Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στο Instagram αλλά το προφίλ της στο Threads «τα λέει» όλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό στο Instagram αλλά το προφίλ της στο Threads «τα λέει» όλα

Η Ελένη Μενεγάκη μετρά αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της καρδιάς της. Η νέα φωτογραφία με μαγιό και οι τρυφερές αφιερώσεις στο Threads.

Αντίστροφα μετρά πλέον η Ελένη Μενεγάκη για τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια του MEGA συγκαταλέγεται εδώ και αρκετά χρόνια στις πιο ενεργές-δημοφιλείς celebrities στα social media, με το λογαριασμό της στο Instagram να απαριθμεί σήμερα 1,3 εκατομμύρια followers.

Έγινε κάποια αλλαγή στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη ή είναι ιδέα μας;

Καθημερινά η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες εντός αλλά και εκτός πλατό, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αυθεντική παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε το καλοκαίρι τις οθόνες μας

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη αναπόλησε τις καλοκαιρινές διακοπές στην αγαπημένη της Άνδρο και δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στο Instagram όπου την βλέπουμε να ποζάρει στην άμμο.

Φορώντας λευκό μπικίνι, τζιν σορτσάκι και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου, η παρουσιάστρια απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία σε μια από τις παραλίες όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

https://www.instagram.com/p/C5XsvQzNhOm/

Ο χρόνος πια κυλάει αντίστροφα … το καλοκαίρι πλησιάζει ! #eleni #onarexperience @onar_andros», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η 54χρονη αγαπά το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Μάκη Παντζόπουλου , όπου χαλαρώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάθε καλοκαίρι αλλά και όποτε τους το επιτρέπει το επιβαρυμένο τους πρόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/CgRcrGQDOB8/

«Οι διακοπές, για όσο είναι για τον καθένα, είναι σπουδαίο πράγμα και όλοι οι άνθρωποι τις έχουμε ανάγκη γιατί το μυαλό καθαρίζει και ξαναβρίσκεις την ενέργειά σου και τη διάθεσή σου σε μέγιστο βαθμό», είχε πει παλαιότερα on air η Ελένη Μενεγάκη.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου έχει γενέθλια: Παντζόπουλος- Μενεγάκη γιορτάζουν 9 χρόνια απόλυτης ευτυχίας

Χτισμένο με minimal αισθητική, σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο, το ξενοδοχείο του ζευγαριού αποτελεί τον επίγειο παράδεισό τους και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν εκεί, χαρίζοντάς μας όμορφα οικογενειακά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CRyIauDrSWy/

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει τις πιο σημαντικές αφιερώσεις μέσω Threads

Πάντως, άλλο είναι το προφίλ της Ελένης που φέρνει αποκαλύψεις. Δυναμικό entry στο Threads έχει πραγματοποιήσει η Ελένη Μενεγάκη, δημοσιεύοντας αρκετές προσωπικές φωτογραφίες, τόσο μόνη αλλά και με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Screenshot-2024-04-05-125845.png

Πρόσφατα η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ γλυκιά αφιέρωση στον άντρα της ζωής της δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Ο άνθρωπος μου!».

Screenshot-2024-04-05-130141.png

Το ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά ολιγοήμερες αποδράσεις και φροντίζει να βρίσκει χρόνο μόνο για εκείνους.

Ακολούθησε ένα ακόμα τρυφερό post στο οποίο η Ελένη ποζάρει με τον σύζυγό της και την κορούλα τους, Μαρίνα.

Screenshot-2024-04-05-125951.png

«Οικογένεια», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η «Ελένη» δεν διστάζει να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τη φυσική της ομορφιά να ενθουσιάζει τους fans οι οποίοι της χάρισαν κολακευτικά σχόλια.

Screenshot-2024-04-05-130007.png

Πηγή κεντρικής: elenimenegaki