Η κόρη της Νόνης Δούνια, Ρία, αποκάλυψε ότι έχει μία αυστηρή αλλά συνειδητοποιημένη μητέρα

Τζένη Ντεμιράι
Η κόρη της Νόνης Δούνια, Ρία, αποκάλυψε ότι έχει μία αυστηρή αλλά συνειδητοποιημένη μητέρα

Από την κοινή συνέντευξη με την κόρη της, Ρία, έγινε φανερό ότι η Νόνη Δούνια είναι μία αυστηρή μητέρα, που γνωρίζει πότε χρειάζεται να βάλει όρια στα παιδιά αλλά το κάνει πάντα με γνώμονα το ορθό, το δίκαιο και όταν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, οι οποίες θα βρουν τους Έλληνες ψηφοφόρους στις κάλπες στις 9 Ιουνίου, η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία ευρωβουλευτής, Νόνη Δούνια, παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, στην οποία μίλησε για την οικογένειά της.

Η συνέντευξη έγινε μαζί με την κόρη της, Ρία, την οποία απέκτησε με τον Κυριάκο Μουρατίδη. Τόσο η Νόνη όσο και η Ρία αναφέρθηκαν στη σχέση τους, δίνοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά που έχει η πολιτικός, πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια ως μητέρα.

Η Νόνη Δούνια όταν ήταν στην κορυφή είπε τέρμα: Η πολιτική και το όχι στην επιθυμία του συζύγου της

Η Νόνη Δούνια είναι μία αυστηρή αλλά συνειδητοποιημένη μητέρα

Από τη συνέντευξη έγινε φανερό ότι η Δούνια είναι μία αυστηρή μητέρα, που γνωρίζει πότε χρειάζεται να βάλει όρια στα παιδιά αλλά το κάνει πάντα με γνώμονα το ορθό, το δίκαιο και όταν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μία συνειδητοποιημένη μητέρα. Η Ρία επιβεβαίωσε το γεγονός ότι η μητέρα της είναι αυστηρή λέγοντας: «Το ότι είναι αυστηρή ισχύει, αλλά πάντα με μέτρο και ποτέ άδικα. Και μόνο σε σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον μας, για παράδειγμα, το σχολείο και η συμπεριφορά μας. Μεγαλώνοντας, όμως, δεν ένιωσα ποτέ πως ήταν υπερβολικά αυστηρή ή άδικη μαζί μου. Αντιθέτως, όσο περνάνε τα χρόνια καταλαβαίνω πως με το να είναι αυστηρή για συγκεκριμένους λόγους μάς βοήθησε να μεγαλώσουμε με αρχές και μας έμαθε να εκτιμάμε όσα μας δίνονται».

291722539_1461285214301154_2468061637675893156_n.webp

Η Ρία Μουρατίδη, η καλλιτεχνική κολύμβηση και οι σπουδές στο fashion business management

Η Ρία είναι 18 ετών και ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, μπαίνοντας με αυτόν τον τρόπο ενεργά στον στίβο της ενήλικης ζωής. Όπως δήλωσε η ίδια, έγινε αποδεκτή στο στο fashion institute of technology στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσει fashion business management.

«Θα ήθελα να εστιάσω σε αυτό, αλλά ταυτόχρονα και να περνάω καλά και να εξερευνώ τον κόσμο γύρω μου. Αργότερα, όταν πλέον ολοκληρώσω τις σπουδές μου, ιδανικά θα ήθελα να κάνω μια δουλειά που θα μου δίνει χαρά. Απλά ακόμα είναι πολύ νωρίς να οριστικοποιήσω το τι ακριβώς», ανέφερε η 18χρονη κοπέλα, απαντώντας σε ερώτηση που σχετίζεται με τα σχέδιά της για το μέλλον.

Όσο ήταν στην εφηβεία, η Ρία ασχολήθηκε ενεργά με την καλλιτεχνική κολύμβηση, λαμβάνοντας, μάλιστα, μετάλλια και διακρίσεις.

noni_dounia_kori_agwnes_2.webp

Μπορεί η Νόνη Δούνια να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της στο Instagram για επαγγελματικό κυρίως σκοπό, ωστόσο, κατά καιρούς έχει αναρτήσει εικόνες τόσο με την Ρία, όσο και με τον μεγαλύτερο γιο της, Στάθη, ο οποίος είναι 19 ετών.

Τον Αύγουστο του 2023, η Νόνη Δούνια είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία με την κόρη της από συναυλία που πραγματοποίησε ο The Weeknd, στο Μόναχο της Γερμανίας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μοιράζονται μαζί εποικοδομητικά τον χρόνο τους.

https://www.instagram.com/p/CvjupphIR_3/

Ανήμερα των γενεθλίων της Ρίας, στις 4 Ιουλίου του ίδιου έτους, η Δούνια δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία τους, στην οποία, μάλιστα η ομοιότητά τους είναι μεγάλη, όπως μπορείς να δεις κι εσύ παρακάτω.

357390752_270746022302013_5226355525751790784_n.webp

Ο γιος της, Στάθης και οι σπάνιες εικόνες με τα παιδιά της

Η πολιτικός έχει αναρτήσεις εικόνες και με τον γιο της, Στάθη, ο οποίος έχει ασχοληθεί ενεργά με το water polo κάνοντας περήφανη την ίδια. Όταν ο Στάθης ενηλικιώθηκε, στις 2 Ιουνίου 2023, η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη βρεφική του ηλικία, στην οποία τον κρατά στην αγκαλιά της. Στην περιγραφή της εικόνας γράφει μεταξύ άλλων: «18 χρόνια πριν τέτοια μέρα θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα. Ήταν η ημέρα που έμαθα τι σημαίνει αγάπη άνευ όρων! Που απέκτησα σκοπό, αλλά και απόλυτες προτεραιότητες, τις οποίες πια κανείς και τίποτα δεν θα μπορούσε να διαταράξει. Όλα τα ανούσια θα με προσπερνούσαν από εκείνη την ημέρα, μια για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Cs-SQQ9IhPP/

Θέλοντας να πει χρόνια πολλά στις μαμάδες ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η Νόνη Δούνια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά της, γράφοντας στη λεζάντα: «Το να είσαι μαμά είναι η πιο απαιτητική αλλά και η πιο απολαυστική αποστολή του κόσμου».