Superman 1, Superman 2, Superman 3, κατοχυρώθηκε στον κύριο Henry Cavill

Superman 1, Superman 2, Superman 3, κατοχυρώθηκε στον κύριο Henry Cavill

Μετά από πολλές φήμες και εξίσου πολλά και διαφορετικά castings, ο ρόλος του Ανθρώπου από Ατσάλι δόθηκε στον «Tudor» Henry Cavill.

Μέσα στην περασμένη εβδομάδα, είχαμε γράψει πως ο ρόλος του Superman στην νέα ταινία που ετοιμάζει ο Zack Snyder των «300» θα πήγαινε κατά πάσα πιθανότητα στον λυκάνθρωπο του «True Blood», Joe Manganiello. Λοιπόν, γράψτε άκυρο σε αυτή την είδηση.

Σύμφωνα με το τελευταίο ραπόρτο από τα στούντιο του Hollywood, τα castings τελείωσαν, ο ρόλος έκλεισε, και ο νέος Superman θα είναι ο Henry Cavill, γνωστός για τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «The Tudors». Ο 27χρονος βρετανός ηθοποιός δήλωσε: «Ανάμεσα στο πάνθεον των υπέρ-ηρώων, ο Superman είναι ο πιο αναγνωρίσιμος και σεβαστός χαρακτήρας όλων των εποχών, και είναι τιμή μου να αποτελώ ένα κομμάτι της επιστροφής του στην μεγάλη οθόνη».

Με μια πρώτη ματιά, νομίζουμε πως θα συμφωνήσουμε στην τελική επιλογή των ανθρώπων της Warner Bros. Legendary, αλλά περιμένουμε να δούμε τον Cavill με το θρυλικό κόκκινο σωβρακάκι για να είμαστε εντελώς σίγουροι. Η ταινία-επιστροφή του Ανθρώπου από Ατσάλι θα τιτλοφορείτε «Man of Steel» -ναι, κι όμως- και θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2012.