Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στη μαμά της όπως μόνο εκείνη ξέρει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στη μαμά της όπως μόνο εκείνη ξέρει

Η Τόνια Σωτηροπούλου γιόρτασε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της. Η ομοιότητα της ηθοποιού με τη μητέρα της και οι τρυφερές ευχές.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα δεμένη με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τη μαμά της, Βούλα Σωτηροπούλου την οποία μας έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media.

Εορταστική ατμόσφαιρα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της ηθοποιού καθώς η μητέρα της γιορτάζει τα γενέθλιά της. Όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, μαμά και κόρη πέρασαν μαζί την ημέρα και γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο.

Τόνια Σωτηροπούλου- Κωστής Μαραβέγιας: Το Instagramable άλμπουμ από το ταξίδι τους στο Παρίσι

H Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» στη μαμά της

Πριν από λίγες ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη μαμά της και μια τούρτα γενεθλίων. Η μητέρα της ηθοποιού έγινε 74 ετών και η 36χρονη θέλησε να της ευχηθεί δημόσια με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

sotiropoulou1.jpg

«Χρόνια πολλά μαμά. Να είσαι ευτυχισμένη. Σ'αγαπάμε πολύ», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η κυρία Βούλα Σωτηροπούλου έχει δημόσιο προφίλ στο Instagram και οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην πλατφόρμα είναι μαζί με τη μονάκριβη κόρη της.

https://www.instagram.com/p/B6X4AB4hRPY/

Δεν είναι λίγες οι φορές που η ηθοποιός έχει ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, δημοσιεύοντας αργότερα τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις η Τόνια Σωτηροπούλου έχει αναφερθεί στην Κυπριακή καταγωγή της μητέρας της αλλά και στα όμορφα παιδικά της χρόνια.

Η μάχη των γονιών της με τον καρκίνο

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Μέρες Tv, η Τόνια Σωτηροπούλου είχε αναφερθεί στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχαν περάσει οι γονείς της δηλώνοντας: «Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου… Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά».

Το Πάσχα του 2022 Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας είχαν ταξιδέψει στην Σύρο μαζί με την κυρία Βούλα και πέρασαν οικογενειακές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: NDP