«Καλή επιτυχία Ελλάδα» ήταν το μήνυμα στο αεροδρόμιο λίγο πριν ταξιδέψει η Μαρίνα Σάττι για Σουηδία

Τζένη Ντεμιράι
«Καλή επιτυχία Ελλάδα» ήταν το μήνυμα στο αεροδρόμιο λίγο πριν ταξιδέψει η Μαρίνα Σάττι για Σουηδία

Αναχώρησε για το Malmö της Σουηδίας η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024. Αύριο η πρώτη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι!

Λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για το Malmö της Σουηδίας η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, διαβεβαιώνοντας τους fans του διαγωνισμού της Eurovision ότι όλα είναι έτοιμα.

Μαζί της ήταν φυσικά ο Φωκάς Ευαγγελινός, creative director της ελληνικής συμμετοχής, οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν την αναχώρηση για Σουηδία

Η 37χρονη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον χορό που θα συνοδεύσει το «ZARI» και στο ρούχο που θα φορέσει την βραδιά του ημιτελικού αλλά και του τελικού, κάνοντας και μία αποκάλυψη, λίγες μόλις ώρες πριν δούμε το outfit αλλά και την πρώτη πρόβα στη σκηνή, αύριο 29 Απριλίου.

Η κάμερα στη σκηνή και ο φραπέ: Η Μαρίνα Σάττι τα αποκάλυψε όλα για την εμφάνισή της στη Eurovision

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας και έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική», αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι, αφού πρώτα αναρωτήθηκε αν πρέπει να πει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμφάνισή της.

Η Μαρίνα φάνηκε ιδιαίτερα συνειδοποιημένη και ψύχραιμη, αφού επεσήμανε ότι όλη η ομάδα είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν αλλαγές.

«Είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ότι προσαρμογές, ότι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη», τόνισε.

Αναφερόμενη στον χορό και τα συναισθήματά της, η καλλιτέχνιδα είπε:

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ. το Ζάρι) δεν γίνεται να μη χορέψουμε επάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς και να τις δούμε και εμείς! Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πίνακες ανακοινώσεων του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία έγραφαν «ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ!».

437163374_3357309037748315_4103141932959221790_n.jpg

Έπεσε ξανά στα στοιχήματα η Μαρίνα και το ZARI

Πάντως, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής, η Ελλάδα έπεσε στην 8η θέση στα στοιχήματα, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν στην 7η για αρκετές ημέρες. Αύριο, που θα γίνει η πρώτη τεχνική πρόβα πιθανότατα να υπάρξουν και πάλι αλλαγές στην κατάταξη των χωρών, αφού η σκηνική παρουσία πάντοτε παίζει καθοριστικό ρόλο στις ψήφους του κοινού. Ακόμα πιο ξεκάθαρο φαίνεται ότι θα είναι το τοπίο μετά την δεύτερη πρόβα, η οποία θα γίνει τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, ακριβώς μία εβδομάδα πριν από τον β’ ημιτελικό στον οποίο θα διαγωνιστεί η Ελλάδα.

https://www.instagram.com/reel/C5jKYPPIcDX/

Η Ελβετία φαίνεται ότι έχει καταφέρει να εκτοπίσει την Κροατία από την πρώτη θέση, παρά το γεγονός ότι η βαλκανική χωρά είχε ισχυρό προβάδισμα για αρκετές εβδομάδες. Baby Lasagna και «Rim Tim Tagi Dim» βρίσκονται πλέον στην δεύτερη θέση, όσο ο Nemo με το «The Code» συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί πολύ ψηλά στην τελική κατάταξη.

Η Ολλανδία, η Ιταλία, η Ουκρανία, η Γαλλία και το Ισραήλ είναι οι πέντε ακόμα χώρες που προηγούνται της Ελλάδας. Ενώ στην 9η και 10η θέση βρίσκονται η Ιρλανδία και το Βέλγιο αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/reel/C4sQtZbidAz/