Μία σκηνή θρίλερ στις Ψυχοκόρες έκανε το κοινό να λατρέψει την Άννα Λουιζίδη: Η φυγή και η σωτηρία

Κατερίνα Μπούσιου
Μία σκηνή θρίλερ στις Ψυχοκόρες έκανε το κοινό να λατρέψει την Άννα Λουιζίδη: Η φυγή και η σωτηρία

Το ρεσιτάλ ερμηνείας της Δήμητρας Ματσούκα και ο 3ος κύκλος που μόλις ξεκίνησε στον ΑΝΤ1 +. Οι Ψυχοκόρες λατρεύονται σε κάθε τους μορφή.  

Η σειρά Ψυχοκόρες, στη δεύτερη εβδομάδα προβολής της από τον ΑΝΤ1, έδειξε για μία ακόμη φορά, τους λόγους που την καθιστούν την πιο ιδιαίτερη ιστορία μυθοπλασίας και την πιο αξιόλογη παραγωγή της φετινής χρονιάς. Η ιστορία των 4 αδελφών μπαίνει πια στην πιο ουσιαστική της πορεία. Η Άννα Λουιζίδη ως Φρόσω, έγινε από χθες η αγαπημένη ηθοποιός του κοινού.

Μία κοπέλα που βιώνει έναν σωματικό και ψυχολογικό εξευτελισμό και έφερε τους χρήστες του Twitter/X σε απόγνωση. Όμως η δική της ιστορία παίρνει μία ανέλπιστη τροπή. Με τη φυγή, έρχεται και η σωτηρία της.

Δεν είναι μόνο οι Ψυχοκόρες που ζουν ένα δράμα αλλά και οι 3 γυναίκες που τις φιλοξενούν

Θα ξαναπούμε για τον ιδιαίτερο ρόλο της Δήμητρας Ματσούκα ως διπολική προσωπικότητα, κυρία του καλού κόσμου, άπιστη και απατημένη στις Ψυχοκόρες, τον οποίο υποδύεται άψογα. Όπως και για εκείνον της Γιούλικας Σκαφιδά της κόρης Αρδίτη με τις πολιτικές φιλοδοξίες και τις παράτολμες φεμινιστικές ιδέες, απαγορευτικές για την εποχή.

Οι Ψυχοκόρες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους: Τα παράξενα, τα πρώτα επεισόδια και η έκπληξη

Όμως χθες το κοινό για όσους δεν βλέπουν ήδη τη σειρά στον ΑΝΤ+, γνώρισαν καλύτερα την Ευανθία Νάτση, σύζυγος του γαιοκτήμονα Ηλία Νάτση, που υποδύεται η Μαρίνα Ασλάνογλου.

https://www.instagram.com/p/Ctrn9QELDbk/

Άκληρη και σκληρή, υπολογίζει την ψυχοκόρη της, τη Φρόσω ως σύγκρια για να χαρίσει τον διάδοχο στον άντρα της. Και οι 3 κυρίες ζουν το προσωπικό τους δράμα, πολύ διαφορετικό από εκείνο που οι ψυχοκόρες τους βιώνουν.

Η Νάτση με τρόπο κυνικό αποκάλυψε μάλιστα στη Φρόσω ότι την υπολογίζουν για να γεννήσει τον γιο. Ως σύγκρια. Σου θυμίζει κάτι; Φέτος τις σύγκριες τις μάθαμε κυρίως από τη Μάγισσα.

sigria.jpg

Η μικρή και ανυποψίαστη κοπέλα, είχε μόλις βιαστεί από τον ευεργέτη της και αντιμετώπιζε την ωμή πραγματικότητά της σε μία συγκλονιστική σκηνή. Όταν επεδίωξε τη σωματική και ψυχική της κάθαρση. Και συνεπήρε το κοινό. Η ηθοποιός Άννα Λουιζίδη που την υποδύεται έχει να μας χαρίσει ακόμη πιο συγκλονιστικές σκηνές στο μέλλον.

Προς το παρόν επαναστάτησε. Και αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι. Θα ζήσει μία περιπέτεια μέχρι να βρει στο διάβα της τον μόνο άνθρωπο που θα την βοηθήσει και θα την συμπονέσει.

https://www.instagram.com/p/C4Gg5NDrute/

Θα είναι πληγωμένη και εκείνος θα την περιθάλψει ακόμη και με κίνδυνο της ζωής της. Και θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο στα επόμενα επεισόδια. Ας καλωσορίσουμε την επόμενη εβδομάδα τον Μέλιο, που θα αποτελέσει για τη συνέχεια τον πιο ενδιαφέροντα ρόλο στις Ψυχοκόρες.

sizigoi.jpg