Χριστίνα uber alles! Η Χριστοφή με τη νίκη του silver award στο MasterChef έφερε «Μαργαρίτα vibes»

Πατούλια Κατερίνα
Χριστίνα uber alles! Η Χριστοφή με τη νίκη του silver award στο MasterChef έφερε «Μαργαρίτα vibes»

Η Χριστίνα Χριστοφή κατάφερε ανάμεσα στους εννιά άντρες συμπαίκτες της να ξεχωρίσει, να κερδίσει το Silver Award.

Χριστίνα uber alles! H αλλιώς, η Κύπρια, μοναδική γυναίκα της δεκάδας του φετινού MasterChef, κατάφερε να υπερισχύσει των εννιά αντρών συμπαικτών της και να αναδειχτεί νικήτρια της Silver Week, του Silver Award και των 20.000 ευρώ.

MasterChef: Ο Χρήστος Μοίρας πρότεινε να μοιραστεί το silver award ενώ παίκτες & Twitter αντέδρασαν

Όλοι εναντίον της Χριστίνας

Η μοναδική γυναίκα στο MasterChef αυτή τη στιγμή, μας προκάλεσε «Μαργαρίτα Νικολαΐδη» vibes και μας έκανε να πανηγυρίσουμε για τη νίκη της. Ακόμα και ο Λευτέρης στήριξε τη Χριστίνα ή για να το πούμε πιο σωστά, ο Λευτέρης απλά δεν στήριξε τον Κυψίδη, οπότε έπρεπε να στηθεί στον αντίπαλο πάγκο.

Η ίδια η Χριστίνα, είχε πει στο ξεκίνημά της στον διαγωνισμό μαγειρικής πως ακολουθήσει πιστά τη συμβουλή που της έδωσε ο συμπατριώτης της, Σταυρής Γεωργίου (MasterChef 4), να βάλει μοναδικό στόχο το έπαθλο και το πέτυχε κερδίζοντας το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού MasterChef, τα 20.000 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/C6MoJZHLOkm/

Το πιάτο που έκρινε τα 20.000 ευρώ

Χριστίνα και Νίκος ρίχτηκαν στη μάχη της αντιγραφής του Παύλου Κυριάκη, έφερε ένα εξαιρετικό πιάτο για τη Δοκιμασία Αντιγραφής της Silver Εβδομάδας, ένα πιάτο με μοσχάρι γάλακτος και επτά διαφορετικές και απαιτητικές παρασκευές.

https://www.instagram.com/p/C6MdcTyrMRH/

Η Χριστίνα δεν έδειξε ούτε στιγμή να αγχώνεται, ακόμα κι όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ρωτούσε πού θα διασκέδαζε με τα 20.000 ευρώ, με την Κύπρια να παίρνει μέορς σε έναν απολαυστικό διάλογο με τον σεφ- κριτή για το πώς προφέρεται το όνομα της Άννας Βίσση.

Τι είπε η Χριστίνα για τη νίκη του silver award

«Χάρηκα πολύ όταν άκουσα το όνομά μου. Νομίζω πως και ο Κυψίδης παρόλο που έχασε, χάρηκε με τη χαρά μου, είναι πολλά τα λεφτά και χρωστάω πέντε μίξερ στους συμπαίκτες μου, με τα υπόλοιπα χρήματα θα κάνω κάτι μαγειρικό σίγουρα», είπε η Χριστοφή, η οποία είχε υποσχεθεί να αγοράσει ένα μίξερ 1000 ευρώ στον Μάριο και από ένα μίξερ στην υπόλοιπη γκρι μπριγάδα - παρότι κανείς τους δεν την στήριξε ουσιαστικά από τον εξώστη.

https://www.instagram.com/reel/C6MoaOiM9oB/

H Xριστίνα, μας θύμισε τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, που το κοινό είχε πανηγυρίσει και τη δική της νίκη στο Silver έπαθλο.

To Τwitter/X, το κοινό του MasterChef σε Instagram και Youtube στήριξαν με επικά σχόλια τη Χριστίνα για τη νίκη της απέναντι στις «μισελενάτες ύαινες» όπως έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης.