Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται 27- Οι ευχές της αδερφής της

Αμαλία Κωστοπούλου: Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού γίνεται 27- Οι ευχές της αδερφής της

Νότια Αφρική, Τέξας και Αίγυπτος είναι μερικοί από τους προορισμούς που έχει βρεθεί η Αμαλία Κωστοπούλου φέτος.

Τα 27 της χρόνια κλείνει σήμερα 11 Μαΐου η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.

Η Αμαλία είχε αποφασίσει να απέχει για ένα μεγάλο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντας με έμπρακτο τρόπο ότι είναι από τους ανθρώπους που δεν αγαπούν την έκθεση και δεν θέτουν σε προτεραιότητα την διαδικτυακή τους ζωή.

Οι ευχές της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου

Από νωρίς, η αδερφή της Αμαλίας και καλύτερή της φίλη, μέσα από μια σειρά από stories, ευχήθηκε με τρυφερότητα και αγάπη στην «best friend» της όπως την αποκάλεσε:

Kαι η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε στην κόρη της.

https://www.instagram.com/p/C60frk2oQEm/

Το προφίλ της Αμαλίας Κωστοπούλου στο instagram αποδεικνύει ότι λατρεύει τα ταξίδια!

Από τις αρχές του 2024, όμως, η 27χρονη πλέον κοπέλα, έχει επιστρέψει δυναμικά στο Instagram όπου αναρτά εικόνες από την καθημερινή της ζωή αλλά και από ταξίδια που πραγματοποιεί.

Στις 29 Φεβρουαρίου δημοσίευσε μία σειρά εικόνων από το ταξίδι της στο Aspen του Colorado, το οποίο η Αμαλία επισκέφτηκε και έκανε σκι.

https://www.instagram.com/p/C38ToMjv7Vf/

Τον Απρίλιο η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε ακόμα μία σειρά από φωτογραφίες, μέσω των οποίων έδειξε εικόνες από ταξίδι που πραγματοποίησε στο Τέξας. Εκεί δοκίμασε λαχταριστά πιάτα και πέρασε ανέμελες στιγμές με φίλους και το αγόρι της, όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω gallery.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου, η Αμαλία δημοσίευσε μερικές εικόνες από ένα ακόμα ταξίδι της. Αυτή τη φορά, πέρασε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και επισκέφθηκε τη Νότια Αφρική. Εικόνες από πικ-νικ, σαφάρι, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες και ιπποπόταμους συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Μετά τη Νότια Αφρική, η Αμαλία Κωστοπούλου «πέρασε» και από τη βόρεια και συγκεκριμένα από το Κάιρο, από το οποίο δημοσίευσε ακόμα μία σειρά από μαγευτικές εικόνες.

https://www.instagram.com/p/C6T4-EyAOoU/

Σε γενικές γραμμές, από το προφίλ της Αμαλίας Κωστοπούλου στο Instagram γίνεται φανερό ότι η νεαρή κοπέλα αγαπά τα ταξίδια και λατρεύει να εξερευνά τον κόσμο.

Μόδα, ομορφιά και έρωτας στο TikTok

Πέρα από το Instagram, η Αμαλία Κωστοπούλου έχει ξεκινήσει να είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Tiktok. Από τότε που δημιούργησε λογαριασμό, τον Ιανουάριο του 2024, αναρτά βίντεο κυρίως σχετικά με την μόδα και την ομορφιά. Βίντεο για outfit στην παραλία, σε γάμο αλλά και άλλα που στοχεύουν απλώς να εμπνεύσουν το κοινό της για το πως να ντυθεί είναι οι βασικοί πυλώνες του λογαριασμού της.

Εκτός αυτών, η Αμαλία αναρτά και αρκετά vlogs από τα ταξίδια της και άλλες στιγμές που περνά στην καθημερινότητά της. Ανάμεσα σε αυτές, είναι και στιγμές με το αγόρι της, το οποίο δε διστάζει να δείχνει σε κάποιες από τις αναρτήσεις της.