Ο Γιάννης Λάτσιος πόζαρε με την αγαπημένη του Ελένη το βράδυ της Ανάστασης, την ανιψιά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γιάννης Λάτσιος πόζαρε με την αγαπημένη του Ελένη το βράδυ της Ανάστασης, την ανιψιά του

Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι η 28χρονη ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου και είναι μια καλλονή.

Το όνομα Ελένη φαίνεται πως ανέκαθεν έπαιζε ξεχωριστό ρόλο στη ζωή του Γιάννη Λάτσιου. Δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη - η πρώην σύζυγός του και μητέρα των 3 παιδιών του - που έχει αυτό το όνομα και η μαμά του που έφυγε από τη ζωή το 2022, αλλά και η αγαπημένη του ανιψιά.

Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι η 28χρονη κόρη της αδερφής του Γιάννη Λάτσιου, Αγλαΐας και όπως θα δεις από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος στο προφίλ του, θείος και ανιψιά βρέθηκαν οικογενειακά σε εστιατόριο το βράδυ της Ανάστασης.

1714912710068-574346271-latsios.jpg

Ποια είναι η ανιψιά του Γιάννη Λάτσιου;

Η Αγλαΐα Λάτσιου, η αδερφή του ισχυρού άντρα της τηλεόρασης, είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Λευτέρη Ξανθόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Ελένη και τον Κώστα.

H Ελένη Ξανθοπούλου λοιπόν, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και όπως θα δεις από τις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι η αδυναμία του Γιάννη Λάτσιου. Μάλιστα, θείος και ανιψιά περνούν όμορφες στιγμές κάθε φορά που συμπίπτουν οι διακοπές τους στο Καμάρι Κορινθίας.

Η νεαρή κοπέλα μπορεί να μην μοιάζει στα «χρώματα» με την μαμά της, αφού η Αγλαΐα Λάτσιου είναι πιο μελαχρινή, σίγουρα όμως πάντα ξεχώριζε για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της. Το γεγονός δε πως και η μαμά της, επαγγελματικά, έχει το δικό της βαρύ βιογραφικό στην παραγωγή τηλεοπτικών εκπομπών στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου, έκανε την Ελένη να τριγυρίζει από μικρή στα τηλεοπτικά πλατό.

Η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, την κυρία Ελένη, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2022 σε ηλικία 90 χρονών.

Κάθε φορά ανήμερα της Παναγίας ο ίδιος δημοσίευε με την μητέρα του και μια φωτογραφία, μιας και οι καλοκαιρινές του διακοπές ήταν μια ευκαιρία για να περάσει περισσότερο χρόνο με εκείνη αλλά και την αδερφή και τα ανίψια του.

Οι τελευταίες φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει μαζί της ήταν στα γενέθλιά της, λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή.