Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια: Παντζόπουλος- Μενεγάκη γιορτάζουν 9 χρόνια απόλυτης ευτυχίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια: Παντζόπουλος- Μενεγάκη γιορτάζουν 9 χρόνια απόλυτης ευτυχίας

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γίνεται σήμερα 9 ετών και η ομοιότητα με τη μαμά της είναι άκρως εντυπωσιακή. Οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες της παρουσιάστριας με τη μικρότερη κόρη της.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη καθώς η κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, γιορτάζει τα ένατα γενέθλιά της.

Η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

H κατάξανθη 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και αυτές οι φωτό της Μαρίνας είναι Onar

Η βασίλισσα της TV έχει δώσει πολύ μεγάλη έμφαση στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών της (Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια, Μαρίνα), φροντίζοντας τα αδέρφια να είναι αγαπημένα και δεμένα από την παιδική τους ηλικία μέχρι και σήμερα.

Το τρυφερό post της Ελένης Μενεγάκη για τα 9α γενέθλια της Μαρίνας

Πριν από λίγη ώρα η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί δημόσια στο «στερνοπουλάκι» της, όπως η ίδια αποκαλεί την Μαρίνα.

https://www.instagram.com/p/C5F4TwBNxLd/

Στο πρώτο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η παρουσιάστρια, μαμά και κόρη ποζάρουν ανέμελα στον φακό ενώ στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε την εορτάζουσα με τον τετράποδο φίλο της.

«Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινακι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου ! #eleni #περηφανημανουλα», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία της αδερφής του σε Instagram-story και έγραψε: «Χρόνια πολλά Μαρινάκι».

Screenshot-2024-03-29-151657.png

Ειδικά ο Άγγελος, ο μεγάλος αδερφός της Μαρίνας είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και συχνά ποζάρουν παρέα στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

Η Μαρίνα Παντζοπούλου γίνεται 9 ετών και όσο μεγαλώνει είναι ίδια η μαμά της

Η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας ανήκει στο ζώδιο του Κριού και όπως η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκαλύψει η «ξανθιά νεράιδα» τρέφει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της αλλά και στις κούκλες.

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου. «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα. Σας το ορκίζομαι», είχε πει on air η Ελένη Μενεγάκη.

Η 9χρονη έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να αποτελούν μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

«Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει», είχε αναφέρει παλαιότερα η παρουσιάστρια για την μικρότερη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CgHA7pyrqa7/

«Χρόνια πολλά σε όλους εσάς που γιορτάζετε σήμερα ! Χρόνια πολλά ΜΑΡΙΝΑ, Μαρινούλα, Μαρινάκι μας! #eleni. #mamaeleni #τυχερημανουλα4παιδιων», είχε γράψει τον Ιούλιο η παρουσιάστρια με αφορμή την ονομαστική εορτή της μικρότερης κόρης της.

Η μικρή Μαρίνα πήρε το όνομά της από τη γιαγιά του Μάκη Παντζόπουλου, η οποία είχε ένα εντυπωσιακό love story με τον επί 67 χρόνια σύζυγό της. Η παρουσιάστρια θέλησε να τιμήσει τους προγόνους του συζύγου της και από κοινού αποφάσισαν να χαρίσουν στο κοριτσάκι τους το όνομα «Μαρίνα».

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ο καλύτερος Big Brother για τη Μαρίνα Παντζοπούλου και ιδού οι αποδείξεις

Το όνομα της εορτάζουσας έχει μεγάλη σημασία για την παρουσιάστρια καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως είχε «τάξει» το τέταρτο παιδί της στην Μονή Αγίας Μαρίνας στην Άνδρο. Επιπλέον εικάζεται πως η βάπτιση της μικρής Μαρίνας έγινε στο εκκλησάκι όπου η Ελένη Μενεγάκη επισφράγισε τον έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CUPv3BooxZp/

Aξιοσημείωτο είναι πως όταν η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της επέλεξε να κρατήσει «σιγή ιχθύος» για το ευτυχές γεγονός, καλύπτοντας επιμελώς την κοιλιά της με αέρινα ρούχα.

Τον Μάρτιο του 2015 η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο την μικρή Μαρίνα με απόλυτη μυστικότητα και λίγες ημέρες αργότερα δήλωσε: «Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι».

https://www.instagram.com/p/CIsnd0kFdfo/

Τόσο η Ελένη Μενεγάκη αλλά και ο Άγγελος Λάτσιος μοιράζονται συχνά φωτογραφίες με την μικρή Μαρίνα στα social media, φροντίζοντας ωστόσο να κρύψουν το πρόσωπό της με emojis και «έξυπνες» λήψεις.

Τα καλοκαίρια η 9χρονη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και στην ξενοδοχειακή μονάδα των γονιών της.

Όταν η Μαρίνα ολοκλήρωσε την πρώτη δημοτικού -πέρσι, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον αέρα της εκπομπής της:

«Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε;

Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει».

https://www.instagram.com/p/BwmTVZcnPsC/

Κάθε χρόνο η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της διοργανώνουν ένα πάρτι-έκπληξη στο κοριτσάκι τους και πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και φέτος.

Μαμά και κόρη έχουν εντοπιστεί αρκετές φορές από τους φωτογράφους κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο κέντρο της Αθήνας ή στα βόρεια προάστια όπου συνηθίζουν να κάνουν τις αγορές τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki