Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πιο γλυκιά νονά και χαμογελά & πάλι στην αγκαλιά της 5χρονης Ada

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πιο γλυκιά νονά και χαμογελά & πάλι στην αγκαλιά της 5χρονης Ada

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η βαφτιστήρα της πήγαν για ψώνια και μας χάρισαν τις ωραιότερες εικόνες. Η τρυφερή σχέση της παρουσιάστριας με την Ada και οι πιο γλυκές φωτογραφίες τους.

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν μέχρι το Πάσχα και η Σίσσυ Χρηστίδου αποφάσισε να εκπληρώσει τα καθήκοντά της ως νονά.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη βαφτιστήρα της, Ada αλλά και στα άλλα παιδάκια που έχει βαπτίσει παλαιότερα.

Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό της, η Σίσσυ Χρηστίδου αναζητά «έναν άνδρα πιο άνδρα από εκείνη»

H Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πιο τρυφερή νονά- Οι νέες photos με την Ada

Όπως η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου εξήγησε πριν λίγες ώρες μέσα από τα Instagram-stories της, ήρθε η ώρα να αγοράσει δώρα και λαμπάδες στην 5χρονη Αda Κοντοβά, με την οποία είχε ραντεβού στα μαγαζιά.

ada2.png

Αξιοσημείωτο είναι πως η μικρή υιοθέτησε ένα νέο, πολύ νεανικό και girly hair look, αποκτώντας rainbow braids τα οποία της ταιριάζουν πολύ.

Νονά και βαφτιστήρα βρήκαν όλα όσα ήθελαν στα μαγαζιά και λίγο αργότερα έκαναν μια στάση για παγωτό, με την παρουσιάστρια να δημοσιεύει στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους.

https://www.instagram.com/p/C6MFlycon3r/

«Το σοκολατάκι μου 👧🏿💞 #Ada», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αρκετοί followers και φίλοι της Σίσσυς Χρηστίδου έσπευσαν να σχολιάσουν το post τονίζοντας πόσο γλυκιά είναι η Ada αλλά και πόσο μεγάλωσε. Η κουμπάρα της παρουσιάστριας, Χριστίνα Κοντοβά άφησε μερικά emojis σε σχήμα καρδιάς για να εκφράσει την αγάπη προς την κόρη και τη φίλη της.

sxolia.jpg

Το πιο ωραίο βίντεο από την απόδραση της Σίσσυς Χρηστίδου στην Αράχωβα το είδαμε στο TikTok

Η κουμπαριά και η βάπτιση της Ada

Κοντοβά και Χρηστίδου είναι κολλητές φίλες καθώς η δεύτερη έχει βαπτίσει την κόρη της σχεδιάστριας, την 5χρονη Ada, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.

ada1.webp

Τον Ιούνιο του 2022 η Σίσσυ Χρηστίδου βάπτισε την μικρή Ada και έδειχνε πολύ ευτυχισμένη. Η βάπτιση ήταν προγραμματισμένη για λίγες ημέρες νωρίτερα ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της νόσησης της παρουσιάστριας με covid-19.

https://www.instagram.com/p/CnNJs4yoM45/

Η Χριστίνα Κοντοβά ένιωσε τότε την ανάγκη εξηγήσει πως η νονά δεν πρόκειται να αντικατασταθεί γράφοντας: «Σήμερα ήταν να βαφτίσουμε την Έιντα. Αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη… η νονά μας @sissychristidou είναι με Covid αλλά οι φίλοι μας έχουν έρθει… Και γιορτάσαμε την Έιντα. Αλλά η βάφτιση αναβλήθηκε. Γιατί ο ρόλος της νονάς είναι ιερός και η Έιντα φωνάζει “νονά” την Σίσσυ απο τότε που φωνάζει “μαμά” εμένα. Κι αυτό δεν θα αλλάξει. Σήμερα μας ευλόγησε ο παπα Γιάννης και μας διάβασε τον ύμνο της Αγάπης και μετά την γιορτάσαμε… Σύντομα θα γιορτάσουμε και την βάφτιση! Σας ευχαριστώ όλους.@sissychristidou σε αγαπάμε και μας λείπεις».

https://www.instagram.com/p/CfEa6vBoeSI/

H 5χρονη ποζάρει συχνά μαζί με τη νονά της και παλαιότερα είχε κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια, πραγματοποιώντας guest εμφάνιση στα παρασκήνια του πλατό.

https://www.instagram.com/p/Cgco14aIGKA/

«Miss sunshine is 4. We love you to the moon and back!
#HappyBirthdayAda @ckontova», είχε γράψει η νονά, Σίσσυ Χρηστίδου ανήμερα των 4ων γενεθλίων της μικρής.

Το fun βίντεο της Σίσσυς Χρηστίδου με τον γιο της

Πριν από μερικές ώρες και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής (26/04) η οικοδέσποινα του «Χαμογέλα και Πάλι» μοιράστηκε ένα βίντεο στα Instagram-stories της όπου μας δείχνει τον γιο της να κάνει πατίνι μέσα στο σπίτι, όση ώρα βουρτσίζει τα δόντια του.

Ο διάλογος μαμάς-γιου είναι απολαυστικός με την παρουσιάστρια να ξεσπά αργότερα σε γέλια.

Πηγή κεντρικής: sissychristidou