Στην πρώτη εικόνα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion δείχνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της

Τζένη Ντεμιράι
Στην πρώτη εικόνα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της η Celine Dion δείχνει τη δύναμη που κρύβει μέσα της

Πηγή: AP

Η Celine Dion αποκάλυψε την πρώτη εικόνα και την ημερομηνία πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ «I Am: Céline Dion» από την Amazon και τη MGM Studios. Το ντοκιμαντέρ που θα εστιάσει στην θρυλική καριέρα της Celine Dion και την πρόσφατη διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), ένα αυτοάνοσο νόσημα που η ίδια έχει περιγράψει ως μία από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής της, πρόκειται κάνει την παγκόσμια streaming πρεμιέρα την Τρίτη 25 Ιουνίου.

Η Celine Dion γίνεται 56 και αυτές οι τρεις φράσεις της γεμάτες αισιοδοξία γίνονται η έμπνευσή μας

Η πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ «I Am: Céline Dion»

Εκτός από αυτή τη σημαντική πληροφορία, όμως, στις 16 Απριλίου αποκαλύφθηκε και η πρώτη εικόνα του «I Am: Céline Dion».

Η λήψη είναι μια πρόσφατη εικόνα της Celine Dion, στην οποία στέκεται προφίλ με τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω. Η Dion φαίνεται να είναι ευδιάθετη καθώς κρατάει ψηλά μια δυναμική γροθιά.

https://www.instagram.com/p/C50sCLSLR87/

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια δημοσίευσε την εικόνα στο Instagram και στη λεζάντα της ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς και την επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Θερμή υποστήριξη από το κοινό

Όπως είναι λογικό, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν τα ευχάριστα νέα κάτω από την ανάρτησή της.

Κάποιος έγραψε «Ανυπομονώ να το δω αυτό. Σε αγαπάμε CELINE», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε «Πολλές πολλές ευλογίες! Σε αγαπώ Celine».

Το θέμα του «I Am: Céline Dion» και η στάση της τραγουδίστριας

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το «I Am: «I Am: Céline Dion»Céline Dion» είναι «ένα ερωτικό γράμμα στους θαυμαστές και μια ωμή και ειλικρινής ματιά πίσω από τις σκηνές στον αγώνα της εμβληματικής σούπερ σταρ με μια ασθένεια που άλλαξε τη ζωή της».

Η ταινία επίσης «αναδεικνύει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της, ενώ παράλληλα προβάλλει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».

Το «I Am: Céline Dion» θα κάνει πρεμιέρα σχεδόν δυόμισι χρόνια μετά την πρώτη φορά που η τραγουδίστρια μοιράστηκε δημόσια στα τέλη του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με SPS.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό. Μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω», τόνισε η Dion.

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε, να σας βλέπω, να είμαι στη σκηνή, να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες, αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου», είπε on camera η Céline Dion.

https://www.instagram.com/reel/Cl5xJY1AjAO/

Το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου η Celine Dion βρέθηκε στα Grammys 2024. Ήταν η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ. «Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, πραγματικά το εννοώ μέσα από την καρδιά μου», είπε, όσο το κοινό την χειροκροτούσε. «Όσοι έχουν υπάρξει αρκετά ευλογημένοι για να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammys δεν πρέπει ποτέ να θεωρήσουν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Πρόσφατα, σε ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS, η 56χρονη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει δύναμη σε όσους έχουν διαγνωστεί με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS). Παίρνοντας τον ρόλο μίας πηγής αισιοδοξίας, η Dion έγραψε «μπορούμε να τα καταφέρουμε», στέλνοντας παράλληλα και ένα θαρραλέο μήνυμα αισιοδοξίας.

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έγραψε μεταξύ άλλων, υπογράφοντας «Με αγάπη Celine xx».

https://www.instagram.com/p/C4j2U_6OI-9/