Η Taylor Swift μπήκε και επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes

Τζένη Ντεμιράι
Η Taylor Swift μπήκε και επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes
©2019 Evan Agostini

Η ανακοίνωση της ιδιότητάς της ως δισεκατομμυριούχου έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου η Taylor Swift πήρε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς στα μουσικά βραβεία iHeartRadio 2024.

«Η πιο διάσημη νεοεισερχόμενη είναι, φυσικά, η Taylor Swift, της οποίας η περιοδεία Eras Tour, που σπάει ρεκόρ, σε πέντε ηπείρους, είναι η πρώτη που ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έσοδα», εξηγεί το επιχειρηματικό περιοδικό Forbes σε νέο άρθρο που δημοσίευσε την Τρίτη, το οποίο είναι αφιερωμένο στις διασημότητες που μπήκαν στην ετήσια λίστα δισεκατομμυριούχων.

«Η 34χρονη σταρ της pop συγκέντρωσε μια περιουσία που υπολογίζεται σε 1,1 δισεκατομμύριο δολάρια, με βάση τα έσοδα από την περιοδεία που έκανε θραύση, την αξία του μουσικού της καταλόγου και το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της», προσθέτει το Forbes.

H Swift είναι η πρώτη μουσικός που μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα αποκλειστικά με αυτή την ιδιότητα.

Η Taylor Swift και ο Travis Kelce κάνουν ένα break από όλους και όλα στις Μπαχάμες

Το βραβείο που κέρδισε η Taylor Swift στα iHeartRadio 2024

Η ανακοίνωση της ιδιότητάς της ως δισεκατομμυριούχου έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου η Taylor πήρε το βραβείο καλλιτέχνη της χρονιάς στα μουσικά βραβεία iHeartRadio 2024.

Η Swift δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην τελετή απονομής των βραβείων στο Λος Άντζελες, αλλά ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την υποστήριξή τους σε ένα ηχογραφημένο βίντεο που έπαιξε στη μεγάλη οθόνη του Dolby Theatre.

81st Golden Globe Awards - Arrivals
Taylor Swift arrives at the 81st Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 7, 2024, at the Beverly Hilton in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

O Travis Kelce και το άλμπουμ «The Tortured Poets Department»

Η Taylor Swift επέστρεψε πρόσφατα από ρομαντικές διακοπές στις Μπαχάμες με τον αγαπημένο της σταρ του NFL, Travis Kelce.

Ο tight end των Kansas City Chiefs, επίσης 34 ετών, έχει παρακολουθήσει πολλές από τις συναυλίες της Swift τον τελευταίο χρόνο. Πέταξε μάλιστα στην Αυστραλία αμέσως μετά τη νίκη του στο Super Bowl 2024 για να υποστηρίξει την pop σταρ.

Taylor-Swift-kelce.jpg

Πηγή: AP

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Εντωμεταξύ, το 11ο άλμπουμ της Swift, «The Tortured Poets Department», κυκλοφορεί εντός του μήνα, στις 19 Απριλίου, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής της.

Η Taylor Swift έδωσε 100.000 δολάρια στην οικογένεια της μητέρας που πέθανε μετά τη νίκη των Chiefs

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP