Ποιο μυστικό συνδέει Νέλλα και Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες; Η προδοσία ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιο μυστικό συνδέει Νέλλα και Αρχοντούλα στις Ψυχοκόρες; Η προδοσία ανάμεσα στις δύο γυναίκες

Η Δήμητρα Ματσούκα και η Νεκταρία Γιαννουδάκη στις Ψυχοκόρες θα μας χαρίσουν πολύ ιδιαίτερες σκηνές. 

Αυτά που τώρα ζούμε στις Ψυχοκόρες είναι ένας μικρός μόνο πρόλογος για όσα θα προκύψουν. Σα να μας συστήνονται οι τηλεοπτικοί χαρακτήρες σε αυτή την πρώτη σεζόν με όλες τους τις αδυναμίες, τα πάθη και τα λάθη τους και να μας βάζουν σε διαδικασία να αναμένουμε τις συγκρούσεις και την κατάληξή τους. Μία πρώτη σύγκρουση αναμένεται από την Μαρίκα με τον Κοσμά Κοτρώτση, μία άλλη ωστόσο θα συμβεί στο μέλλον. Και θα μοιάζει περισσότερο με μία μικρή προδοσία. Η Δήμητρα Ματσούκα και η Νεκταρία Γιαννουδάκη, ως Νέλλα και Αρχοντούλα, είναι δύο γυναικείοι χαρακτήρες που ήδη αγαπιούνται πολύ από το κοινό και μένει να δούμε μέχρι που θα φτάσουν.

Η Αρχοντούλα είναι η κρυφή ηρωΐδα στις Ψυχοκόρες

Την ηθοποιό Νεκταρία Γιαννουδάκη, εκτός από τις σπουδαίες θεατρικές της ερμηνείες, το ευρύ κοινό, τη γνώρισε καλύτερα από τη συμμετοχή της στον Σασμό, στον ρόλο της ψυχιάτρου και μαμάς της Στέλλας (Ευγενίας Σαμαρά). Την περσινή χρονιά αρκετοί φανς της σειράς στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή της, αλλά λίγο αργότερα καταλάβαμε ότι έγινε εξαιτίας της συμμετοχής της στις Ψυχοκόρες.

Η ζωή μίας από τις αδελφές Πολύζου στις Ψυχοκόρες, αλλάζει ριζικά και δραματικά: Ο διπλός κίνδυνος

Η ίδια εξήγησε μάλιστα χθες μιλώντας στο The2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι έφυγε από τη μία σειρά, χωρίς να γνωρίζει αν θα συνεχιστεί, για να πάει στην άλλη. Φαίνεται όμως ότι οι Ψυχοκόρες, της έδωσαν την ευκαιρία να δείξει όλο της το ταλέντο, κάνοντας την έκπληξη της χρονιάς στον ρόλο της ως Αρχοντούλα.

Ούσα και εκείνη ψυχοκόρη στα νιάτα της, προσπαθεί (χωρίς να το δείχνει όμως) να προστατέψει τις αδελφές Πολύζου. Δείχνει σκληρή, αλλά δεν είναι. Τα δικά τους βάσανα πέρασε και εκείνη όταν ήταν στην ηλικία τους. Με τον θάνατο της Όλγας, «έσπασε» και το κοινό που ήδη την είχε ψυχολογήσει ως την καλή της ιστορίας, την αποθέωσε.

Η ηθοποιός στη χθεσινή της συνέντευξη, μίλησε και για όσα σεναριακά τη δένουν με τα αφεντικά της στην οικογένεια Κοτρώτση, δηλαδή τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, τη Νέλλα και τον Κοσμά: «Η Αρχοντούλα είναι στους Κοτρώτσηδες σε δύο πολύ ιδιαίτερα αφεντικά που ο ψυχισμός τους είναι ιδιότροπος. Δείχνει να μη φοβάται, τη δένει ένα μεγάλο μυστικό με τη Νέλλα. Προκειμένου να προλάβω και να τις προστατέψω θα είμαι αυστηρή γιατί η σκληρότητα δεν έχει επιστροφή».

https://www.instagram.com/p/C51OW7-IMm0/

Στο μέλλον θα τη δούμε όμως να προδίδεται από τη Νέλλα, που τόσο έχει προσπαθήσει ωστόσο να προστατεύσει και από τις εξαρτήσεις της. Σε ένα από τα παιχνίδια που κάνει η Δήμητρα Ματσούκα, ούσα πλέον ψυχοπαθής, θα αφήσει στο περιθώριο την Αρχοντούλα και θα δείξει (ψεύτικα) την προτίμησή της στη Μαρίκα.

Όσο για το μυστικό που δένει τις δύο γυναίκες; Μα φυσικά είναι ο Σώτος. Έχεις ήδη καταλάβει πως είναι μητρική η αγάπη που του έχει και όχι κάτι διαφορετικό. Για αυτό και είχε δείξει αυτή την ευασθησία από την περίπτωση της Όλγας που είχε μείνει έγκυος από το αφεντικό της. Το πώς θα το δούμε όλο αυτό, θα πρέπει να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια.