«Για Έλενα Παπαρίζου πού ψηφίζουμε;», έγραψαν στο Twitter μετά την εμφάνισή της στη Eurovision 2024

Τζένη Ντεμιράι
«Για Έλενα Παπαρίζου πού ψηφίζουμε;», έγραψαν στο Twitter μετά την εμφάνισή της στη Eurovision 2024

Το act ξεκίνησε με τις δύο παρουσιάστριες, Petra Mede και Malin Åkerman, να τραγουδούν το «My Number One»

Ένα φαντασμαγορικό show μας περίμενε λίγο πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου και η Έλενα Παπαρίζου μας θύμισε τις αξέχαστες στιγμές του 2005 και της μεγάλης νίκης της στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Η Παπαρίζου εμφανίστηκε σε ένα interval act 19 χρόνια μετά τη νίκη της ερμηνεύοντας το «My Number One» σε ένα special Sing-A-Long performance.

https://www.instagram.com/reel/C6wwmnrCVJT/

Η Μαρίνα Σάττι παρά τον πυρετό πριν τον ημιτελικό της Eurovision, τρόλαρε τον Ατζαράκη για το «Ζάρι»

Το act ξεκίνησε με τις δύο παρουσιάστριες, Petra Mede και Malin Åkerman, να τραγουδούν το «My Number One». Λίγο αργότερα, εμφανίστηκε η Έλενα Παπαρίζου, γεμάτη ενθουσιασμό και θετική ενέργεια να δίνει τον ρυθμό και το κοινό να τραγουδά μαζί της σε ένα ανεπανάληπτο euro-karaoke στο οποίο συμμετείχε το κοινό στο Malmö Arena αλλά και κάποιοι τηλεθεατές μέσω videowall!

Η Τουρκάλα τραγουδίστρια, Sertab Erener, ερμήνευσε, επίσης, το τραγούδι «Everyway That I Can», το οποίο της έφερε τη νίκη το 2003 ενώ το ίδιο έκανε και η Charlotte Perrelli, που εκπροσώπησε τη Σουηδία το 1999 με το «Take Me to Your Heaven».

Το κοινό στο Twitter/X αποθέωσε την Έλενα Παπαρίζου

Μπορεί το κοινό του Twitter/X να διχάστηκε με την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, δεν συνέβη όμως το ίδιο με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία αποθεώθηκε για την εμφάνιση αλλά και το γεγονός ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά στην ενέργεια και την εμφάνισή της από την πρώτη της παρουσία στη Eurovision πριν από 19 χρόνια.

Ένας χρήστης της πλατφόρμας έγραψε: «Απόλυτη θεάρα μας, είδωλο τόσα χρόνια μετά», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε χιουμοριστικά: «Για Παπαρίζου που ψηφίζουμε;», θέλοντας να δείξει ότι είναι μεγάλος fan της διοργάνωσης.

Μόλις χθες, 8 Μαΐου, αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπάσματα από την ενδυματολογική πρόβα της Έλενας Παπαρίζου. Σε αυτή είδαμε όχι μόνο ότι την Ελληνίδα σταρ να χορεύει και να τραγουδά πάνω στη σκηνή, αλλά και το κοινό να λέει τους στίχους του «My Number One»!