Ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ εξαφανίστηκε - Η σχέση μαζί του και η αυτοκτονία του πατέρα της

Τζένη Ντεμιράι
Ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ εξαφανίστηκε - Η σχέση μαζί του και η αυτοκτονία του πατέρα της

Ο Attilio Brillembourg παντρεύτηκε με τη μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ λίγα χρόνια αφότου ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ, Attilio Brillembourg, στο Μαλιμπού.

Πληροφορίες επισημαίνουν ότι ο 53χρονος εθεάθη τελευταία φορά τα ξημερώματα της 19ης Μαΐου και συγκεκριμένα στη 1:10. Μετά το πέρας αυτής της ώρας, τα ίχνη του χάθηκαν, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κοσμητείας του Λος Άντζελες.

Η ενημέρωση που δημοσιοποιήθηκε αναφέρει ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική και πως ο Brillembourg την ημέρα που εξαφανίστηκε ήταν ξυπόλητος ενώ φορούσε ένα μπλε t-shirt και γκρι παντελόνι.

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φώτα του δρόμου τη νύχτα. Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της εξαφάνισής του δεν έχουν γίνει γνωστές.

Το «ευχαριστώ» της Τατιάνα Μπλάτνικ και η φημολογούμενη σχέση μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Screenshot-2024-05-20-110102.png

Ο Attilio παντρεύτηκε με τη μητέρα της Τατιάνας Μπλάτνικ λίγα χρόνια αφότου ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Τότε, η Τατιάνα ήταν μόλις 7 ετών. Η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γκλύξμπουργκ, στην πραγματικότητα, μεγάλωσε μαζί του, με αποτέλεσμα η εξαφάνισή του να αποτελέσει αδιαμφισβήτητα ένα γεγονός που είναι λογικό να την επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Το LASD, ωστόσο, επισημαίνει ότι ο Brillembourg δεν έχει πλέον δεσμούς με την οικογένεια της Μπλάτνικ.

blatnik.jpg

Η αυτοκτονία του πατέρας της Μπλάτνικ στιγμάτισε τη ζωή της

Η Τατιάνα Μπλάτνικ γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980. Πατέρας της είναι ο Σλοβένος επιχειρηματίας Ladislav Blatnik, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν η Τατιάνα ήταν 7 ετών.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η πρώην σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ είχε επισημάνει: «Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν επτά χρονών, όταν εκείνος αυτοκτόνησε. (…) Πολλοί άνθρωποι μου είπαν αν μη μιλήσω για αυτό, να το κρατήσω για το σπίτι μου, αλλά η αλήθεια είναι πως 800 χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ένας άνθρωπος κάθε 30 δευτερόλεπτα. Ξέρεις, δεν χρειάζεται να αποτελεί τόσο βάρος συνέχεια. Αλλά δεν ήταν απαραίτητα η πράξη αυτή που με επηρέασε. Ήταν η σιωπή γύρω από αυτήν και το γεγονός ότι κανείς δεν μιλούσε για αυτό. Και νιώθω εξαιρετικά ευγνώμων στην οικογένεια μου, που σχεδόν μου έδωσε την άδεια να πω “Τατιάνα βγες εκεί έξω, μίλα στον κόσμο και βεβαιώσου ότι κανείς δεν υποφέρει. Αν μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο, πήγαινε να το κάνεις”».

Πώς πέρασε από τη συνειδητοποίηση στην ίδρυση του Breathe Hellas

Στη συνέχεια, η Μπλάτνικ εξομολογήθηκε ότι έμαθε για την αυτοκτονία του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών, ενώ μέχρι τα 20 δυσκολευόταν να το αποδεχτεί και να το συζητά.

«Δεν το γνώριζα μέχρι την ηλικία των 14 και αυτό έγινε όταν ήμουν 7. Αλλά το να μπορώ να μιλήσω πραγματικά ανοιχτά για αυτό, θα έλεγα ότι έγινε στα 20 μου. Πήγα στο Πανεπιστήμιο και έγραψα την πτυχιακή μου εργασία στην Κοινωνιολογία με θέμα την αυτοχειρία. Πολύ “ευχάριστο”, το ξέρω. Οπότε ήμουν ανοιχτή με αυτό το θέμα, αλλά νομίζω ακόμα υπάρχει τόση ντροπή για αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καθώς τα χρόνια περνούσαν, η Τατιάνα δεν αισθανόταν μονάχα πιο άνετη με το να συζητά ζητήματα που αφορούν την ψυχική υγεία και την αυτοκτονία, αλλά αισθάνθηκε την ανάγκη να δράσει, ιδρύοντας το project «Breathe», που έχει στόχο να καταπολεμήσει το στίγμα που σχετίζεται με ζητήματα ψυχικής υγείας. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του, το Breathe Hellas «χτίζει συνεργασίες για να διευρύνει την πρόσβαση σε πόρους για την ψυχική υγεία και υποστηρίζει πρωτοβουλίες που παρέχουν άμεση υποστήριξη».

Πηγή κεντρικής εικόνας: @tatianablatnik