Μήπως σε αυτό το Survivor του πέναλντι και των τραυματισμών θα κέρδιζε και ο Τριαντάφυλλος

Μήπως σε αυτό το Survivor του πέναλντι και των τραυματισμών θα κέρδιζε και ο Τριαντάφυλλος

Μπορούν οι παίκτες αντίπαλων ομάδων στο Survivor να κάνουν πλακίτσα μεταξύ τους; Μπορεί ένας παίκτης να είναι τραυματίας πάνω από έναν μήνα και να μένει στον πάγκο και στην καλύβα; Μπορεί ένας παίκτης με πέναλντι να φτάσει στον τελικο; 

Τρεις μήνες στο Survivor 2024 και έχουμε καταλάβει πως οι βασικές λέξεις στο φετινό παιχνίδι είναι δύο: τραυματισμός και πέναλντι!

Θυμάσαι που το Survivor του 2022 υπήρξε εκείνο με την κατάρα των οικειοθελών αποχωρήσεων (Θυμήσου εδώ)

Survivor: H Σταυρούλα συναντιέται με τον Περπατάρη και πουθενά λόγος για παράβαση λένε στο Twitter/X

Αντίστοιχα, το Survivor All Star του 2023 υπήρξε το Survivor των αποβολών παικτών μετά από κανόνες που καταπατήθηκαν!

Ε, το φετινό είναι το Survivor με το δίπολο: Τραυματίστηκα και δεν θα παίξω σήμερα, ας πάρει η ομάδα ένα πέναλντι

Είναι ο Γιάννης Περπατάρης ο πιο τοξικός παίκτης του Survivor; Το Twitter/X τον «δίκασε»

Γιατί τι να πεις για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που φέτος μετά το κάταγμα που υπέστη, την έχει βγάλει στον πάγκο και κάνει αντιπολίτευση και κριτική από τα αποδυτήρια!

asimina.jpg

Και όπως σίγουρα θυμάσαι σε προηγούμενες σεζόν στο Survivor, τότε που οι παίκτες έπαιζαν με σπασμένα δάχτυλα σε χέρια και σε πόδια και η Χριστίνα Κεφαλά έφτανε να ψηφίζεται από τους συμπαίκτες της ενώ φορούσε κολάρο στον αυχένα και δεν μπορούσε καν να στρίψει το κεφάλι της, το να είσαι τραματίας στο ριάλιτι επιβίωσης, σήμαινε αυτόματα πως είτε θα επέστρεφες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σπίτι σου, είτε θα έβγαινες υποψήφιος προς αποχώρηση.

Να μην ξεχάσουμε την κριτική που έχει δεχτεί ο Τριαντάφυλλος στο Survivor του 2021, ο οποίος παρά τον νάρθηκα, παρά τους τραυματισμούς του, έμπαινε έστω και για ένα run στο παιχνίδι. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Τριαντάφυλλος θα ήταν υπεραθλητής φέτος που η Ασημίνα εξυπηρετεί ξεκάθαρα τις ανάγκες του ριάλιτι στα συμβούλια του νησιού.

O τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση πάγωσε τους fans του

https://www.instagram.com/reel/C2s_n8JI-gT/

Την Πέμπτη 21/3 οι κόκκινοι και οι μπλε αποχαιρέτησαν οριστικά τον Νίκο Ρικουνάκη, τον οποίο προσπάθησε να προπονήσει και να οδηγήσει στη νίκη και ο James Καφετζής αλλά ήταν μάταιο.

Στη νέα εβδομάδα που ξεκινά ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί σε συνδυαστικό στίβο, με το μισό run να είναι μέσα στο νερό. Σε αρκετά περάσματα πολλοί παίκτες φαίνονται να γλιστρούν και να πέφτουν. Στο trailer φαίνονται η Σταυρούλα και η Αναστασία να έχουν πτώσεις ενώ ο Φάνης Μπολέτσης έχει τον πιο σοβαρό τραυματισμός με τον αντίπαλό του Γιάννη Περπατάρη να τον μεταφέρει στα χέρια στην τέντα του γιατρού.

https://www.instagram.com/reel/C43uYw1LeoE/

Ο ταυματισμός του Φάνη έκανε τους fans του στο Twitter/X να εκφράσουν την ελπίδα πως ο παίκτης δεν θα έχει έναν ακόμα μεγάλο τραυματισμό που θα τον βγάλει εκτός run, κάτι που έχει συμβεί φέτος πολλές φορές στον αγαπημένο του κοινού.

Ένα ακόμα πρόβλημα του φετινού Survivor είνα η φιλία και η αλληλεπίδραση που έχουν οι παίκτες διαφορετικών ομάδων μεταξύ τους και ON CAMERA.Γιατί στρατηγική πάντα υπήρχε στο Survivor και κάποια στιγμή οι ομάδες θα ενωθούν. Το on camera κομμάτι της αλληλεπίδρασης είναι σίγουρα εκείνο που έχει κάνει παίκτες όπως η Ασημίνα να ξεσπάσουν για τις ψεύτικες φιλίες στο Survivor.

Το Twitter/ X πήρε θέση και σε αυτό.