Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε νονά στην Ύδρα & επισφράγισε μια φιλία αρκετών ετών με τον καλύτερο τρόπο

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε νονά στην Ύδρα & επισφράγισε μια φιλία αρκετών ετών με τον καλύτερο τρόπο

Η Τόνια Σωτηροπούλου βάπτισε τον γιο της καλής της φίλης, Χριστίνας Κατσαούνη στην Ύδρα. Τα στιγμιότυπα από το ταξίδι στον Αργοσαρωνικό, η βάπτιση και το εντυπωσιακό look της ηθοποιού.

Στην Ύδρα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο. Η δημοφιλής ηθοποιός και η Χρύσα Λαΐου βάπτισαν πριν λίγη ώρα τον γιο της καλής τους φίλης, Χριστίνας Κατσαούνη.

Η owner του fashion brand, «The C Edition» και ο σύζυγος της, Νικόλας Λάρδης βάφτισαν τον γιο τους, Κίμων σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού.

tonia2.jpg

Πριν λίγες ώρες οι δύο νονές πόζαραν μαζί στον φακό με την ηθοποιό να δημοσιεύει αργότερα τη λήψη σε Instagram-story όπου έγραψε χιουμοριστικά: «The godmothers».

Hydra Rules

Η owner του fashion brand «The C Edition» και η Τόνια Σωτηροπούλου συνδέονται με φιλία αρκετών χρόνων, την οποία επισφράγισαν το απόγευμα του Σαββάτου με μια ακόμα κουμπαριά. Η ηθοποιός την έχει παντρέψει πριν από τρία χρόνια.

christinakats.jpg

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, οι νονές, οι ευτυχισμένοι γονείς και οι λαμπεροί καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν στη Μητρόπολη Ύδρας όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο της βάπτισης, με τον νεοφώτιστο να λαμβάνει το όνομα Κίμων.

tonia7.jpg

Λίγο αργότερα η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία από τον στολισμό του τραπεζιού της δεξίωσης όπου βλέπουμε τις minimal chic μπομπονιέρες σε σχήμα καραβιού και τα καρτελάκια με τα ονόματα των καλεσμένων.

tonia10.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου την 2η επέτειό της με τον Κωστή Μαραβέγια δεν μπορεί να την χαρεί το ίδιο

tonia11.jpg

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου

Για την περίσταση η τρισευτυχισμένη νονά επέλεξε ένα λευκό wrap dress με τονισμένους ώμους του σχεδιαστικού διδύμου MiRo, οι οποίοι ντύνουν με τις δημιουργίες τους όλες τις σημαντικές εμφανίσεις της.

1697306222929-103379155-tonia6.jpg

Στο πλευρό της 36χρονης βρισκόταν όπως πάντα ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας και αγαπημένοι φίλοι.

maraveyas.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou