Ο Άνχελ υποψήφιος στο MasterChef αλλά το κοινό αποθεώνει ήδη την επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι

Πατούλια Κατερίνα
Ο Άνχελ υποψήφιος στο MasterChef αλλά το κοινό αποθεώνει ήδη την επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι

Ο Ηλίας ο original επιστρέφει στο MasterChef και το κοινό θυμήθηκε ΤΟΝ Παίκτη του λάτρεψε στον περσινό διαγωνισμό.

To τεστ δημιουργικότητας στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef (21/05/24) έφερε εντάσεις και πρωταγωνιστής ήταν ο Ηλίας επί δύο!

Καραγκιόζηδες, αδικίες και άλλα σχόλια

Τεστ δημιουργικότητας με αλλαντικά έκρυβε η Τρίτη στο MasterChef και ο Ηλίας Παναγιώτου, ο αρχηγός των γκρι πρωταγωνίστησε με το ξέσπασμά του κατά των κριτών και κατά του συν- αρχηγού των μπορντό Σοφοκλή.

Ο Σοφοκλή κέρδισε τον πόντο, ο Ηλίας ένιωσε πως αδικήθηκε και για περίπου 15 λεπτά, η γκρίνια του Παναγιώτου μονοπώλησε τον διαγωνισμό.

Ο Λευτέρης «έβαλε πλώρη» για τον τελικό του MasterChef και το beef με τον Κούρτογλου καλά κρατεί

Στον έξαλλο Ηλία απάντησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τονίζοντας το αυτονόητο, πως εκείνοι είναι που κρίνουν και δεν έχουν σκοπό να αδικούν κανέναν παίκτη!

«Αυτό το πιάτο αν το περάσουμε από 100 ανθρώπους θα έχουν διαφορετικές γνώμες, κι εμείς μεταξύ μας διαφωνούμε πολλές φορές. Σε τι συμφωνούμε πάντα; Στο ότι δεν είμαστε εδώ για να αδικήσουμε κάποιον, αυτό είναι το μόνο που δεν βάζουμε ποτέ στην κουβέντα μας».

Στον Κυψίδη τα 1000 ευρώ

«Τα ζευγάρια παρέμειναν ως είχαν σε σχέση με το Mystery Box. Ίδιο και το τελικό σκορ 3-1 με νικήτρια την μπορντό μπριγάδα. Και τώρα μένει να δούμε ποιος έκανε την καλύτερη προσπάθεια στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας με τα αλλαντικά.

«Καλύτερη προσπάθεια και αυτή που κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ αυτή του Νίκου. Νίκο συγχαρητήρια. Το πιάτο σου ήταν πολύ νόστιμο, ισορροπημένο και δημιουργικό», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

https://www.instagram.com/p/C7PlZssOmPo/

«1.000 ευρώ! Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ. Η χαρά μου που κέρδισα το Τεστ Δημιουργικότητας και τα 1.000 ευρώ, δεν περιγράφεται. Μου αρέσει να δοκιμάζω συνέχεια νέες γεύσεις και όταν γυρίσω σπίτι έχει να πέσει πάρα πολύ παραγγελία. Ευχαριστώ πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου μετά τη νίκη του.

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Κιαζόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Ο Ηλίας ο original επιστρέφει

Στο σημερινό επεισόδιο, το MasterChef με τους οκτώ παίκτες ταξιδεύει ως τις Σπέτσες.

https://www.instagram.com/reel/C7PshNcCZVK/

Εκεί, πέραν από τους τρεις κριτές - το λουκ των οποίων σχολιάστηκε αρκετά- βλέπουμε ξανά στο παιχνίδι τον Ηλία Κιαζόλι.

Ο Ηλίας, ένας παρεξηγημένος παίκτες από το MasterChef 5, επέστρεψε πέρσι και αποθεώθηκε, ειδικά στην κόντρα με τον Νίκο Τράκα. Ο επικός διάλογος και το απίθανο beef ανάμεσα σε Ηλία και Τράκα είχαν δώσει ένα από τα πλέον αξεπέραστα επεισόδια στο MasterChef ever.

Ο Ηλίας δίκασε τότε και το Twitter τον αποθέωσε τονίζοντας πως μιλάμε για το καλύτερο comeback σε ριάλιτι.

Ο Κιαζόλι έκανε ένα σπουδαίο body transformation φέτος ενώ η σεζόν θα τον βρει στις Σπέτσες κι όχι στην Τήνο όπου συνήθιζε να μαγειρεύει τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/reel/C3hxO7Uso1C/

Όπως εύστοχα σχολίασε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Κιαζόλι ίσως είναι στο MasterChef πριν κι από τους ίδιους τους κριτές.

https://www.instagram.com/p/C5oHZtAsBbl/

Το Twitter/X ενθουσιάστηκε με την επιστροφή του Ηλία Κιαζόλι!