τη Φρόσω που το έσκασε από το σπίτι των Νάτσηδων. Η εξέλιξή του θα είναι συγκινητική και καταλυτική. Το δραματική είναι αναμενόμενο, γιατί λιγοστές είναι οι χαρές και σε αυτή την κορυφαία σειρά της ελληνικής μυθοπλασίας. Η νεαρή Πολύζου όμως θα μάθει πολλά από αυτή τη σχέση και θα μάθουν και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους.

Ποιος είναι ο Μέλιος από τις Ψυχοκόρες που ερωτεύεται η Φρόσω και έκανε το κοινό να τον λατρέψει;

Το ευρύ κοινό και όχι οι συνδρομητές του ΑΝΤ1 + που γνώρισαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά χθες τον Μέλιο, τον λάτρεψαν αμέσως. Αναστάσης Λαουλάκος είναι ο ηθοποιός που τον υποδύεται. Και είναι μεγάλο αστέρι.

Χθες θαυμάσαμε και το μεγαλείο του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Σε έναν dark ρόλο ως βιομήχανος Κοτρώτσος. Το Δεσποινιώ φαίνεται πως κινδυνεύει στο πλευρό του, αλλά θα ευτυχώς που υπάρχει η αδελφή της η Μαρίκα στο πλάι της. Πολλά πράγματα από το σκοτεινό παρελθόν του θα βγουν στην επιφάνεια σταδιακά.

Και ίσως να δικαιολογούν και την εύθραστη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Νέλλα αλλά και την απιστία της.

dadakaridis.jpg

Η Μαρίκα επίσης ξεκινά ένα αγνώστου κατάληξης φλερτ με τον Σώτο, γιο Κοτρώτσου και Ντέλλας. Δηλαδή θα βρεθεί αντιμέτωπη σε λίγο διάστημα με τη Δήμητρα Ματσούκα. Πολύ δυσοίωνο όλο αυτό. Οι μισοί στο Twitter/X θέλουν το φλερτ να γίνει έρωτας και οι άλλοι μισοί προβλέπουν καταστροφή. Επίσης η εξέλιξη εδώ, έχει ενδιαφέρον.

Υπάρχει η θέληση να συμβιβαστούν οι δύο διαφορετικοί τους κόσμοι, αλλά οι συνθήκες δεν θα το επιτρέψουν.

marikapsixokores.png

Στην περίπτωση του Παύλου, μιλάμε για έναν ρόλο πολυδιάστατο και με μεγάλο επίσης ενδιαφέρον. Φάνηκε από το πρώτα επεισόδια πως ταιριάζει «γάντι» στον Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο. Έναν συμβιβασμένο σύζυγο, ένα ανυπόταχτο πνεύμα, έναν κρυφό επαναστάτη. Σε λίγο διάστημα θα είναι και ένας ερωτευμένος άντρας. Με τη ψυχοκόρη που έχει δίψα για μάθηση και θα τον αγαπήσει αληθινά. Αμφίβολο πως θα καταλήξει και αυτός ο έρωτας. Όχι απαραίτητα καταδικασμένος. Πάντως ο ηθοποιός χθες είχε για μία ακόμη φορά το «μπράβο» του κοινού.