Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε κίνδυνο στους Παγιδευμένους: Στη φυλακή μετά την παγίδα του Χατζή

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε κίνδυνο στους Παγιδευμένους: Στη φυλακή μετά την παγίδα του Χατζή

Η απαγωγή της αδελφής του Δάφνης και ο σοβαρός τραυματισμός του πατέρα του αλλάζει το σκηνικό στη σειρά Παγιδευμένοι. 

Πολλά τα προβλήματα στη σειρά Παγιδευμένοι, την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 η οποία στον δεύτερο κύκλο της, έχει περισσότερο δράμα παρά ιστορίες αγάπης. Αυτές με έναν τρόπο κάνουν μία παράλληλη διαδρομή αλλά δεν είναι το ζητούμενο της φετινής χρονιάς. Η ιστορία αποκτά μία δραματική τροπή στη συνέχεια γιατί κινδυνεύουν τα δύο πρόσωπα που αγαπά περισσότερο ο Δημήτρης - Mιχάλης Λεβεντογιάννης. Και κάπως έτσι ξεκινά ο δικός του προσωπικός Γολγοθάς που θα τον οδηγήσει μέχρι τη φυλακή.

Ο Χατζής στήνει ένα πολύ καλό σχέδιο

Η μαφία που κρύβεται πίσω από πολλά πράγματα που θα δούμε στη συνέχεια στη σειρά Παγιδευμένοι, θα δράσει ποικιλοτρόπως παράλληλα, με τον αδελφό του Άκη. Είναι ο μυστηριώδης νεαρός που ακολουθεί όλη την παρέα (Δημήτρη, Άννα, Σταύρο και Θοδωρή) με τους ηλιόσπορους ανα χείρας. Αυτά είναι τα δύο κομμάτια της ιστορίας μας με διαφορετικό κίνητρο.

Η δοκιμασία ενός έρωτα: Οι Παγιδευμένοι αλλάζουν λίγο πριν τη δολοφονία του Δημήτρη

Το τρίτο είναι ο Αλέκος Χατζής, που ενώ έχει αρχίσει και υποψιάζεται τους σκοπούς του γιου του, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις καταστάσεις για να εκδικηθεί τον Δημήτρη και την Άννα για όσα του έχουν κάνει στο παρελθόν.

Η απαγωγή της αδελφής του Δάφνης και ο σοβαρός τραυματισμός του πατέρα του Σπύρου με μαχαίρι, είναι το γεγονός που θα πυροδοτήσει πολλές εξελίξεις για τη συνέχεια. Μέχρι να φτάσουμε στην αποτρόπαια δολοφονία του Σταύρου που θα είναι και η πιο συγκλονιστική στιγμή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν της σειράς. Δες και το απόσπασμα από την απαγωγή της Δάφνης.

https://www.instagram.com/reel/C5O8NWyL_24/

Ο Δημήτρης με τη βοήθεια του παππού Γεράσιμου θα περάσει για λίγο στα κυκλώματα της νύχτας γιατί στην ουσία αυτά είναι που θα τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την αδελφή του, ενώ ο πατέρας του μέρα με την ημέρα θα αναρρώνει.

Αλλά πριν ανακουφιστεί για όσα έχουν συμβεί και αναζητώντας τον δολοφόνο της Μαριάννας και τους παραλίγο δολοφόνους του πατέρα του, θα συμβεί η δολοφονία του Σταύρου.

Πώς ο Δημήτρης στους Παγιδευμένους θα σχεδιάσει τη «δολοφονία» του μετά το τραγικό τέλος του Σταύρου

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μαζί με την Άννα, αλλά όχι μαζί με την Αγγελική η οποία δεν είναι σε θέση να συμμετέχει λόγω του θρήνου της, ετοιμάζουν σχέδιο για να βρουν τους ενόχους.

Κάπου εκεί ο Χατζής θα τον μπλέξει σε ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας. Οι αρχαιοκάπηλοι ζητούν αντάλλαγμα την άρση των κατηγοριών τους για να του πουν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τον φόνο του εισαγγελέα. Έτοιμος να δεχθεί κάθε τρόπο προκειμένουν να εκδικηθεί ο Δημήτρης θα βρεθεί τελικά υπόλογος.

Παρανομεί και το γνωρίζει και οι συνέπειες είναι μεγάλες. Ο προιστάμενός του δίνει εντολή να συλληφθεί και να διερευνηθεί η υπόθεση. Κάπως έτσι θα γίνει και η επανασύνδεσή του με την Άννα. Είναι ο μόνος άνθρωπος που του έχει απομείνει και της ζητά όχι μόνο τη νομική της βοήθεια ως συνήγορος, αλλά και τη στήριξη ως σύντροφος.

Οι φανς της σειράς ήδη έχουν εκπλαγεί με όσα θα συμβούν και το έδειξαν με τα σχόλιά τους στο Twitter/X.