Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στις Κάννες και η «δραματική» συνέχεια στις Ψυχοκόρες

Κατερίνα Μπούσιου
Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου στις Κάννες και η «δραματική» συνέχεια στις Ψυχοκόρες

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα υποδυθεί έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο στις Ψυχοκόρες. 

Δύο οσκαρικές εμφάνισεις έκανε χθες και σήμερα στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών η Τόνια Σωτηροπούλου, εντυπωσιάζοντας τους followers της όταν παρουσίασε και τις σχετικές αναρτήσεις από το διήμερο των προβολών στις οποίες έλαβε μέρος. Εμφάνιση εντελώς διαφορετική, θα κάνει σε λίγο διάστημα η ηθοποιός και στη σειρά Ψυχοκόρες, με έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Και σημαντικό, όταν αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα.

https://www.instagram.com/p/C7EzwRBoJ2i/

Η αποκάλυψη του Κωστή Μαραβέγια

Αυτές τις ημέρες στις Κάννες, βρέθηκαν ως καλεσμένοι και καλεσμένες γνωστών εταιρειών με προϊόντα ομορφιάς και άλλες επιχειρήσεις, η Βίκυ Καγιά, η Δούκισσα Νομικού, η Κλέλια Ανδριολάτου και η Τόνια Σωτηροπούλου με τον σύζυγό της Κωστή Μαραβέγιας. Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής, έκανε κανονική αναμετάδοση των καλλιτεχνικών δρώμενων αυτές τις ημέρες από τις Κάννες, με αναρτήσεις του στο Instagram. Σε μία από αυτές, γράφει χαρακτηριστικά για τη γυναίκα του: «Αν δεν την είχα γνωρίσει θα είχα μείνει μόνο με ένα φεστιβάλ το 2015».

Η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε 37 και ο Κωστής Μαραβέγιας της ευχήθηκε με τον πιο σουρεαλιστικό τρόπο

https://www.instagram.com/p/C7HWJtctvLM/

Η Τόνια Σωτηροπούλου έκανε και τις δύο ημέρες εντυπωσιακές εμφανίσεις. Την πρώτη μέρα με δημιουργία των αγαπημένων της φίλων MIRO.

https://www.instagram.com/p/C7Du3WAIKBT/

Και τη δεύτερη και τελευταία μέρα παραμονής της με δημιουργία Galvan. Λαμπερή και στις δύο.

https://www.instagram.com/p/C7J3eeyoLX4/

Η Τόνια Σωτηροπούλου θα σε εκπλήξει όμως σε λίγες μέρες και με την τηλεοπτική της εμφάνιση στις Ψυχοκόρες. Στο τέλος του δεύτερου κύκλου και στις αρχές του τρίτου. Θα υποδυθεί την Άννα, μία νοσοκόμα η οποία θα προσληφθεί από την οικογένεια Κοτρώτση, για την αποθεραπεία του Σώτου. Αν αναρωτιέσαι τι θα συμβεί, τότε θα πρέπει να σου πω, πως ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα συνεχίσει να προκαλεί με τη στάση του όχι μόνο τους εργάτες του στο εργοστάσιο, αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αναπάντεχο ήταν το φινάλε στις Ψυχοκόρες: Οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν με συγκίνηση την επική σειρά

Σε μία ενέδρα όμως, αντί να τραυματιστεί εκείνος, τραυματίζεται σοβαρά ο γιος του Σώτος. Θα φανεί στη συνέχεια πως η νοσοκόμα Άννα, δεν θα έρθει τυχαία στο σπίτι του Κοτρώτση. Η ταυτότητά της δεν θα αποκαλυφθεί παρά μόνο στο επεισόδιο που θα την δούμε για τελευταία φορά. Αποτελεί μεγάλη έκπληξη αυτό το φινάλε της. Δες και στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/C1rctvPo6f0/