Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

Κατερίνα Μπούσιου
Η μαντινάδα Κονταρού στο J2US αποκάλυψε τον γάμο Βανδή - Μπισμπίκη: Το πλάνο με το μονόπετρο

Και η Δέσποινα Βανδή απάντησε πως ο Μανώλης Κονταρός θα είναι ένας από τους κουμπάρους. 

Το χθεσινό J2US δεν είχε μόνο μουσικές εκπλήξεις και μία ακόμη ατυχία, αλλά και μία αποκάλυψη. Για να επικυρωθούν οι υποψίες και τα ρεπορτάζ της περασμένης εβδομάδας για το μονόπετρο που φορούσε η Δέσποινα Βανδή κατά την επιστροφή της από το ταξίδι με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η χθεσινή βραδιά εκτός από τον γάμο και έναν από τους κουμπάρους, είχε μία ακόμη ατυχία για το show.

vandikontaros.jpg

«Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω»

Η χθεσινή βραδιά στο πολύωρο J2US είχε μουσικές εκπλήξεις αλλά είχε και μία ακόμη ατυχία. Καθώς την ώρα του show, για άγνωστο λόγο πήρε φωτιά στο πάρκινγκ έξω από τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις Γαλατσίου όπου βρίσκεται το στούντιο, το αυτοκίνητο του διαγωνιζόμενου και ηθοποιού Γιώργου Αμούτζα.

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η δήλωση Παγώνη και η φετινή ατυχία του J2US

Ευτυχώς χωρίς να επεκταθεί η φωτιά και στα γύρω αυτοκίνητα, μετά την παρέμβαση της πυροσβεστικής. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

atixia.jpg

Από τις ατυχίες όμως, πήγαμε στις μεγάλες χαρές. Και ο Μανώλης Κονταρός που τραγούδησε στο J2US έκανε αποκαλύψεις με μία του μαντινάδα. Απευθυνόμενος στην καλή του φίλη Δέσποινα Βανδή. Ο στίχος τα έλεγε όλα: «Δέσποινα ο κόσμος με ρωτά πώς πας με τον Βασίλη, έλα και λέω αυτός ο έρωτας στην τρέλα θα σε στείλει. Όλος ο κόσμος με ρωτά αν θα σε στεφανώσω, έλα Δέσποινα πάρε απόφαση, απάντηση να δώσω».

Και όπως θα παρατηρήσεις στο βίντεο, ακολούθησε η έκπληξη της Δέσποινας στην αναφορά του, αλλά και ένα κοντινό πλάνο του σκηνοθέτη στα χέρια της και στο μονόπετρο που φορά.

Φυσικά μετά επακολούθησε και σχετική ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη προς τον τραγουδιστή αλλά κυρίως προς τη Δέσποινα η οποία απάντησε ευθέως πως: «Κουμπάρος θα είναι ο Κονταρός σίγουρα. Ο ένας, ο κεντρικός».

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει σχετική συζήτηση στα τηλεοπτικά πάνελ. Αιτία ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με μονόπετρο και φορούσε η τραγουδίστρια κατά την επιστροφή της από το ταξίδι στη Ρώμη μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αν σκεφτείς πως το ζευγάρι πέρασε πρόσφατα και μία μεγάλη δοκιμασία με την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, όλα συνηγορούσαν προς μία πρόταση γάμου και αρραβώνα στην Ιταλία.

Ο Μπισμπίκης στον ρυθμό της «Πανσελήνου» της Βανδή στη Ρώμη και ένα είπαν όλοι βλέποντας το βίντεο

Κανείς δεν μπορεί όμως να πει και με σιγουριά, αν χθες το βράδυ όλο αυτό ήταν αλήθεια ή απλώς ένα τρολάρισμα για όλα όσα ακούγονται. Αλλά από την άλλη πλευρά δε λένε πως η αλήθεια μέσα από το χιούμορ αποκαλύπτεται καλύτερα; Η Δέσποινα Βανδή μπορεί να είχε δηλώσει κατά το παρελθόν πως ένας δεύτερος γάμος δεν είναι στις σκέψεις της παρόλα αυτά, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη.

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει σχεδόν ένα χρόνο πριν στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου: «Την ευτυχία δεν την προεξοφλεί κανένας γάμος, την ευτυχία τη δουλεύουν δύο άνθρωποι μαζί. Πάνω απ' όλα θέλω να υπάρχει σεβασμός». Το κοινό στο Twitter/X είναι πανέτοιμο για παν ενδεχόμενο και έσπευσε να δώσει τις ευχές του προς το ζευγάρι.