Η πρώτη εμφάνιση του μπόμπιρα της Natalie Portman

Η πρώτη εμφάνιση του μπόμπιρα της Natalie Portman

Η διάσημη ηθοποιός έβγαλε βόλτα τον γιο της και μπορέσαμε να δούμε για πρώτη φορά την αξιολάτρευτη φάτσα του.

Απ' όταν γέννησε, μόλις λίγους μήνες πριν, μέχρι και σήμερα, η Natalie Portman έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές τον μικρό της γιο, Aleph, βόλτα. Σε καμία από αυτές, όμως, δεν είχε αφήσει τους παπαράτσι να απαθανατίσουν το πρόσωπο του μικρού, καλύπτοντάς το με κουκούλες ή κουβέρτες. Δεν είναι να την παρεξηγείς, αν σκεφτείς πως είναι το πρώτο της μωρό και έχει δει την υστερία που επικρατεί στο Hollywood με τα παιδιά των διασήμων και τους παπαράτσι.

Χτες το πρωί όμως, η διάσημη ηθοποιός βγήκε από το σπίτι της στο Los Angeles αγκαλιά με τον Aleph χωρίς να καλύψει το πρόσωπό του, και έτσι καταφέραμε όλοι να δούμε μια σπάνια φωτογραφία του μπόμπιρα της Portman με τον γάλλο χορευτή και χορογράφο Benjamin Millepied.

Και, όπως ακριβώς περιμέναμε, ο μικρός Aleph είναι μια σκέτη γλύκα.

Ντυμένος με ένα φορμάκι σε φωτεινό πράσινο χρώμα, ο μικρός κοίταζε όλο περιέργεια τριγύρω του, ενώ η μαμά του τον κρατούσε αγκαλιά και έκανε τη βόλτα της μαζί με μια φίλη.

Μπορεί ο Aleph να είναι ένα αξιολάτρευτο μωρό, να σημειώσουμε όμως πως και η Portman έδειχνε στα καλύτερά της και πιο λαμπερή και φρέσκια από ποτέ, ακόμα και με ένα απλό, κομμένο τζιν παντελόνι, καρό πουκάμισο και χωρίς make-up.