Η Μαρίνα Σάττι παρά τον πυρετό πριν τον ημιτελικό της Eurovision, τρόλαρε τον Ατζαράκη για το «Ζάρι»

Τζένη Ντεμιράι
Η Μαρίνα Σάττι παρά τον πυρετό πριν τον ημιτελικό της Eurovision, τρόλαρε τον Ατζαράκη για το «Ζάρι»

Με φαρμακευτική αγωγή η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision - Η Έλενα Παπαρίζου και η Sertab Erener σε ένα ανεπανάληπτο euro-karaoke!

Τα πάντα μοιάζουν να είναι έτοιμα για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στον Β' Ημιτελικό της Eurovision, απόψε το βράδυ, Πέμπτη 9 Μαΐου, ωστόσο η υγεία της Μαρίνας Σάττι έχει αρχίσει να ανησυχεί τους fans του διαγωνισμού, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια σε live βίντεο της στο TikTok έχει κρυώσει και φοράει συνεχώς μάσκα σε εσωτερικούς χώρους.

Εκτός αυτών, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μαρίνα ακύρωσε τις σημερνές προγραμματισμένες συνεντεύξεις, καθώς είναι απαραίτητο να λάβει φαρμακευτική αγωγή αλλά πιθανότατα και να κάνει αφωνία ως το μεσημέρι, που θα γίνει η τελική πρόβα, ώστε να είναι έτοιμη για το βράδυ.

Προκρίθηκε η Σήλια Καψή στον τελικό της Eurovision 2024: Οι 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο

3η ρίχνει τη ζαριά της απόψε η Μαρίνα Σάττι – Οι εικόνες από την ενδυματολογική πρόβα

Στον Β Ημιτελικό πρόκειται να δούμε τη Μαρίνα Σάττι να ρίχνει τη ζαριά της 3η στο διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς. Εχθές, 8 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε και η ενδυματολογική πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, με βίντεο να διαρρέουν και να μας δίνουν μία πρώτη γεύση από το αποτέλεσμα που θα δούμε το βράδυ της Πέμπτης.

Σε βίντεο που έχουν διαρρεύσει βλέπουμε τους δύο εικονολήπτες της διοργάνωσης να βρίσκονται πάνω στη σκηνή και να ακολουθούν την Σάττι, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο το μονοπλάνο που έχει ζητηθεί από την ελληνική συμμετοχή, το οποίο υποθέτουμε ότι είναι εμπνευσμένο από το βιντεοκλίπ του κομματιού «Μάντισσα», που είχε αγαπηθεί σε μεγάλο βαθμό από το ελληνικό κοινό.

Εκτός αυτών, όμως, στο TikTok διέρρευσε ακόμα και ολόκληρη η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, όπως ακριβώς θα δουν οι τηλεθεατές το act, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Eurovision 2024: Johnny Logan και Baby Lasagna κέρδισαν το Twitter/X στον Α' Ημιτελικό

Η Έλενα Παπαρίζου σε ένα ανεπανάληπτο euro-karaoke!

Εκτός από τη Σάττι, περίπου ένα 24ωρο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision η Έλενα Παπαρίζου πραγματοποίησε την ενδυματολογική της πρόβα για την εμφάνιση που θα κάνει κατά τη διάρκεια του Β’ Ημιτελικού.

Η τραγουδίστρια, που αποτελεί τον μοναδικό καλλιτέχνη που κατάφερε να κερδίσει τον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Ελλάδα (2005), πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, στο Malmö Arena.

19 χρόνια μετά τη νίκη της, η Παπαρίζου θα ερμηνεύσει για ακόμα μία φορά το «My Number One» σε ένα special Sing-A-Long performance, στο οποίο πρόκειται να συμμετέχουν επίσης η Sertab Erener, που είχε εκπροσωπήσει την Τουρκία το 2003 με το «Everyway That I Can» και η Charlotte Perrelli, που εκπροσώπησε τη Σουηδία το 1999 με το «Take Me to Your Heaven».

Λίγο μετά την ενδυματολογική πρόβα αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπάσματα από τις πρόβες των καλλιτεχνίδων. Η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται ότι θα είναι εκείνη που θα εμφανιστεί πρώτη στη σκηνή, φορώντας μία δημιουργία Vrettos Vrettakos, γεμάτη λάμψη και κίνηση, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο.

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια, Sertab Erener, θα ερμηνεύσει, επίσης, το τραγούδι που είχε πει το 2003, «Everyway That I Can».

Η Σερτάμπ Ερενέρ θα επιστρέψει στη Eurovision 21 χρόνια μετά με «Everyway That I Can» ρυθμούς

Στα acts τους πρόκειται να συμμετέχει ενεργά το κοινό, οι παρουσιάστριες της διοργάνωσης, Petra Mede και Malin Åkerman, θα πλησιάζουν κρατώντας ένα μικρόφωνο και δίνοντας το σε παραβρισκόμενους για να τραγουδήσουν με τη σειρά τους στίχους που θα βρίσκονται επί της οθόνης, δίνοντας στο show μορφή euro-karaoke.

Εκτός αυτών, στο interval act θα μπορεί να συμμετέχει και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί από την άνεση του σπιτιού του, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της EBU. Ένα μεγάλο videowall θα στηθεί επί σκηνής και θα μεταδίδει ζωντανά την εικόνα από τους Eurofans σε ολόκληρο τον πλανήτη.

To βίντεο του Διονύση Ατζαράκη για τη Eurovision και τις «2 ψύχραιμες απόψεις για το Ζάρι»

Λίγο πριν έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Β΄Ημιτελικό της Eurovision, απόψε στις 10:00μ.μ., ο Διονύσης Ατζαράκης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου μας μιλά για «2 ψύχραιμες απόψεις για το Ζάρι». Από την αρχή του βίντεο, βέβαια, διαπιστώνουμε ότι στην πραγματικότητα αυτές οι δύο απόψεις δεν είναι καθόλου ψύχραιμες.

«Θα παίξει αυτό το έκτρωμα στον θεσμό που έβγαλε το Sieben, sieben, ai-lyu-lyu», ακούγεται να λέει ο κωμικός, ενώ λίγο αργότερα αναφέρει: «Πώς ήταν η μουσική πριν τη Μαρίνα Σάττι; Τι κάναμε; Χτυπάγαμε πέτρες μεταξύ τους για να βγάλουν ήχους; Μιλάμε η τύπισσα το ‘χει πάει αλλού. Πού; Αλλού το έχει πάει, το βλέπεις κάπου εδώ;», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει έμφαση στις -καθόλου ψύχραιμες- αντιδράσεις που προκάλεσε η ελληνική συμμετοχή στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

https://www.instagram.com/reel/C6rIlb3KjFc/

Στο χιουμοριστικό βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, Μαρίνα Σάττι και Ναταλία Γερμανού έφεραν αέρα αληθινής Eurovision

Λίγο πριν έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Β΄Ημιτελικό της Eurovision, ο Διονύσης Ατζαράκης δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου μας μιλά για «2 ψύχραιμες απόψεις για το Ζάρι». Από την αρχή του βίντεο, βέβαια, διαπιστώνουμε ότι στην πραγματικότητα αυτές οι δύο απόψεις δεν είναι καθόλου ψύχραιμες.

«Θα παίξει αυτό το έκτρωμα στον θεσμό που έβγαλε το Sieben, sieben, ai-lyu-lyu», ακούγεται να λέει ο κωμικός, ενώ λίγο αργότερα αναφέρει: «Πώς ήταν η μουσική πριν τη Μαρίνα Σάττι; Τι κάναμε; Χτυπάγαμε πέτρες μεταξύ τους για να βγάλουν ήχους; Μιλάμε η τύπισσα το ‘χει πάει αλλού. Πού; Αλλού το έχει πάει, το βλέπεις κάπου εδώ;», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει έμφαση στις -καθόλου ψύχραιμες- αντιδράσεις που προκάλεσε η ελληνική συμμετοχή στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision.

Το βίντεο όπως είναι λογικό έλαβε χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από θαυμαστές αλλά και από άτομα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη Eurovision, όπως η Ναταλία Γερμανού αλλά και η ίδια η Μαρίνα Σάττι.

Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας έγραψε: «Καλή επιτυχία Ελλάδα», ενώ η στιχουργός του «My Number One» (συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη) έγραψε: «Αχ 212 πόντους σε αυτό το βίντεο».

Ποιες οι προβλέψεις για το αποτέλεσμα του Β’ Ημιτελικού;

Σύμφωνα με τα προγνωστικά η Ολλανδία και η Ελβετία είναι οι δύο χώρες που προκρίνονται με μεγάλη άνεση στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου. Το «Europapa» του Joost Klein και το «The Code» του Nemo έχουν κλέψει τις καρδιές των Eurofans.

Εκτός αυτών, όμως, πολύ ψηλά στην κατάταξη βρίσκεται και η Ελλάδα, η οποία βάσει στοιχημάτων και προβλέψεων περνά με μεγάλη άνεση στον τελικό, βρισκόμενη στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Την χρυσή δεκάδα που παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο φαίνεται ότι συμπληρώνουν το Ισραήλ, η Αρμενία, η Νορβηγία, η Γεωργία, το Βέλγιο, η Αυστρία και η Εσθονία.

Screenshot-2024-05-09-115324.png

Οι χώρες που φαίνεται ότι αποτελούν τα μεγάλα αουτσάιντερ για την πρόκριση είναι οι Δανία, Σαν Μαρίνο, Αλβανία, Μάλτα και Λετονία.

Screenshot-2024-05-09-115340.png

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP