Η ζωή μίας από τις αδελφές Πολύζου στις Ψυχοκόρες, αλλάζει ριζικά και δραματικά: Ο διπλός κίνδυνος

Κατερίνα Μπούσιου
Η ζωή μίας από τις αδελφές Πολύζου στις Ψυχοκόρες, αλλάζει ριζικά και δραματικά: Ο διπλός κίνδυνος

Στο σπίτι του Κοτρώτση και στο σπίτι των Αρδιτών ξεσπά μεγάλη αναταραχή και οι Ψυχοκόρες κινδυνεύουν. 

Η σειρά Ψυχοκόρες αντικαθιστά τη σειρά Μάγισσα στον ΑΝΤ1 και από σήμερα θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Ο πρώτος κύκλος έχει ήδη αρκετή αγωνία για το μέλλον των αδελφών Πολύζου, αλλά κανείς ακόμη δεν μπορεί να φανταστεί τα δεινά που τους περιμένουν. Η Δεσποινιώ αντιμετωπίζει πλέον έναν διπλό κίνδυνο και κανείς, ούτε καν η αδελφή της θα καταφέρουν να τη σώσουν, από το μέλλον που κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν για εκείνη.

Παύλος και Βασιλική έρχονται κοντά

Πριν πάμε στην οικογένεια Κοτρώτση και τα πολλά προβλήματα που έχουν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στις Ψυχοκόρες, ας δούμε μία άλλη σχέση η οποία και από σήμερα θα μπει σε μία νέα τροχιά. Εκείνη του Παύλου και της Βασιλικής στο σπίτι του Αρδίτη. Μία συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο όπου ομιλήτρια θα είναι η Μάγια και οι δύο θα είναι παρόντες, θα εξελιχθεί πολύ άσχημα και ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος θα γίνει ο ήρωας της μικρής του ψυχοκόρης. Θα σπάσει η αντιπαλότητα μεταξύ τους και πολύ σύντομα θα είναι εκείνος που θα τη βοηθήσει για τις εισαγωγικές της εξετάσεις στο σχολείο.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν ζευγάρι με τον κίνδυνο να γίνουν αντιληπτοί. Αλλά οι Αρδίτες θα έχουν άλλα πολιτικά ζητήματα να λύσουν και προς το παρόν θα αγνοούν το τι συμβαίνει.

Το έγκλημα τιμής στις Ψυχοκόρες καθήλωσε το κοινό λίγο πριν δούμε τη Φρόσω να γίνεται μαμά

Παράλληλα έχουμε εξελίξεις και σε ένα άλλο ζευγάρι. Η Φρόσω και ο Μέλιος έρχονται κοντά και γίνονται πια ζευγάρι. Με την Ευανθία ωστόσο να παρακολουθεί, για να προλάβει τις συνέπειες. Όπως ήδη σε έχω ενημερώσει οδηγεί προς αυτές τις εξελίξεις για να μείνει έγκυος η ψυχοκόρη της. Και η Φρόσω θα μείνει έγκυος αλλά από τον Μέλιο και όχι από τον Νάτση.

https://www.instagram.com/p/C3qHQzbIhaK/

Όμως, στο σπίτι του Κοτρώτση όλα σταδιακά αλλάζουν. Η Δεσποινιώ που υποδύεται η Ασημένια Βουλιώτη, βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο του Κοσμά όσο και του Τάσου. Και ενώ η αδελφή της Μαρίκα έχει καταλάβει πως βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν μπορεί να αποτρέψει την παρενόχληση από τον πρώτο και το μυστικό ραντεβού με τον δεύτερο. Ο Τάσος με τον τρόπο που έχει γίνει χειριστικός με τη Νέλλα, με τον ίδιο τρόπο γίνεται χειριστικός και με τη Δεσποινιώ. Της τάζει έναν καλύτερο κόσμο μακριά από το σπίτι και σύντομα θα δεις πως θα πέσει στην παγίδα του.

Θα βγει ραντεβού μαζί του και σύντομα θα είναι εκείνη που θα φύγει πρώτη από το σπίτι. Οδεύοντας προς μία άλλη αλλά πιο δύσκολη ακόμη ζωή, αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Παράλληλα δημιουργείται και μία τρυφερή σχέση με τον Σώτο και τη Μαρίκα. Για αυτό και εκείνη του εκμυστηρεύεται την εξάρτηση της μητέρας του από τα ναρκωτικά. Κάτι που όμως ούτε ο πατέρας του, αλλά ούτε και εκείνη παραδέχονται. Οδηγούμαστε προς ολέθριες συνέπειες μετά από αυτό, όπως καταλαβαίνεις.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης όπως βλέπεις έχει τον τρόπο του να καλύπτει τα προβλήματα και να μη τα λύνει. Ειδικά τα οικογενειακά.

Η Μαρίκα κάνει και μία τελευταία προσπάθεια φυσικά να μιλήσει με την κυρία Βικτωρία, την κυρία που τις παραπλάνησε και οδήγησε και τις 4 αδελφές Πολύζου στις οικογένειες που τις φιλοξενούν. Εκείνη την αποφεύγει και πλέον είναι αδύνατον κάτι να αλλάξει προς αυτό.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Είμαι το σύστημα στον απόλυτο βαθμό του, είμαι το κατεστημένο»

Tο κοινό έχει προβλέψει τα όσα έρχονται και όχι απαραίτητα γιατί έχουν δει τη σειρά στον ΑΝΤ1 +.