Λίγο πριν το τέλος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους, ο Χατζής «θυσιάζεται» για εκείνον

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν το τέλος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους, ο Χατζής «θυσιάζεται» για εκείνον

Ο Ιάσονας αποκαλύπτεται στους Παγιδευμένους και η Υβόννη απευθύνεται στην Άννα. 

Όλα στα επόμενα δύο επεισόδια στη σειρά Παγιδευμένοι, εστιάζουν στη δολοφονία του Σταύρου και στο τέλος του ρόλου του υπέροχου Κίμωνα Κουρή. Η οποία γίνεται με τον πιο φριχτό τρόπο. Μπορεί ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης να εστιάζει ως εισαγγελέας στο να βρεθεί ο δολοφόνος του φίλου του, αλλά ο ίδιος θα αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Αλλά εσύ περίμενες ποτέ ότι ο μεγάλος του εχθρός ο Αλέκος Χατζής θα γίνει και ο μεγαλύτερος σύμμαχός του;

Ο Ιάσονας αποκαλύπτεται

Η σειρά Παγιδευμένοι, έχει δύο βασικούς άξονες στο αστυνομικό κομμάτι της υπόθεσης. Ενώ όλοι έχουν εστιάσει στη μαφία και τον θάνατο του Γκρέγκορι, (δολοφονία από την Αλεξάνδρα) και την πιθανή εκδίκηση, υπάρχει και ένας άλλος εχθρός που κινείται με άλλα κριτήρια και κίνητρα. Έτσι όλα γίνονται πια, πολύπλοκα.

Συγκίνηση και αγάπη για Λεβεντογιάννη - Κουρή στους Παγιδευμένους πριν το τραγικό τους τέλος

Έχεις ήδη καταλάβει αν παρακολουθείς τη σειρά, τον μυστήριο τρόπο που κινείται ο Ιάσονας και το ένοχο πάντα ύφος του. Η Υβόννη εδώ και μερικά επεισόδια, έχει βάσιμες υποψίες πως έχει κληρονομήσει την κακία του Χατζή, αλλά κρύβει ακόμη περισσότερα πράγματα. Θα βρει και κάποια στοιχεία - έγγραφα στο δωμάτιό του και θα παραξενευτεί ακόμη περισσότερο. Σιγά - σιγά θα βάλει και τον Αλέκο Χατζή σε υποψίες.

Είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί πως δεν είναι γιος του. Μέχρι τότε ο Ιάσονας στήνει μία ακόμη παγίδα στον Δημήτρη (αυτός ευθύνεται και για την απαγωγή της Δάφνης και τον τραυματισμό του πατέρα του) και ο εισαγγελέας βρίσκεται κατηγορούμενος για διαφθορά. Το κίνητρο του Ιάσονα θα αργήσουμε να το καταλάβουμε, να δούμε αναλυτικά πώς έφτιαξε το σχέδιό του μετά τη δολοφονία του Άκη, με τον οποίο γνωρίζονταν.

https://www.instagram.com/p/C6ondjlhxcL/

Ο Χατζής έχει αρχίσει να ανησυχεί και για τη δική του καταστροφή από τον υποτιθέμενο γιο. Και όταν μαθαίνει πως η Άννα έχει αναλάβει την υπεράσπιση του αγαπημένου της, σπεύδει να τη συναντήσει και να της παρέχει βοήθεια. Όλοι είναι δύσπιστοι απέναντί του, αλλά ο Χατζής κάνει τη μεγάλη θυσία, απαρνείται το παρελθόν του και τους βοηθά. Η κατάληξη είναι να κλείσουν τον Ιάσονα στη φυλακή.

Αλλά από εκεί και πέρα ο Χατζής κινδυνεύει από την εκδίκησή του. Όπως καταλαβαίνεις, μόνο βαρετή δεν είναι η διαδρομή προς το φινάλε της σειράς.