«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Πατούλια Κατερίνα
«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Ο Ηλίας Καζιόλι κατάφερε με δύο ατάκες στον Νίκο Τράκα και τη διάσωση του Γιώργου Πορφύρη να γίνει ο Στέλιος Χανταμπάκης του 2023. Twitter αποθεώνει Ηλία δίκαια.

Το 2020, εκεί βαθιά στην καραντίνα, ο Ηλίας Καζιόλι του MasterChef 4 είχε καταφέρει να κάνει τα νεύρα κρόσσια στον Δημήτρη Μπέλλο, τη Μαρία Μπέη και ολάκερο το Twitter. Kοίτα όμως πώς τα φέρνει η ζωή και το comeback του Ηλία στο φετινό MasterChef έφερε τούμπα τη γνώμη του κόσμου και φτάσαμε στο σημείο να «χειροκροτάμε» από τον καναπέ μας τον Καζιόλι.

Η μπλε έχασαν με διαφορά, το beef ξεκίνησε:

Η Μπλε ομάδα κατάφερε να πιάσει τη βάση στην ομαδική δοκιμασία και έχασε κατά κράτος από τους κόκκινους του Νίκου Τράκα. Και εκεί που ξεκίνησε η συζήτηση για τη διαδικασία της ψηφοφορίας, ξεκίνησαν και τα παρατράγουδα.

https://www.instagram.com/p/Cr33oAEIQKe

Είχε προηγηθεί ένα beef απρόσμενο ανάμεσα στους φερόμενους ως δύο φιναλίστ του τελικού του φετινού MasterChef, τον Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη και οι τρεις κριτές ήθελαν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί με το σκληρό ριάλιτι που έβλεπαν να παίζεται μπροστά στα μάτια τους.

Μόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προσπάθησε να επέμβει πάνω από 3 φορές για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το ξέσπασμα του Τράκα έκανε έξαλλο το Twitter:

Ο νικητής του silver award, Νίκος Τράκας, φαίνεται πως επέστρεψε στο παιχνίδι με το θάρρος που του έδωσαν τα 13000 ευρώ που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής και τα έβαλε αρχικά με τον Γιώργο Πορφύρη που δεν ψηφίστηκε για να βγει στον τάκο κι έπειτα με τον Ηλία Καζιόλι.

Το πρόβλημα των παικτών του φετινού MasterChef, ήταν η εμφάνιση των παλιών παικτών τους οποίους θέλουν να δουν να βγαίνουν από το ριάλιτι μαγειρικής. Ο Νίκος και οι υπόλοιποι φετινοί υποψήφιοι MasterChef δεν είδαν με καλό μάτι την ανακοίνωση των κριτών πως δεν υπάρχει ασυλία από την νικήτρια ομάδα, κάτι που σήμανε πως οι Κόκκινοι δεν είχαν την ευκαιρία να σώσουν τον Θόδωρα.

Ο εξώστης ήταν έξαλλος όταν ο Καζιόλι έδωσε την τελευταία του ψήφο στον Θόδωρα και όχι στον Πορφύρη, σηματοδοτώντας μια μονομαχία ανάμεσα στη Μπέη και τον Γαλάνη.

Kαι κάπου εκεί πάνω στα νεύρα του εξώστη, στην έπαρση και τα σχόλια του Τράκα, ήρθε το απίθανο beef ανάμεσα σε Ηλία και Τράκα.

MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Ο Ηλίας δίκασε και το Twitter τον αποθέωσε τονίζοντας πως μιλάμε για το καλύτερο comeback σε ριάλιτι.

Ο Τράκας πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις ατάκες που εξόργισαν το Twitter, όπως το επικό:

«Να πάει η Μπέη να ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΛΟ ΤΗΣ. Όσοι δε ξέρουν να μαγειρεύουν να πάνε στα σπίτια τους».

Αποθέωση του Ηλία από το Twitter:

Και ήρθε η μέρα αυτή, που μετά από τρία χρόνια, μετά την επική εκείνη βραδιά που ο Μπέλλος πέταξε την ασυλία, έσωσε τη Μαρία και έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Καζιόλι, ήταν ο Ηλίας εκείνος που πήρε πάνω του το παιχνίδι και στήριξε και τη Μαρία Μπέη και τον αγαπημένο του Twitter ολόκληρου, Γιώργο Πορφύρη.