Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία γλυκιά αφιέρωση στον Άλκη της λίγο πριν το φινάλε του Πρώτος από Εμάς

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μία γλυκιά αφιέρωση στον Άλκη της λίγο πριν το φινάλε του Πρώτος από Εμάς

Στις αρχές Ιουνίου η σειρά Πρώτος από Εμάς ρίχνει τίτλους τέλους και η Αθηνά Οικονομάκου με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη αποχαιρετούνται για τελευταία φορά. 

Μένουν μόνο 5 επεισόδια μέχρι να δούμε το φινάλε στο Πρώτος από Εμάς και σε αυτή την πορεία θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρίσκονται επίσης στην τελική ευθεία της σχέσης τους πριν αποχαιρετιστούν οριστικά. Η ηθοποιός έκανε μία μελωδική αφιέρωση στον συνάδελφό της, με ιδιαίτερη αγάπη για όσα τους ένωσαν τους τελευταίους μήνες.

Ο Κοσμάς αποκτά μία μικρή περιουσία

Η τηλεοπτική ιστορία της παρέας της Αθηνάς Οικονομάκου, του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, του Γιάννη Τσιμιτσέλη, του Μάριου Αθανασίου και της Λένας Δροσάκη θα κλείσει κυρίως με ευχάριστα γεγονότα. Εξαίρεση αποτελεί ο θάνατος του Άλκη, λίγο πριν το τελευταίοι επεισόδιο στο Πρώτος από Εμάς.

Η αρχή του τέλους για το Πρώτος από Εμάς: Ο Άλκης αποχαιρετά τον γιο του πριν το φινάλε του

Θα έχει προλάβει ωστόσο να ζήσει στιγμές με την Κάτια του και το μωρό τους. Θα τον δεις να παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και να είναι πραγματικά χαρούμενος που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας. Αυτό το παιδί θα το αγαπήσει όλη η παρέα και θα το προστατέψει. Είναι η συνέχεια του καλού τους φίλου, κομμάτι από εκείνον.

Από τις ευχάριστες ανατροπές της συνέχειας είναι η συμμετοχή του Κοσμά σε ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Η Σοφία θα βρίσκεται στο πλευρό του για να τον εμψυχώσει. Και ο σύζυγός της θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη και θα βγει νικητής. Αποκτώντας μία μικρή περιουσία.

Ευχάριστα είναι τα νέα και για τον Νικόλα με την Έλενα γιατί κατορθώνουν να αποκαλύψουν την απάτη με τη θεία της μικρής Μελίνας και καταφέρνουν τελικά να την υιοθετήσουν.

Λίγο πριν το τέλος, η Αθηνά Οικονομάκου, μας έδειξε την τόσο καλή σχέση της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, τον τηλεοπτικό της παρτενέρ τους τελευταίους μήνες. Και αναδημοσίευσε βίντεο ενός φαν τους, με το τραγούδι του Χρήστου Μάστορα «Το κρυφτό» και στιγμιότυπα από τον έρωτά τους. Οι στίχοι του τραγουδιού ταιριάζουν στην Κάτια και τον Άλκη: «Και θα βγω να σε βρω, γιατί αλλιώς κι οι δύο χάνουμε στου έρωτα το κρυφτό δύο καρδιές στο τέρμα φτάνουνε, θα βγω κι ας μη σε βρω...»

Πριν από λίγες μέρες έκανε και ένα story με ένα κοινό τους στιγμιότυπο, αναδημοσίευση από ανάρτηση του δημοσιογράφου Άρη Καβατζίκη.

oikonomakou.jpg