Πού πάει η γυναικεία αλληλεγγύη όταν κάνεις σχέση με τον πρώην φίλης σου; Η Μαρία Σολωμού απαντά

Τζένη Ντεμιράι
Πού πάει η γυναικεία αλληλεγγύη όταν κάνεις σχέση με τον πρώην φίλης σου; Η Μαρία Σολωμού απαντά

«Δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας που έχω χαιρετήσει. Το θεωρώ φτηνό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Σολωμού έχει τα τελευταία τρία χρόνια ένα πολύ πετυχημένο podcast, το οποίο έχει τίτλο «Όσα ξέρει η Μαρία». Σε αυτό αναλύσει τα ερωτικά μπερδέματα ακροατών της, οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη ζωή και τις σχέσεις τους.

Παίρνοντας τον ρόλο της «ψυχολόγου» ή της φίλης, η ηθοποιός σχολιάζει τις καταστάσεις που μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο. Στο τελευταίο επεισόδιο που δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου, η Μαρία Σολωμού κλήθηκε να πει τη γνώμη της για τις σχέσεις με παντρεμένους.

Η ανάλυσή της ξεκίνησε όταν διάβασε ένα μήνυμα μίας 19χρονης κοπέλας, η οποία παραδέχτηκε ότι δεν συμφωνεί καθόλου με την άνεση με την οποία αντιμετωπίζει η ηθοποιός τις σχέσεις γυναικών με παντρεμένους σε αρκετά από τα επεισόδια της εκπομπής της.

Η Μαρία Σολωμού ντύθηκε Άννα Βίσση και η απόλυτη «μπερδεύτηκε» βλέποντας την μεταμόρφωσή της

Πού πάει η γυναικεία αλληλεγγύη όταν κάνεις σχέση με παντρεμένο; Η Σολωμού απαντά

Η κοπέλα έφερε στο προσκήνιο τη γυναικεία αλληλεγγύη και κατάφερε να γίνει «παράδειγμα» με τον τρόπο που διαφώνησε, έχοντας ευγένεια και σεβασμό.

Η Μαρία Σολωμού απάντησε στη 19χρονη, αφιερώνοντας ένα μεγάλο μέρος του επεισοδίου σε αυτό το θέμα. Εξήγησε ότι για εκείνη έχει μεγάλη σημασία αν πρόκειται για μία γυναίκα που γνωρίζεις ή για ένα πρόσωπο που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου.

Κατά τη διάρκεια της απάντησής της, η ηθοποιός μίλησε για τις περιπτώσεις που μία γυναίκα επιλέγει να κάνει σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής ή φίλης της λέγοντας:

«Είμαι υπέρ της γυναικείας αλληλεγγύης. Επειδή έχω κάτσει στο ίδιο τραπέζι που ήταν 100 άτομα και έχω πει χαίρω πολύ, δεν θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον προπροπρώην που έχω χαιρετήσει. Το θεωρώ φτηνό και π**α. Μπορεί να μην την κάνω παρέα, την έχω δει, την έχω χαιρετήσει, έχει υπάρξει με αυτόν τον άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/C6BY_JuNlQr/

Λίγο αργότερα, μίλησε για την περίπτωση που τύχει να ερωτευτεί κανείς μία πρώην σχέση ενός γνωστού ή φίλου του, δίνοντας μία εναλλακτική λύση. «Αν πέσω ξερή με τον προπρώην κάποιας γνωστής μου και είναι ο έρωτας της ζωής μου, μπορεί να πάω και να το πω. Και μπορεί να είναι και εντάξει. Είμαι τόσο υπερβολική σε αυτά τα πράγματα», είπε, ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα και στην περίπτωση που ερωτευτεί θα επιδιώξει να δείξει όσο περισσότερο σεβασμό γίνεται στη γνωστή της.

Στη συνέχεια, η ηθοποίος αναφέρθηκε στις περιπτώσεις που γυναίκες κάνουν σχέση με έναν παντρεμένο τη γυναίκα του οποίου δεν γνωρίζουν, εξηγώντας ότι όταν δεν γνωρίζει το άλλο άτομο, η ιδία αποστασιοποιείται σε μεγάλο βαθμο και αισθάνεται ότι το άλλο πρόσωπο «δεν υπάρχει», οπότε είναι ευκολότερο να συναφθεί η σχέση με τον παντρεμένο ή δεσμευμένο.

«Η αλληλεγγύη της άλλης γυναίκας, όταν τον άλλον άνθρωπο δεν τον ξέρεις, εγώ τουλάχιστον, μαγικά στο κεφάλι μου, δεν τον βλέπω. Και αν τον δω, υπάρχει μία περίεργη αποστασιοποίηση», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι γυναικεία αλληλεγγύη θα έπρεπε κανονικά να υπάρχει, ωστόσο, αυτή εντοπίζεται μόνο σε κάποιες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις. «Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την εποχή, δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πως εξελίσσονται τα πράγματα, δεν ξέρω αν είναι μία εύκολη λύση, δεν ξέρω αν οι γυναίκες έχουμε πάρει φόρα και λέμε “Αυτό θέλω, ας το αποκτήσω”, αν έχουμε μπει στη φάση που ήταν οι άνδρες μία ζωή “διαλέγω εσένα, έλα”. Μπορεί να έχουμε πάθει κι αυτό».

Για τη στάση που κρατά στα επεισόδια της εκπομπής της και τη διαλλακτικότητα που δείχνει να έχει σε τέτοιες περιπτώσεις ξεκαθάρισε ότι έχει ενσυναίσθηση και προσπαθώ πάντα να μπαίνει στη θέση του άλλου και για αυτό δικαιολογεί πολλά πράγματα.

Η Μαρία Σολωμού «άλλαξε» κούρεμα και οι fans της λένε «Μαρία σου πάνε απίστευτα!»

Πηγή κεντρικής εικόνας: @mariasolomou_official