Η Celine Dion γίνεται 56 και αυτές οι τρεις φράσεις της γεμάτες αισιοδοξία γίνονται η έμπνευσή μας

Τζένη Ντεμιράι
Η Celine Dion γίνεται 56 και αυτές οι τρεις φράσεις της γεμάτες αισιοδοξία γίνονται η έμπνευσή μας
Invision

Η Celine Dion βρίσκεται αντιμέτωπη με το σπάνιο σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS) αλλά συνεχίζει να διατηρεί την αισιοδοξία της και αυτό από μόνο του είναι πηγή έμπνευσης.

Η Celine Dion γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου 1968 στο Charlemagne του Καναδά και είναι το 14ο παιδί των Thérèse Tanguay και Adhémar Dion. Από την παιδική της ηλικία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μουσική, το οποίο δεν την εγκατέλειψε ποτέ. Η επιμονή και το ταλέντο της την οδήγησαν στο να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών και να κερδίσει μία θέση στις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Music-Aretha Franklin

Πηγή: AP

2019 Invision

Η νίκη της στον διαγωνισμό της Eurovision το 1988 εκπροσωπώντας την Ελβετία με το κομμάτι «Ne Partez Pas Sans Moi», η σύνδεση του ονόματός της με τον «Τιτανικό» του James Cameron και το εμβληματικό «My Heart Will Go On» (1997) αλλά και το «Billboard Icon Award» που έλαβε το 2016 σε αναγνώριση της μακρά και επιτυχημένης πορείας της αποτελούν κάποιες από τις βασικές αξέχαστες στιγμές της καριέρας της.

Εκτός αυτών, όμως, η Celine Dion έχει καταφέρει να αγγίξει ευαίσθητες χορδές ανθρώπων σε ολόκληρό τον κόσμο μετά τη διάγνωσή της με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS), ένα αυτοάνοσο νόσημα που η ίδια έχει περιγράψει ως μία από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής της.

Τιμώντας την σημερινή ημέρα των γενεθλίων της, εμπνεόμαστε από 3 αξέχαστες φράσεις της που μπορούν να μας βάλουν σε σκέψεις.

«Όταν βλέπω ένα ουράνιο τόξο, όταν βλέπω ένα ηλιοβασίλεμα, ένα ωραίο χορευτικό, γελάω, κλαίω, είμαι ερωτευμένη»

«Είμαι ερωτευμένη. Ο έρωτας δεν σχετίζεται απαραίτητα με το να παντρεύεις ξανά. Όταν βλέπω ένα ουράνιο τόξο, όταν βλέπω ένα ηλιοβασίλεμα, ένα ωραίο χορευτικό, γελάω, κλαίω, είμαι ερωτευμένη», είχε δηλώσει σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μετά τον θάνατο του συζύγου της, René Angélil, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο το 2016.

«Χρειάζεται να επικεντρωθώ σε ό, τι είναι σωστό για εμένα»

Σε άλλη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Κρατάω τη θετική πλευρά. Παίρνω ό, τι είναι καλό για εμένα, Αφήνω πίσω από ότι δεν είναι καλό για εμένα. Χρειάζεται να επικεντρωθώ σε ό, τι είναι σωστό για εμένα».

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Πρόσφατα, σε ανάρτησή της στο Instagram, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ενημέρωσης για το SPS, η 56χρονη τραγουδίστρια θέλησε να δώσει δύναμη σε όσους έχουν διαγνωστεί με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου (SPS). Παίρνοντας τον ρόλο μίας πηγής αισιοδοξίας, η Dion έγραψε «μπορούμε να τα καταφέρουμε», στέλνοντας παράλληλα και ένα θαρραλέο μήνυμα αισιοδοξίας.

«Θέλω να στείλω την ενθάρρυνση και την υποστήριξή μου σε όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχουν πληγεί από το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Θέλω να ξέρετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε! Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έγραψε μεταξύ άλλων, υπογράφοντας «Με αγάπη Celine xx».

https://www.instagram.com/p/C4j2U_6OI-9/