Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους

Τζένη Ντεμιράι
Στο φεστιβάλ Coachella τα βλέμματα στράφηκαν σε Taylor Swift και Hailey Bieber για δύο λόγους
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Το 23ο Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley πραγματοποιείται στο Empire Polo Club στο Indio της Καλιφόρνια στις 12–14 και 19–21 Απριλίου 2024.

Στο φεστιβάλ μουσικής Coachella βρέθηκαν δύο αγαπημένα ζευγάρια, τα οποία στάθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας για δύο διαφορετικούς λόγους.

Από τη μία πλευρά έχουμε την Taylor Swift να χορεύει ξέφρενα στην αγκαλιά του Travis Kelce και από την άλλη πλευρά την Hailey Bieber, η οποία συνόδεψε τον Justin φορώντας ένα μαντήλι στα μαλλιά που σε κάποιους θύμισε μία «σικ γιαγιά».

Full in love Taylor Swift και Travis Kelce

Ο Taylor Swift και ο Travis Kelce εντοπίστηκαν να φιλιούνται κατά τη διάρκεια του ultra-exclusive Neon Carnival afterparty του Coachella στο Indio, Καλιφόρνια, το Σάββατο βράδυ.

Στο ίδιο φεστιβάλ, το ζευγάρι εντοπίστηκε να χορεύει το «Karma» της Swift έχοντας εμφανώς ανεβασμένη διάθεση.

Ένας χρήστης του TikTok τους εντόπισε και ανέβασε στη δημοφιλή πλατφόρμα ένα βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να χορεύει και να διασκεδάζει ανάμεσα στο πλήθος.

Στα σχόλια της ανάρτησης πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να επισημάνουν πόσο χαριτωμένες θεωρούν τις καθημερινές στιγμές του ζευγαριού αλλά και ότι ποτέ ξανά δεν είχαν ενδιαφερθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό για κάποιο άλλο love story διάσημου προσώπου.

Οι fans προέβλεπαν ότι το ζευγάρι θα παρευρισκόταν στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ μετά από αναφορές του Us Weekly που ανέφεραν ότι ήθελαν να υποστηρίξουν τον Jack Antonoff και το συγκρότημά του, τους Bleachers, κατά την εμφάνισή τους το Σάββατο13 Απριλίου. Και όντως, το Page Six τους εντόπισε να βρίσκονται πίσω από τη σκηνή. Η Swift και ο Kelce αργότερα βρέθηκαν στο τμήμα VIP παρακολουθώντας την κοντινή τους φίλη, Ice Spice, να εμφανίζεται.

Το «αλλόκοτο» look της Hailey Bieber

Εντωμεταξύ, τα βλέμματα στο φεστιβάλ Coachella τράβηξε και η Hailey Bieber με τις στιλιστική της επιλογή. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber, στάθηκε στο επίκεντρο λόγο μίας «παράξενης» -για πολλούς- στιλιστικής επιλογής.

Το 27χρονο μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα καπέλο του baseball, ένα varisty jacket και ένα λεοπάρ μαντήλι, σε καφέ αποχρώσεις, το οποίο είχε τυλίξει γύρω από το κεφάλι της.

hailey-bieber.jpg

To look της Hailey κρίθηκε ως «αλλόκοτο» από διεθνή μέσα, όπως η Daily Mail που σχολίασε ότι θυμίζει περισσότερο μία «σικ γιαγιά» ετών 27.

Πάντως, όπως μπορείς να παρατηρήσεις κι εσύ, ενώ η Taylor και ο Travis είναι πολύ θερμοί ο ένας με τον άλλον, η Haily και ο Justin κρατούν τις αποστάσεις τους και δεν δείχνουν να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί όσο παρακολουθούν shows στο φεστιβάλ.

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP