Survivor: Η «τουρίστρια» Ασημίνα εξόργισε το κοινό στο Twitter/X με τον «fake» τραυματισμό

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Η «τουρίστρια» Ασημίνα εξόργισε το κοινό στο Twitter/X με τον «fake» τραυματισμό

Τρικυμία εν κρανίω στους Μπλε για το ποια τραυματισμένη τους παίκτρια να ψηφίσουν, την ώρα που η Ασημίνα δεν παίζει με εντολή γιατρού εδώ και σχεδόν 2 μήνες.

Και το «θρίλερ» συνεχίστηκε για την Μπλε ομάδα στο Survivor και μετά τον 4ο αγώνα ασυλίας, αφού η ομάδα των Μαχητών ήταν αυτή που έχασε και έπρεπε να επιστρέψει στο συμβούλιο για να ψηφίσει ακόμα μια παίκτρια. Οι επιλογές όλες κι όλες δύο - η Χρύσα και η Σταυρούλα - αφού Αναστασία και Ευγενία ήδη είχαν βγει προτεινόμενες μαζί με την Άιρα από τους Διάσημους.

Survivor: Η κλίκα των James - Φάνη προστάτεψε πάλι τη βασίλισσα και το κοινό αντέδρασε στο άδικο

Η ψηφοφορία - σπαζοκεφαλιά των Μπλε

Το δίλημμα αυτό, όπως και στο τρίτο συμβούλιο, ήταν μια σπαζοκεφαλιά για τους Μπλε, αφού τόσο η Χρύσα όσο και η Σταυρούλα είχαν τραυματιστεί. Η Χρύσα είχε πάθει διάστρεμμα και η Σταυρούλα είχε υγρό στο πόδι. Επομένως, οι παίκτες της ομάδας, έπρεπε να προσπεράσουν το παράδοξο της υπόθεσης - σύμφωνα με το οποίο οι δυο τραυματισμένες συμπαίκτριές τους δεν μπορούσαν όλη τη βδομάδα να αγωνιστούν στον στίβο μάχης αλλά μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους σε μια μονομαχία - και να διαλέξουν ποια από τις δύο θα βγει υποψήφια.

Αυτή τη φορά η ομάδα των Μαχητών ψήφισε την Χρύσα, αφού η Σταυρούλα μπορεί να είναι τραυματίας αλλά είναι η καλύτερή τους παίκτρια και θα τη χρειαστούν ξεκάθαρα στα αγωνίσματα, οπότε η υποψηφιότητά της θα ήταν ρίσκο. Από την άλλη, μετά τον χαμένο 3ο αγώνα ασυλίας η Μπλε ομάδα δέχτηκε αρκετή κριτική από τους Κόκκινους επειδή ψήφισε την Αναστασία (την δεύτερη καλύτερή τους παίκτρια) κι όχι την Χρύσα παρότι ο γιατρός είχε πει πως θα μπορούσε να αγωνιστεί σε μια μονομαχία παρά τον τραυματισμό της. Επομένως, με αυτόν τον τρόπο ίσως θέλησαν να δείξουν πως διόρθωσαν την γκάφα που έκαναν.

Survivor: Στην κόντρα του Σταμάτη με τον James, ο Μάριος Πρίαμος έρχεται να «απαντήσει» από κοντά

Η κίνηση της Ασημίνας εξόργισε το κοινό

Πάντως η ψηφοφορία των Μπλε φάνηκε εντελώς άδικη στο κοινό, το οποίο πολύ σωστά πρόσεξε πως οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν παίκτριες με τραυματισμούς στα πόδια για να πάνε σε μονομαχία, αφού σύμφωνα με τη γνώμη του γιατρού θα είναι «έτοιμες» μέχρι τον συγκεκριμένο αγώνα.

Κάτι αντίστοιχο ωστόσο, δεν είχαμε δει να συμβαίνει στην Κόκκινη ομάδα, όταν η Κατερίνα Δαλάκα για παράδειγμα εξαιτίας μιας ενόχλησης στον αυχένα δεν μπορούσε να ψηφιστεί, όπως ούτε και ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είχε βγάλει κάτι σαν κριθαράκι αλλά ούτε κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου που εδώ και 2 βδομάδες έχει βγάλει τον νάρθηκα από το χέρι της.

433792231_767370355340452_2838568209848179617_n.jpg

Ειδικά, η τελευταία εξόργισε τους fans του ριάλιτι, αφού εδώ και σχεδόν 2 μήνες δεν παίζει στα αγωνίσματα και δεν μπορεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση, υποτίθεται επειδή δεν έχει επανέλθει από το κάταγμα στο χέρι της. Την ίδια ώρα ωστόσο, μπορεί να σηκώνει τους συμπαίκτες της αγκαλιά, όπως έγινε όταν στον 4ο αγώνα ασυλίας ο Αλέξης Παππάς έφερε τον τελικό πόντο αλλά και να σχολιάζει τους τραυματισμούς των παικτριών της Μπλε ομάδας και το αν είναι αληθινοί ή fake.

Όλοι λοιπόν, στο Twitter/X μίλησαν για ειδική μεταχείριση προς τη μεριά της Ασημίνας, αφού σε προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού θα είχε αποχωρίσει ήδη από τις δύο βδομάδες που θα ήταν εκτός αγώνων.