Όσο η Αθηνά Ωνάση κάνει restart στη Γαλλία ο πρώην της Doda βάπτισε την κόρη του (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όσο η Αθηνά Ωνάση κάνει restart στη Γαλλία ο πρώην της Doda βάπτισε την κόρη του (photos)

O Alvaro de Miranda Neto και η σύζυγός του, Denize Severo βάπτισαν την κόρη τους. Οι φωτογραφίες από το μυστήριο, τα κομψά looks και η νέα επαγγελματική κίνηση της Αθηνάς Ωνάση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Alvaro de Miranda Neto και η σύζυγός του, Denize Severo καθώς πριν από λίγα 24ωρα βάπτισαν την ενός έτους κόρη τους.

Το ζευγάρι μετρά 6 χρόνια έγγαμου βίου και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία αποτελούν τη μεγάλη τους αδυναμία. O 51χρονος έχει και μια 25χρονη κόρη από τη σχέση του με την Cibele Dorsa.

Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο - Ντενίζ Σεβέρο: Ταξίδι του μέλιτος με πρώτη στάση στην Κροατία

Alvaro de Miranda Neto και Denize Severo βάπτισαν την κόρη τους

Την Κυριακή (21/04) το ζευγάρι βάπτισε την κόρη του σε στενό κύκλο, με συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών στο μυστήριο. Η μικρούλα έλαβε το όνομα «Giulia» και ο μεγαλύτερος αδερφός της, Dodinha δεν έπαψε να χαμογελά στην αγκαλιά των γονιών του.

1713858073116-737360920-miranda15.webp

Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση έδειχνε πιο ευτυχισμένος από ποτέ και ακολούθησε τον ίδιο ενδυματολογικό κώδικα με την σύζυγό του. Για την περίσταση το ζευγάρι ντύθηκε στα λευκά, με την Denize Severo να επιλέγει ένα λευκό midi φόρεμα ενώ ο γνωστός ιππέας φόρεσε λευκό παντελόνι και ασορτί πουκάμισο.

1713858213790-125139261-miranda13.webp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη βάπτιση.

Μετά το διαζύγιο από την Αθηνά Ωνάση το 2011, ο Alvaro de Miranda Neto γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και βιώνει την απόλυτη ευτυχία με την οικογένειά του.

https://www.instagram.com/p/C3lVNzFP9Jc/

De Miranda και Severo έχουν ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, χαρίζοντάς μας #familygoals στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/reel/C2_p5ZMOjEN/

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση

Η νέα επαγγελματική κίνηση της Αθηνάς Ωνάση

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Les Echos» αποκάλυψε το νέο εγχείρημα της Αθηνάς Ωνάση, η οποία εισήλθε και επίσημα στον χώρο των σούπερ μάρκετ, πραγματοποιώντας συμφωνία με γνωστό Γαλλικό όμιλο.

Η Ελληνίδα κληρονόμος θα είναι μέλος του Δ.Σ. μετά τις αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου. Η 39χρονη θα έχει ενεργό ρόλο μαζί με άλλα ηχηρά ονόματα από το χώρο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για την πρώτη επιχειρηματική κίνηση της Αθηνάς Ωνάση αν εξαιρέσουμε τις υπάρχουσες δραστηριότητές της που σχετίζονται με τα άλογα. Η εγγονή του αείμνηστου Αριστοτέλη Ωνάση διατηρεί εκτροφείο αλόγων στο Βέλγιο και διοργανώνει ιππικούς αγώνες με την ονομασία «Athina Onassis Horse Show».

Η Αθηνά Ωνάση και ο Alvaro de Miranda Neto έζησαν ένα μεγάλο έρωτα και έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι για 12 ολόκληρα χρόνια, μέχρι την ανακοίνωση του διαζυγίου τους το 2017. Η «χρυσή» κληρονόμος έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα media και έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο του Τύπου για την προσωπική της ζωή.

Athina Onassis, Alvaro de Miranda

Πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ψυχολογική κατάρρευση της Ωνάση μετά τον χωρισμό καθώς ο Alvaro de Miranda Neto της ζητούσε 400.000.000 δολάρια, με βάση το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και τις κοινές τους επιχειρήσεις στο χώρο της ιππασίας.

Πηγή κεντρικής: denizesevero