H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Δώρα υποψήφια στο Survivor: Αποκάλυψε πως η Δαλάκα αποφασίζει με ποια σειρά θα φύγουν οι παίκτες

Δεν είναι μόνο η στημένη επίθεση στον Φάνη που έκανε η κόκκινη ομάδα, όπως αποκάλυψε η Ασημίνα, ήταν στημένη και η ψήφιση της Δώρας στο χθεσινό συμβούλιο.

Όσο πλησιάζουμε προς τον τελικό του Survivor, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις χαρακτήρων και συμπεριφορών θα έχουμε. Το έπαθλο είναι πολύ μεγάλο και κάθε ένας από τους 10 παίκτες που έχουν παραμείνει θα ήθελε να φτάσει στον τελικό για να το διεκδικήσει.

Survivor: Ο Γκιουλέκας έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και το κοινό τον «δίκασε»

Ήδη ο Γκιουλέκας απογοήτευσε τους fans του με την συμπεριφορά του απέναντι στον Φάνη και τις αποκαλύψεις από συζητήσεις που είχαν κάνει οι δυο τους - κάτι που δεν σταμάτησε να κάνει και στο επεισόδιο της Τετάρτης 8/5 - και τώρα ήρθε η σειρά της Κατερίνας Δαλάκα.

ΗΔώρα ψηφίστηκε άδικα

H κόκκινη ομάδα έχασε στον τέταρτο αγώνα ασυλίας με το σκορ αυτής της εβδομάδας στους συγκεκριμένους αγώνες να λήγει 2-2 για τις δυο ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι στον αγώνα επάθλου που θα δούμε ξεκινάνε και οι δύο από το 0, χωρίς να έχει κάποια το προβάδισμα.

Οι κόκκινοι λοιπόν, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου και ψήφισαν παμψηφεί την Δώρα.

Το κοινό, όπως και ο Φάνης, θεώρησαν άδικη αυτή την επιλογή μιας και η Δώρα χάρισε στην ομάδα της και ασυλίες το τελευταίο διάστημα αλλά δεν είναι και χειρότερη αγωνιστικά από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μάλιστα παράτησε και τον αγώνα ασυλίας στο 9-4 πριν χάσει τελείως η ομάδα του, κάτι που δεν έχουμε δει να γίνεται και κάτι το οποίο δεν σχολιάστηκε καθόλου από τους συμπαίκτες του.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φάνης και η μπλε ομάδα γενικότερα μίλησαν ξεκάθαρα για «παρέες» στην κόκκινη ομάδα, γι' αυτό και η Δώρα σύμφωνα με τα λεγόμενά τους δεν ψηφίστηκε με αγωνιστικά κριτήρια.

Η Δώρα με τη σειρά της παρότι συνέχισε να έχει το χαμηλό προφίλ που δείχνει όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα, έριξε το «καρφί» της στην Κατερίνα Δαλάκα, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με ποια σειρά πρέπει να φύγουν οι παίκτες.

Η Κατερίνα Δαλάκα τα αρνήθηκε όλα λέγοντας στην Δώρα μήπως την μπερδεύει με άλλη παίκτρια, καθώς η ίδια όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι διατυμπανίζει πως δεν κάνει ποτέ καμία συζήτηση για το ποιον θα ψηφίσει.

Φυσικά το κοινό δεν την πίστεψε, γι' αυτό και σχολίασε αρνητικά και την ψήφιση της Δώρας αλλά και την στρατηγική της Δαλάκα που αποκαλύφθηκε.

Η στημένη επίθεση στον Φάνη

Πέρα από την στημένη ψηφοφορία, λίγο νωρίτερα η Ασημίνα είχε αποκαλύψει πως η επίθεση στον Φάνη την προηγούμενη μέρα που ξεκίνησε από τον Γκιουλέκα με αφορμή ένα ματσάρισμα ήταν στημένη από όλη την κόκκινη ομάδα, κάτι που η ίδια δεν συμμερίστηκε και γι' αυτό και κατά τη διάρκεια του συμβουλίου είχε πάρει και το μέρος του Φάνη, αφού διάλεξε ως αντίπαλο τον Γκιουλέκα επειδή όπως είπε και η ίδια είχε κακές βολές.

Φυσικά, η ίδια δέχθηκε «επίθεση» από τους συμπαίκτες της μετά το συμβούλιο, αφού παρέκκλινε από αυτά που είχαν συμφωνήσει να πουν.