Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην ερώτηση για τον γάμο με τον Μπισμπίκη του 2022, η Βανδή σήμερα θα απαντούσε διαφορετικά

«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν το έψαξα, προέκυψε ξαφνικά» είχε πει η Δέσποινα Βανδή στην Κατερίνα Καινούργιου για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και είχε απαντήσει στο αν θα έλεγε το «ναι» σε έναν δεύτερο γάμο.

Ένα ταξίδι στην Ρώμη και μια μαντινάδα από τον πολύ καλό της φίλο, Μανώλη Κονταρό ήταν αρκετά για να θεωρήσουν πολλοί το βράδυ του πρώτου Σαββάτου του Απρίλη πως η Δέσποινα Βανδή έχει πει το «ναι» και παντρεύεται με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αν δεν γνωρίζεις σε τι αναφέρομαι να σου πω πως μετα τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Βασίλης Μπισμπίκης στις αρχές του Μαρτίου, εκείνος και η Δέσποινα Βανδή ταξίδεψαν μαζί στη Ρώμη για να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνονταν οι δυο τους στα σοκάκια της Ρώμης να χορεύουν στον ρυθμό του νέου τραγουδιού της. Εκεί ήταν που πολλοί πρόσεξαν ένα δαχτυλίδι στο χέρι της Δέσποινας Βανδή, το οποίο έμοιαζε με μονόπετρο.

Ήταν το ίδιο δαχτυλίδι που φορούσε και κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου του J2US, όταν ο καλεσμένος Μανώλης Κονταρός, είπε στη μαντινάδα του «Δέσποινα ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω, έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω».

Άραγε η Δέσποινα Βανδή άλλαξε γνώμη και είπε το μεγάλο «ναι» στον Βασίλη Μπισμπίκη;

Διότι η ίδια μιλώντας το 2022 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε απαντήσει στο αν θα παντρευόταν ξανά, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

Όπως είχε αναφέρει: «Ο γάμος δεν έχει καμία σημασία πια, έχουμε κάνει τις διαδρομές μας αλλά έχουμε κάνει τα παιδιά μας. Μπορεί να ζούσα την αγωνία αυτή αν ήμουν μικρότερη, πια δεν έχει καμία αξία.

Ο γάμος είναι μια σύμβαση ή μια συμφωνία. Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία την προεξοφλεί ο σεβασμός και η επικοινωνία με τον άλλο άνθρωπο.

Παράλληλα, είχε αποκαλύψει όλα αυτά που την έκαναν να ερωτευτεί τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, νιώθω πως μου τον έφερε ο θεός, με έπιασε από το χέρι και είπε πως θα πάμε βόλτα στη ζωή. Έτρεχα πολύ, νοιαζόμουν για τα παιδιά μου και είχα ξεχάσει να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε σιγά σιγά αλλά με σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου. Έτσι έφυγαν οι άμυνες και είπα πως αυτό θέλω να το ζήσω. Ερωτεύτηκα την αλήθεια του, την αγάπη, τη δύναμη ψυχής του, τα βλέπει όλα καλοπροέραιτα, έχει ευγένεια, κούμπωσαν οι ψυχές. Είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, που γεμίζει με χαρά την κάθε μου μέρα. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο σύντροφος στο πλευρό κάθε γυναίκας» είχε πει η Δέσποινα Βανδή.

Η αλήθεια είναι πως η περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο ηθοποιός σίγουρα τους έδεσε ακόμα περισσότερο και ίσως αυτός είναι και ο λόγος που η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως θα απαντούσε διαφορετικά σήμερα αν την ρωτούσαν για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Το νυφικό που είδαμε μόλις μια φορά

Η Δέσποινα Βανδή πάντως, όσον αφορά το γάμο, φαίνεται πως δεν είναι από τις γυναίκες που ενθουσιάζονται στο άκουσμά του, καθώς όπως είπε είναι πιο σημαντικό να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου κι ας μην έχετε παντρευτεί από το να είσαι παντρεμένος με κάποιον που δεν σε καταλαβαίνει.

Τρανό παράδειγμα, του πόσο ακομπλεξάριστη είναι η ίδια με τον γάμο και όσα τον περιβάλλουν είναι και το γεγονός πως είπε το «ναι» στον Ντέμη Νικολαΐδη, χωρίς επί της ουσίας να της κάνει επίσημη πρόταση γάμου.

«Κατάλαβα σύντομα ότι αυτό θα κρατήσει. Εγώ ήμουν στο γραφείο, η Δέσποινα μαγείρευε και την φωνάζω και της λέω: “Λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Δεν ήθελα να το κουράσω με σκέψεις αν και ήμουν αρκετά νέος τότε» είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για την Δέσποινα Βανδή που ήταν καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω το 2020.

Μάλιστα, ο γάμος τους δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας και οι μόνες φωτογραφίες που η Δέσποινα Βανδή φορούσε το νυφικό της, προβλήθηκαν μόνο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το 2020.