Η Δέσποινα Βανδή δάκρυσε για την απώλεια του πατέρα της και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δέσποινα Βανδή δάκρυσε για την απώλεια του πατέρα της και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της και η συγκίνηση ήταν εμφανής. Το κομψό καλοκαιρινό look της τραγουδίστριας.

Καλεσμένη σε exclusive live γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού ήταν η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Πέμπτης (23/05).

Κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς στην Αθηναϊκή ριβιέρα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τις επιτυχίες της και παρουσίασε το νέο της τραγούδι «Πανσέληνος» μαζί με τον Mente Fuerte.

Η Δέσποινα Βανδή εκτός από εμφανίσεις έκανε και τουρισμό στην Αυστραλία έχοντας την πιο cool διάθεση

To comfy look της Δέσποινας Βανδή

Με αφορμή τα 30 χρόνια καριέρας και τις επερχόμενες συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα η Δέσποινα Βανδή χάρισε ένα μοναδικό unplugged session αποκλειστικά στους ακροατές του Δρόμος 89,8. Τη βραδιά παρουσίασε ο Νικόλας Ράπτης και η παρέα του «Τhe Morning Show».

https://www.instagram.com/reel/C7Uh3DtIOF-/

Για την περίσταση η Δέσποινα Βανδή επέλεξε γκρι denim παντελόνι, δετό cropped πουκάμισο και clogs, που αποτελούν μια πολύ ωραία πρόταση για τα καλοκαιρινά σου looks.

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε μία και καλή στις φήμες για τον γάμο με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Πριν από λίγες ώρες ο Mente Fuerte πόζαρε στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή και μοιράστηκε αργότερα τη φωτογραφία τους σε Instagram-story γράφοντας με χιούμορ: «Kάνει τη γλυκούλα τώρα».

mente_vandi.webp

Η συγκίνηση της τραγουδίστριας για την απώλεια του μπαμπά της

Λίγο πριν ερμηνεύσει το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα», η Δέσποινα Βανδή εκμυστηρεύτηκε στους παρευρισκόμενους πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εκείνη καθώς της θυμίζει τον μπαμπά της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν, γι' αυτό και με έπαιρνε πάντα πολύ, ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή, είναι πολύ δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του, ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, δεν θα ξαναμοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα», είπε εμφανώς συγκινημένη η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Αυτό με έπιανε πάρα πολύ. Με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι' αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν».

Απόλαυσε την ερμηνεία της τραγουδίστριας στο βίντεο που ακολουθεί.

Η αφοπλιστική απάντηση της Δέσποινας Βανδή στα σχόλια για τα μαλλιά της

Οι συγκινητικές αναφορές της τραγουδίστριας στον μπαμπά της

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2023 η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε σε exclusive live event του Ρυθμού και μιλώντας στην Γιώτα Τσιμπρικίδου εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια: «Όταν ηχογραφώ τα περισσότερα τραγούδια μου, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους… Μοιραία συμβαίνει αυτό. Αυτό το τραγούδι το είχα συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου όταν έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου. Και… Με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι στίχοι συγχρωτίζονται με τη ψυχολογία της μαμάς μου. Θα προσπαθήσω να μη σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τους στίχους».

Τον Δεκέμβριο του 2015 η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί μερικές σκέψεις της στα social media κάνοντας αναφορά στον μπαμπά της που έφυγε από τη ζωή το 1999.

«Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους. Πάνε 16 χρόνια από τότε που έφυγε όμως τα λόγια του ηχούν ακόμα στα αυτιά μου...σα χθες να 'τανε. Η προσφορά σε ανθρώπους που τη χρειάζονται είναι ανεκτίμητη. Κυρίως η αθόρυβη !Αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι τόσο συγκινημένη ακριβώς γι' αυτόν το λόγο! Έχει γεμίσει η ψυχή μου με τη γενναιοδωρία όλων αυτών των ανθρώπων που με τόση χαρά και χωρίς καμιά δεύτερη σκέψη, μου παραχωρούν προϊόντα από τις εταιρίες τους για να συνδράμουν στο μεγάλο #bazaarDV που ετοιμάζω στις 27 Δεκέμβρη για το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης "Η Μέλισσα" ,στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης! Ευχαριστώ από καρδιάς το Δήμαρχο κ.Μπουτάρη για την παραχώρηση του χώρου! Σας ευχαριστώ όλους ήδη προκαταβολικά! Όλο αυτό δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας και αναρωτιέμαι μέσα μου "είχατε άραγε κι εσείς έναν πατέρα που σας έλεγε τέτοια λόγια...», είχε γράψει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο Facebook.

Ο πατέρας μου πάντα μου έλεγε "ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ παιδί μου στους άλλους". Πάνε 16 χρόνια απο τότε που "...

Posted by Δέσποινα Βανδή on Thursday, December 10, 2015

Πηγή κεντρικής: desp1navandi