Η νέα selfie της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα φανέρωσε το αγαπημένο της quote περί ζωής

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η νέα selfie της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα φανέρωσε το αγαπημένο της quote περί ζωής

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις πασχαλινές της διακοπές και μοιράζεται αυθόρμητα οικογενειακά στιγμιότυπα.

Μια ακόμα αυθόρμητη φωτογραφία από τις πασχαλινές της διακοπές μοιράστηκε στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύ πιο εξωστρεφής στην πλατφόρμα, χαρίζοντάς μας όμορφα στιγμιότυπα.

Τα τελευταία 24ωρα η δημοφιλής παρουσιάστρια και η οικογένειά της βρίσκονται εκτός Αττικής, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν τον προορισμό που επέλεξαν για να γιορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα.

Η Ελένη διδάσκει: Όταν είσαι καλά μέσα σου, αυτό βγαίνει και στη selfie χωρίς φίλτρα ή μακιγιάζ

H νέα selfie της Ελένης Μενεγάκη με την Μαρίνα της

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την Ελένη Μενεγάκη, τον Μάκη Παντζόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να βρίσκονται στην Άνδρο και στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που έχει δημιουργήσει το ερωτευμένο ζευγάρι.

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στο Ιnstagram όπου θέλησε να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την μικρότερη κόρη της, Μαρίνα. Άκρως ενδιαφέρον είναι όμως και το ρητό που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να συνοδέψει το post της, εκφράζοντας μάλιστα την ταύτισή της.

https://www.instagram.com/p/C6mHopTvq5g/

«Όσο μεγαλώνεις η ζωή σε κάνει πιο σοφό και πιο γαλήνιο …Υ.γ ούτε και αυτό είναι δικό μου αλλά και πάλι ταυτίζομαι ! #eleni ❤️», έγραψε όλο νόημα η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ακολούθησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον άντρα της ζωής της στην οποία η παρουσιάστρια έγραψε: «Αγάπη».

https://www.instagram.com/p/C6oYMQqJMl1/

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ελένη Μενεγάκη έχει μοιραστεί πρόσφατα αρκετές φωτογραφίες της με ελάχιστο μακιγιάζ, υπενθυμίζοντάς μας πόσο φυσικά όμορφη είναι εκτός των τηλεοπτικών πλατό.

https://www.instagram.com/p/C6buwcHPo9D/

Ελένη Μενεγάκη και Άγγελος Λάτσιος ευχήθηκαν στη 19χρονη Λάουρα με δύο υπέροχες φωτογραφίες της

Η 9χρονη Μαρίνα Παντζοπούλου είναι η σταρ στις αναρτήσεις της μαμάς της

Η μικρότερη κόρη της παρουσιάστριας γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 2015 και ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Πρόσφατα η Μαρίνα γιόρτασε τα 9α γενέθλιά της και πρωταγωνιστεί ολοένα και πιο συχνά στις αναρτήσεις της μαμάς της.

«Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινακι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου ! #eleni #περηφανημανουλα», είχε γράψει η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram, ανήμερα των γενεθλίων της μικρής Μαρίνας.

«Εμένα η Μαρίνα μού ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ. Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν. Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει», είχε αναφέρει παλαιότερα η παρουσιάστρια για την μικρότερη κόρη της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki