H κατάξανθη 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και αυτές οι φωτό της Μαρίνας είναι Onar

H κατάξανθη 8χρονη κόρη της Ελένης Μενεγάκη γιορτάζει και αυτές οι φωτό της Μαρίνας είναι Onar

 «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει». 

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Η κόρη τους, Μαρίνα, γιορτάζει και η παρουσιάστρια είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Πώς θα γινόταν διαφορετικά, άλλωστε, αφού η 8χρονη Μαρίνα είναι η αδυναμία όλης της οικογένειας, τόσο της μαμάς και του μπαμπά της, όσο και των τριών αδελφών της, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας.

Η μικρή Μαρίνα είναι ο βενιαμίν της οικογένειας

H Μαρίνα Παντζοπούλου γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ελένης Μενεγάκη. Η ξανθιά νεράιδα όπως συνηθίζει η παρουσιάστρια να την αποκαλεί, μοιάζει πολύ στη μαμά της, με τα κατάξανθα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια να είναι μόνο μερικά από τα κοινά τους χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/B6gANQjJ4i6/

Η βασίλισσα της TV γέννησε με απόλυτη μυστικότητα και μέχρι να έρθει αυτή η μέρα η ίδια δεν μίλησε ποτέ για την 4η εγκυμοσύνη της εντός και εκτός του τηλεοπτικού αέρα. Οι τηλεθεατές απλώς έβλεπαν την κοιλιά της Ελένης να φουσκώνει με την ίδια να τηρεί σιγή ιχθύος για το ευτυχές γεγονός.

«Δεν με ρωτούν οι άνθρωποι που με αγαπούν, βρε παιδιά, θα απαντήσω σε σας τους δημοσιογράφους;», είχε δηλώσει η Ελένη λίγους μήνες πριν γεννήσει και όταν πήγε να ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μεγάλου εμπορικού κέντρου με την οικογένειά της.

«Γεννήσαμε ένα υπέροχο κοριτσάκι. Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία και ευγνωμοσύνη στον Θεό που μας χάρισε αυτό το πλασματάκι», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη όταν πριν 8 χρόνια ήρθε η Μαρίνα της στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/Cmj6AsQLv89/

Η μικρότερη κόρη της 53χρονης πήρε το όμορφο όνομά της από την γιαγιά του μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλου. Όλη η οικογένεια της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο αδερφός της, Άγγελος Λάτσιος έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη του, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/CJ-uOaEF7LH/

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας στα social media, όπως τις πρώτες στιγμές της στο σχολείο, φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές και τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

menegaki_marina.jpg

Τα καλοκαίρια η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας τα περνά στον επίγειο παράδεισο των γονιών της, το Onar, την ξενοδοχειακή μονάδα του μπαμπά της στα Άχλα της Άνδρου.

Γιατί όλοι αποζητούν το follow της Ελένης Μενεγάκη και ποιους ακολουθεί τελικά η βασίλισσα της τιβί;

Όλα όσα έχει δηλώσει η παρουσιάστρια για την μικρή της

Όταν η μικρή Μαρίνα ολοκλήρωσε την πρώτη δημοτικού, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει στον αέρα της εκπομπής της: «Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πως τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε; Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει».

Στο παρελθόν η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει για τη μικρή Μαρίνα και τη σχέση της με τον πατέρα της: «Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα. Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου. «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα. Σας το ορκίζομαι».

Κάποια άλλη φορά, πάλι μέσα από την εκπομπή της είχε πει το εξής αναφορικά με τις συνήθειες της 8χρονης: «Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες φωτογραφίες της μικρής Μαρίνας Παντζοπούλου.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki