MasterChef: Η επέμβαση της Χριστίνας και το spoiler για την αποχώρηση Σοφοκλή και Μάριου

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Η επέμβαση της Χριστίνας και το spoiler για την αποχώρηση Σοφοκλή και Μάριου

Το MasterChef επιστρέφει στις οθόνες μας με street food αλλά χωρίς τη νικήτρια του Silver Award 

Το MasterChef επιστρέφει μετά την τηλεοπτική απουσία λίγων ημερών αλλά η Χριστίνα Χριστοφή δεν επιστρέφει ακόμα μετά το πρόβλημα υγείας και την επέμβαση που έκανε.

Street food με burger

Η σημερινή δοκιμασία θέλει τους 9 μάγειρες, να συναγωνίζονται χωρισμένοι σε τρεις μπριγάδες μέσα σε τρεις ξεχωριστές καντίνες για το καλύτερο street food, το οποίο το κοινό επέλεξε να είναι burger. Από τη διαδικασία εξαιρείται η Χριστίνα Χριστοφή που έχει εξασφαλίσει την θέση της στους 9, από τη νίκη της στο Silver Award.

Δύο απαιτητικοί καλεσμένοι κάνουν την είσοδό τους μπροστά από τις καντίνες που θα αναμετρηθούν οι διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής. Πρόκειται για τον Σταύρο Στριλίγκα και τον Αντώνη Καζάκο. Η εμπειρία τους στις εξειδικευμένες γεύσεις της street κουζίνας δίνει άλλο βάρος στη δυσκολία της δοκιμασίας.

https://www.instagram.com/reel/C6qqAp9Jg9D/

Aκόμα εκτός η Χριστίνα:

Από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται ήδη υποψήφιοι οι Σοφοκλής, Λευτέρης και ο Μάριος. Η Χριστίνα Χριστοφή αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι, πρόβλημα που την έστειλε στο νοσοκομείο για επέμβαση, με τα σχόλια του κόσμου να θέλουν για την νικήτρια του Silver Award σε διαδικασία ανάρρωσης μετά από επιπλοκές.

Κι όσο ο κόσμος απορεί για το πότε θα επιστρέψει η Χριστίνα, τα spoilers θέλουν εκτός διαγωνισμού τον Σοφοκλή.

Το Twitter/X εντόπισε τον Σοφοκλή στο Ναύπλιο να κρατάει χαμηλό προφίλ αλλά δεν είναι μόνο ο Σοφοκλής αυτός που δεν θα φτάσει στην τελική εξάδα.

Στο MasterChef η απουσία της Χριστίνας έφερε κακή τύχη στην μπορντό μπριγάδα - Υποψήφιοι οι μισοί

master1.jpg

Το πρόσφατο βίντεο του MasterChef στο Tik Tok, στο οποίο έλαβαν μέρος όλα τα αγόρια που έχουν παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής, φανέρωσε την «αποχώρηση» του Μάριου και του Σοφοκλή πριν την τελική εξάδα στην οποία βρίσκεται ακόμα ο Γιάννης Κούρτογλου.

Αλλαγές στις ημέρες προβολής του MasterChef

Από την Παρασκευή 17/5 στη θέση του MasterChef θα βλέπουμε νέο επεισόδιο της σειράς «Στα σύνορα», η οποία θα μεταδίδεται κανονικά και τις Κυριακές στις 21.00. Έτσι, το MasterChef θα μεταδίδεται Δευτέρα με Πέμπτη ενώ όσο πλησιάζουμε στον τελικό του παιχνιδιού, οι ημέρες προβολής θα μειωθούν κι άλλο.

Ο Μάριος προδόθηκε από τους φίλους του στο MasterChef, είναι υποψήφιος και το κοινό μιλά για αδικία