Survivor: Ο Γκιουλέκας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το κοινό τον «δίκασε»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο Γκιουλέκας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το κοινό τον «δίκασε»

«Όλο λάθος» έγραψαν στο Twitter/X για τον Γκιουλέκα που με αφορμή ένα ματσάρισμα είπε όσα συζητούσαν με τον Φάνη.

Eίμαστε στην τελική ευθεία του Survivor, αφού πλέον όλοι κι όλοι 10 παίκτες έμειναν και όπως είναι λογικό, τώρα είναι η στιγμή που θα φανούν οι αληθινοί χαρακτήρες των παικτών. Κάπως έτσι, φαίνεται πως και ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει προσηλωθεί στον στόχο του - να φτάσει στον τελικό δηλαδή - και δεν τον ενδιαφέρει ούτε αν θα θίξει κάποιον αντίπαλο, ούτε αν θα αποκαλύψει συζητήσεις που κανείς δεν ήξερε on camera.

H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Το «άδικο» ματσάρισμα

Αφορμή για να δει το κοινό ότι τελικά εκείνος είναι ο «απατεώνας», στάθηκε ένα ματσάρισμα από τον Φάνη. Στον τρίτο αγώνα ασυλίας, ο Φάνης διάλεξε τον Γκιουλέκα σαν αντίπαλο.

«Άλλη μια μέρα στη δουλειά», είπε η Σταυρούλα για τη μονομαχία με την Ασημίνα παρά τα spoilers

Ο Γκιουλέκας εκνευρίστηκε γιατί δεν ήθελε να μπει να παίξει σε εκείνο το σημείο για να ξεκουραστεί αλλά δεν ήθελε και να μην μπει και να δώσει πέναλτι στην μπλε ομάδα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν, ο Φάνης δεν σεβάστηκε το ότι ήθελε να μείνει για λίγο εκτός και προκειμένου να «χαρεί» παίζοντας μαζί του και κερδίζοντάς τον επειδή είχε ήδη 2 ήττες, τον διάλεξε.

Ο έντονος εκνευρισμός του Γκιουλέκα για το συγκεκριμένο ματσάρισμα φυσικά, βρήκε αντίθετο το κοινό, το οποίο σχολίασε αφενώς για ποιον λόγο να διαλέξει για να παίξει ο Φάνης όποιον του προτείνει ο Γκιουλέκας κι αφετέρου πόσο λάθος ήταν που ο παίκτης των κόκκινων συζητώντας ξανά για το επίμαχο θέμα στο συμβούλιο αποκάλυψε συζητήσεις που είχαν κάνει με τον Φάνη όσο έκαναν παρέα.

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Το φάουλ του Γκιουλέκα στην κόντρα του με τον Φάνη

Κανείς δεν περίμενε πως ο Γκιουλέκας που είχε μπει στο παιχνίδι πιο χαλαρά και με μεγαλύτερο χιούμορ και χάρισε τόσες fun στιγμές με τον κολλητό του τον James, θα αναλωνόταν σε τέτοιες συμπεριφορές, προσπαθώντας να ρίξει την ψυχολογία του αντιπάλου του. Βέβαια, όχι όποιου κι όποιου αντίπαλου, αφού ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης στο φετινό Survivor, σύμφωνα με τα στατιστικά.

Το να του θυμίσει λοιπόν, πως η εικόνα του στον «έξω κόσμο» δεν είναι και η καλύτερη, όπως του είπαν - όπως είπε ο Γκιουλέκας - όσοι παίκτες έμπαιναν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση.

Ο Φάνης, συμφωνούμε όλοι πως είναι ένας παίκτης με αρκετή έπαρση, αφού το ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση, ειδικά φέτος που το παιχνίδι είναι αγωνιστικό.

Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε πως πέρα από τα στατιστικά που «χτυπάει» στους αντιπάλους του, ποτέ δεν έχει αποκαλύψει συζητήσεις που έχει κάνει με τους συμπαίκτες του, όπως είχε κάνει και ο James αποκαλύπτοντας την φράση που είχε πει για τον Χριστόφορο που είναι μεταφορέας ή όπως έκανε ο Γκιουλέκας σε αυτό το συμβούλιο, λέγοντας τι έλεγε για τον Ντάνιελ ή για τον Σάββα ή για το άγχος που είχε σχετικά με την συμπεριφορά του. Και αυτό ήταν και το μεγάλο λάθος του Γκιουλέκα.

Ο 3ος υποψήφιος

Σε άλλα νέα οι μπλε έχασαν τον τρίτο αγώνα ασυλίας και υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σταμάτης. Η Σταυρούλα και η Ασημίνα είναι οι δύο παίκτριες που ήδη είχαν βγει υποψήφιες, ενώ μένει ακόμα ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί η τετράδα της μονομαχίας.