Στο casting του Βασίλειου Κωστέτσου για το Fashion Week μαζί με την παρτενέρ του στο Dancing on Ice

Στο casting του Βασίλειου Κωστέτσου για το Fashion Week μαζί με την παρτενέρ του στο Dancing on Ice

Ο Βασίλειος Κωτσέτσος προετοιμάζεται για το μεγάλο fashion show του και εμείς έχουμε φωτογραφικό υλικό.

Μαντώ Γαστεράτου, Αγκελίνα Ματαλιωτάκη, Βικτώρια Καιμακτσόγλου, Χριστίνα Ζαφειρίου, και άλλα 125 μοντέλα πέρασαν από το ατελιέ του Βασίλειου το μεσημέρι του Σαββάτου σε ένα κάστινγκ που κράτησε πάνω από πέντε ώρες.

Στις 29 Οκτωβρίου σε ένα πρωτοποριακό σόου ο σχεδιαστής μόδας θα παρουσιάσει πάνω από πενήντα δημιουργίες του για τον φετινό χειμώνα και όχι μόνο. Στην παρέα του είδαμε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Μαριάννα Καλλέργη αλλά και τη Μαγκνταλένα που είναι η παρτενέρ του στο σόου του πάγου που φέτος θα συμμετάσχει. "Είναι μια μέρα δύσκολη για μένα αυτή που περάσαμε με το κάστινγκ , αλλά παράλληλα είναι δημιουργικό και υπάρχει όρεξη για δουλειά. Είδα μαζί με τους συνεργάτες μου κούκλες και κούκλους και η επιλογή μου θα είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα γνωρίζετε μόνο εσείς και την παρτενέρ μου στο Dancing και έχω να πω μόνο καλά πράγματα. Απίστευτες ώρες πρόβας, πολύ γέλιο αλλά και αυτοσυγκέντρωση. Δεν είναι εύκολο αυτό που κάνουν όλα τα ζευγάρια αλλά μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε καλά και πιστεύω να βελτιωθούμε΄" μας είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Από την άλλη πλευρά η όμορφη μελαχρινή Μαγκνταλένα ανέφερε: «Είναι πολύ καλός μαθητής. Μέρα με την μέρα δένουμε σαν ζευγάρι και γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε ακόμη λίγες μέρες να προετοιμαστούμε και με τον Βασίλειο χαίρομαι γιατί κάνουμε παρέα και εκτός προβών και δείχνει ένα πολύ καλό συγκροτημένο άτομο που αγαπάει την δουλειά του".