O Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor και θέλει νικητή τον Γκιουλέκα: Τα επικά σχόλια του κοινού

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Περπατάρης αποχώρησε από το Survivor και θέλει νικητή τον Γκιουλέκα: Τα επικά σχόλια του κοινού

Μπορεί η αποχώρηση του Περπατάρη και όσα είπε πριν φύγει να παραξένεψαν το κοινό, πιο πολύ όμως σχολιάστηκε η συμπεριφορά του Γκιουλέκα και το «γύρισμα της μπιφτέκας».

Πολλές ανατροπές είδαμε στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Απριλίου, κυρίως σε συμπεριφορές. Από τη μία ο Γκιουλέκας να μην θυμίζει σε τίποτα το «καλό παιδί» που γνωρίσαμε, από την άλλη ο Περπατάρης αποχωρώντας να μην λέει τίποτα για τους μέχρι πρότινος φίλους του, Φάνη και Σταυρούλα.

Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Survivor: Το «φάουλ» της Δαλάκα στην κόντρα της με την Σταυρούλα και η αντίδραση στο Twitter/X

Ο Γκιουλέκας πιο ειρωνικός από ποτέ

Στο χθεσινό επεισόδιο πριν την μονομαχία της εβδομάδας το κοινό παρακολούθησε τον αγώνα επάθλου, το οποίο ήταν ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη. Οι μπλε προηγούνταν με 3-0 των κόκκινων (αφού αυτή τη φορά κάθε νίκη σε αγώνα ασυλίας ήταν κι ένας πόντος παραπάνω για τον αγώνα επάθλου) και τελικά αυτοί ήταν που κέρδισαν και το μεγάλο αυτό έπαθλο.

Στην αρχή του αγώνα ωστόσο, αλλά και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Γκιουλέκας έδειξε έναν διαφορετικό εαυτό, ιδιαίτερα ειρωνικό και οριακά τοξικό θα έλεγε κανείς. Καμία σχέση δηλαδή, με τον χαλαρό και κεφάτο Θεσσαλονικιό που αγάπησε το κοινό βλέποντας τον με τον James.

Τα γέλια μαζί με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους την ώρα που μιλούσε ο Φάνης και οι ατάκες του τύπου «θα τους διαλύσουμε» και «δεν είναι ταπεινοί, είναι τρομαγμένοι» για τους μπλε, έκαναν το κοινό να απογοητευτεί και να σχολιάζει πως τελικά ο Γκιουλέκας προσαρτήθηκε στην «αίρεση» της Δαλάκα.

Αλλά και στα προηγούμενα επεισόδια είχε φανεί η αλλαγή στη στάση του συγκεκριμένου παίκτη, όταν αντί να πάρει ουδέτερη θέση για τον πρόσφατο καυγά ανάμεσα στην Σταυρούλα (την φίλη του υποτίθεται) και τον Περπατάρη, εκείνος συμβούλευε τον παίκτη των Διασήμων τι να πει για να αντικρούσει την Σταυρούλα.

Ο Γκιουλέκας μένοντας στο παιχνίδι χωρίς το στήριγμά του - aka James Καφετζή - ίσως συνειδητοποίησε πως για να φτάσει μέχρι τον τελικό θα πρέπει να συμμαχίσει ακόμα και με τα άτομα που είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση. Άλλωστε, το παιχνίδι δεν έχει γίνει ακόμα ατομικό.

Η ανατροπή στην αποχώρηση

Survivor: Το σφάλμα του Περπατάρη και γιατί το κοινό θεωρεί τη Σταυρούλα την πιο τοξική παίκτρια

Όσον αφορά την αποχώρηση προτεινόμενοι ήταν ο Περπατάρης, η Δώρα και ο Χριστόφορος από την κόκκινη ομάδα και ο Θοδωρής από την μπλε.

Η τελική αναμέτρηση έγινε ανάμεσα σε Περπατάρη και Χριστόφορο και τελικά αυτός που αποχώρησε ήταν ο Περπατάρης, κάτι που ούτε το κοινό ούτε οι παίκτες περίμεναν.

Κατά την αποχώρησή του ο Γιάννης Περπατάρης δεν αναφέρθηκε καθόλου στα άτομα από την μπλε ομάδα που έκανε παρέα τον προηγούμενο καιρό, τον Φάνη δηλαδή και την Σταυρούλα. Είχε προηγηθεί βέβαια, μέσα στην εβδομάδα ο καυγάς του με εκείνη για το ποιος έσπρωξε ποιον και ποιος θα χαστουκίσει ποιον κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ωστόσο μιας και το Survivor είναι ένα παιχνίδι, οι πιο πολλοί πίστευαν πως θα πει «περασμένα ξεχασμένα».

Αντ' αυτού μίλησε για την κόκκινη ομάδα και το πώς είχαν γίνει μια ωραία παρέα και δήλωσε πως θέλει νικητή τον Γκιουλέκα.

Στα αξιοπερίεργα της βραδιάς η συγκίνηση της Δώρας για τον Περπατάρη και τα τόσο καλά λόγια της γι' αυτόν και το πόσο «καλό παιδί» είναι, αφού εκείνη και ο συγκεκριμένος παίκτης είχαν μόνιμα κόντρα από την αρχή του παιχνιδιού που βρίσκονταν στη μπλε ομάδα. Μάλιστα, η ίδια τον είχε ψηφίσει πολλές φορές λόγω της απαράδεκτης, όπως έλεγε, συμπεριφοράς του.

Άβυσσος η ψυχή όμως των παικτών του Survivor...