Αλέξανδρος Βασιλειάδης: Ο 16χρονος γιος της Έλλης Κοκκίνου είναι η πηγή της ευτυχίας της

Αλέξανδρος Βασιλειάδης: Ο 16χρονος γιος της Έλλης Κοκκίνου είναι η πηγή της ευτυχίας της

Η τρυφερή αφιέρωση που έκανε η Έλλη Κοκκίνου και τα σχόλια διάσημων φίλων

Μία ανάρτηση γεμάτη τρυφερότητα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου η Έλλη Κοκκίνου, με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου της.

Ο Αλέξανδρος, τον οποίο η τραγουδίστρια απέκτησε με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη έκανε ένα πάρτι για τα γενέθλια του και φυσικά η μητέρα του δεν θα μπορούσε να μην λάμπει από χαρά.

Η Κοκκίνου δημοσίευσε ένα βίντεο με εικόνες από την όμορφη βραδιά γενεθλίων του Αλέξανδρου. Μπαλόνια, η τούρτα αλλά ένα στιγμιότυπο με τους δυο τους αγκαλιά στάθηκαν στο επίκεντρο. Από την φωτογραφία τους, μάλιστα, διαπιστώνουμε ότι ο Αλέξανδρος μοιράζει σε μεγάλο βαθμό στη μητέρα του, αφού έχουν το ίδιο υπέροχο πλατύ χαμόγελο.

https://www.instagram.com/reel/C7E_RZnNA8v/

Η τρυφερή αφιέρωση και τα σχόλια διάσημων φίλων

Το post της 53χρονης τραγουδίστρια συνοδεύτηκε από τα παρακάτω τρυφερά λόγια:

«17/5/2008. Η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου γιατί αγκαλιαστήκαμε για πρώτη φορά. Τα συναισθήματα μου για εσένα δεν μπορώ να τα περιγράψω. Οι λέξεις μπροστά τους φαντάζουν φτωχές. Εσύ όμως ξέρεις και αυτό είναι αρκετό. Χρόνια σου πολλά ζωή μου! Να σε χαιρόμαστε γερό και τυχερό».

Κάτω από την ανάρτηση, αρκετοί ήταν οι διάσημοι φίλοι της Έλλης Κοκκίνου που θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους. «Κούκλος!!! Να τον χαίρεστε Ελλάκι μου», έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης σχολίασε «Γερός, τυχερός, ευτυχισμένος». Την ευχή του έστειλε και ο Στέλιος Κουδουνάρης, γράφοντας: «Να τον χαίρεσαι Έλλη μου».

Όσα έχει δηλώσει η τραγουδίστρια για τον γιο της

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη Δέσποινα Καμπούρη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε την αδιαφορία που δείχνει ο γιος της σχετικά με τα επαγγελματικά της, καθώς όπως η ίδια είπε, δεν γνωρίζει τα περισσότερα από τα τραγούδια της.

«Ο γιος μου Αλέξανδρος σκοτίστηκε. Δεν τον αφορά καθόλου τι κάνω και μου αρέσει πολύ αυτό. Ποτέ δεν έκανα τον γιο μου μέρος της δουλειάς μου. Ο Αλέξανδρος ακόμα δεν ξέρει τα περισσότερα τραγούδια μου. Ήμασταν σε ένα πάρτι γενέθλιων και ο DJ έβαζε δικά μου τραγούδια και κάτι θύμισε στον γιο μου η φωνή που άκουσε και μου είπε: δικό σου είναι το τραγούδι;. Δεν έχω βάλει τον γιο μου στο τρυπάκι να θαυμάζει τη μαμά του γι’ αυτό που κάνει. Προτιμώ να με θαυμάζει για το φαγητό που θα του φτιάξω, δηλαδή για το πώς είμαι σαν μαμά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Οι δημόσιες εμφανίσεις και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Έλλη Κοκκίνου με τον γιο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι σπάνιες και υπάρχει λογική εξήγηση γι' αυτό.

«Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μην δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει. Είμαι σίγουρη πως κάποια πράγματα τα κρατά μόνο για τους φίλους του ή ακόμα και για τον ίδιο. Είναι λογικό», έχει ομολογήσει η τραγουδίστρια στο παρελθόν.