Η αρχή του τέλους για τον Κίμωνα Κουρή στους Παγιδευμένους και το ρίσκο της Άννας

Κατερίνα Μπούσιου
Η αρχή του τέλους για τον Κίμωνα Κουρή στους Παγιδευμένους και το ρίσκο της Άννας

Ο Δημήτρης προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την Άννα στους Παγιδευμένους ενώ ο Κίμων Κουρής ως Σταύρος κινδυνεύει. 

Η σειρά Παγιδευμένοι ακολουθεί το σενάριο της επιτυχημένης τουρκικής σειράς Yargi στην οποία βασίζεται και αυτή τη στιγμή έχει φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο εξελίξεων της δεύτερης σεζόν. Δυστυχώς ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε έναν ταλαντούχο ηθοποιό, τον Κίμων Κουρή, με έναν σπουδαίο ρόλο και να συμπονέσουμε μία άλλη ηρωίδα, η οποία στην προσπάθειά της να βοηθήσει μπλέκει σε μία δύσκολη συνθήκη.

Ο Δημήτρης αλλάζει γνώμη για το διαζύγιο του με την Άννα

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι αδύνατον να χωρίσουν ως τηλεοπτικό ζευγάρι στους Παγιδευμένους. Για αυτό και ο τηλεοπτικός εισαγγελέας θα προτείνει στην πρώην αγαπημένη του, να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους. Εκείνη όμως είναι διστακτική.

Συγκίνηση και αγάπη για Λεβεντογιάννη - Κουρή στους Παγιδευμένους πριν το τραγικό τους τέλος

https://www.instagram.com/reel/C6HmV5bu3w-/

Η Άννα όπως «τρέχουν» οι εξελίξεις, έχει άλλα ζητήματα που την απασχολούν. Γιατί αποφασίζει να βοηθήσει την Αλεξάνδρα που μόλις έχει σκοτώσει τον Γκρέγκορι για να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αγαπημένου της Γιώργου. Μαζί με τον Νίκο ως βοηθό, εξαφανίζουν το πτώμα και το όπλο. Πολύ μεγάλο ρίσκο παίρνει η Άννα. Στην κυριολεξία διαπράττει ένα αδίκημα. Το οποίο δεν θα μείνει για πολύ κρυφό.

Το μεγαλύτερο μέρος των εξελίξεων όμως αφορά ένα άλλο ζευγάρι, την Αγγελική και τον Σταύρο. Ο δεύτερος όχι μόνο αγνοείται, αλλά δίχως να το ξέρουν ακόμη οι φίλοι του, έχει πέσει θύμα απαγωγής της μαφίας. Δεν ξέρει ακόμη το πόσο μεγάλο κίνδυνο για να χάσει τη ζωή του αντιμετωπίζει. Δυστυχώς το τέλος του θα είναι τραγικό. Ακραίο, για να κάνει όλους τους υπόλοιπους να καταλάβουν πως οι δράστες δεν αστειεύονται. Η Άννα μέχρι την τελευταία στιγμή, ακόμη και ζητώντας τη βοήθεια του παππού Γεράσιμου θα προσπαθεί να τον εντοπίσει.

Για την Αγγελική ο θάνατος του Σταύρου θα είναι ένα μεγάλο χτύπημα. Χάνει για δεύτερη φορά τον άνθρωπο που αγαπά και μάλιστα σε κατάσταση εγκυμοσύνης. Έκανε όνειρα για την κοινή τους ζωή, είχε βρει ακόμη και το νυφικό που θα φορούσε στον γάμο τους. Η Άννα, ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και όλοι οι υπόλοιποι θα περάσουν πολύ δύσκολα και δεν θα μπορούν εύκολα να την παρηγορήσουν. Η παρέα όμως πρέπει να ανασυνταχθεί για να δικαιωθεί. Και να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Σταύρου.

Το κοινό που παρακολουθεί τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο, αδυνατεί να πιστέψει ότι θα χαθεί ο Σταύρος. Αγαπημένο τους πρόσωπο στη σειρά.