Η Μαρίνα Σάττι παραδέχτηκε τη λάθος απόφαση στην 2η πρόβα της και καθησύχασε τους fans της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρίνα Σάττι παραδέχτηκε τη λάθος απόφαση στην 2η πρόβα της και καθησύχασε τους fans της
@infegreececom

«Μην αγχώνεστε βρε» είπε στο TikTok της η Μαρίνα Σάττι σε όσους fans της αγχώθηκαν με τα λάθη που έγιναν στη δεύτερη πρόβα της.

Πολύ λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον 2ο ημιτελικό της Eurovision που θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου και θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό και γιατί όχι και την πρωτιά. Το τραγούδι της ZARI από τη στιγμή που κυκλοφόρησε έχει δεχθεί τόσο διθυραμβικά σχόλια όσο και αρνητικά, διχάζοντας τους fans του διαγωνισμού, καταφέρνοντας όμως να μην περνάει απαρατήρητο.

Τα δάκρυα της Μαρίνας Σάττι φανέρωσαν γιατί πρέπει να τη στηρίξουμε ακόμα πιο πολύ στη Eurovision

H 2η πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με την 2η πρόβα της Μαρίνας Σάττι που εναγωνίως περίμεναν όλοι να δουν, αφού θα βλέπαμε ένα μικρό απόσπασμα από την σκηνική της εμφάνιση, όπως θα είναι την βραδιά του ημιτελικού.

Το κοινό και πάλι διχάστηκε - και αγχώθηκε ταυτόχρονα - για την ελληνική συμμετοχή, παρατηρώντας αρκετές μικρές αστοχίες, που θα έπρεπε να είχαν επιλυθεί, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο μικρό κλιπ επιλέγεται μετά την 3η προσπάθεια της εκάστοτε πρόβας που έχει κάθε διαγωνιζόμενος. Ακόμα και ο ήχος δεν ήταν ο καλύτερος, αφού ακουγόταν περισσότερο η Ερασμία (η κοπέλα που κάνει τα φωνητικά) παρά η ίδια η Μαρίνα Σάττι.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι παρακολουθώντας την αντίδραση που προκάλεσε η 2η πρόβα της, θέλησε να καθησυχάσει τους fans της μιλώντας για τα λάθη που έγιναν και προϊδεάζοντάς μας πως όλα θα είναι μια χαρά στον ημιτελικό.

«Λοιπόν, ένα μικρό έτσι update. Χθες ήταν η 2η πρόβα. Κάποια πράγματα πήγαν πολύ καλά, με την κάμερα ας πούμε, η κίνηση της κάμερας - το ξέρετε όλοι πια δεν έχει νόημα να το κρύβω, είναι μονό πλάνο αυτό που κάνουμε, οπότε ο camera man και η κάμερα είναι μέρος της χορογραφίας. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να «χορέψει» μαζί μας και να μετρήσει και να ακούσει το στίχο και μετά να αρχίσει να περπατάει, να γυρίσει γύρω γύρω από εμάς, να τρέξει. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό. Σε σχέση με την 1η πρόβα πήγε λοιπόν, πολύ καλύτερα αυτό χθες.

Εγώ είχα λίγο κάτι θέματα, γλιστρούσα με τα παπούτσια αλλά τέλος πάντων βρήκαμε έναν τρόπο να το κάνουμε έτσι πιο καλά. Με τον ήχο επίσης είχαμε κάποια θέματα αλλά νομίζω ξέρω γιατί έγινε αυτό χθες. Νομίζω ότι μια σημείωση που τους είχαμε δώσει στην πρώτη πρόβα κάπως παρεξηγήθηκε, οπότε ελπίζω ότι αυτό το πράγμα θα φτιάξει μέχρι τη γενική πρόβα, την πρόβα δηλαδή πριν τον ημιτελικό. Εντάξει, εμείς κάνουμε κάθε μέρα πρόβες εδώ στο ξενοδοχείο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι αρχικά μιλώντας στην ΕΡΤ.

https://www.instagram.com/reel/C6hd9j_tnIH/

«Don't stress out βρε»

Σε live της στο TikTok αργότερα η Μαρίνα Σάττι ακόμα πιο χαλαρή, είπε στους fans της να μην αγχώνονται καθώς το κομμάτι που επιλέχθηκε να προβληθεί για τη δική της 2η πρόβα η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αυτό που εκείνη θα επέλεγε καθώς υπάρχουν καθ' όλη τη διάρκεια της εμφάνισής της πολύ πιο δυνατά σημεία.

Αν ρωτάτε την άποψή μου ήταν πολύ κακή απόφαση να δείξουμε αυτό το σημείο από την πρόβα, επειδή είναι το πιο ήρεμο σημείο και κατάλαβα ότι αγχωθήκατε. Μην αγχώνεστε βρε, μην αγχώνεστε! Έχουμε σημεία στην χορογραφία που χορεύουμε σαν τρελοί. Ήταν λάθος πάντως, αν με ρωτάτε.

Την ώρα του συγκεκριμένου live η Μαρίνα Σάττι ήταν μαζί με την χορεύτριά της, Ειρήνη Δαμιανίδου απαντώντας στα μηνύματα των followers της σχετικά με την πρόβα. Ένα από αυτά αφορούσε το πολύ μεγάλο δαχτυλίδι που φοράει, το οποίο σύμφωνα με φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ήταν μια go pro κάμερα.

«Έχεις και κάμερα go pro λέει σα δαχτυλίδι» διάβασε η Μαρίνα Σάττι με την Ειρήνη να απαντά «Από φαντασία πάντως...», οπότε μάλλον πρόκειται για κανονικό δαχτυλίδι. Άλλωστε, όπως είπε και πιο πάνω η Σάττι όλο το μονό πλάνο γίνεται μέσω του camera man.

Οι 3 αστοχίες που εντόπισε το κοινό στη 2η πρόβα

Στην ουσία η Μαρίνα Σάττι τόσο με το live της στο TikTok, όσο και με τα όσα είπε στην ΕΡΤ, θέλησε να καθησυχάσει τους fans της.

Οι οποίοι πώς να μην αγχωθούν όταν ενώ περίμεναν να δουν μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, είδαν στο πιο viral σημείο του ZARI τα πράγματα να κινούνται πολύ αργά στη σκηνή.

https://www.instagram.com/reel/C6dt4jjNZqG/

Παράλληλα, η φωνή της Μαρίνας Σάττι ακουγόταν πιο χαμηλά συγκριτικά με τα φωνητικά της, ενώ στο σημείο που εκείνη βγάζει ένα μαντήλι από την μπότα της για τις ανάγκες του χορευτικού, το πλάνο στο πρόσωπό της ήταν αρκετά άβολο, αφού η ίδια φαινόταν να πασχίζει να βρει το μαντήλι.