Έρχεται η πιο συγκινητική στιγμή στο Ναυάγιο με την Ειρήνη να ανακαλύπτει τον χαμένο της γιο

Κατερίνα Μπούσιου
Έρχεται η πιο συγκινητική στιγμή στο Ναυάγιο με την Ειρήνη να ανακαλύπτει τον χαμένο της γιο

Πώς θα φτάσουμε ξανά σε ένα από τα εγκλήματα που έκανε ο Ιπποκράτης στο Ναυάγιο. 

Έχεις ήδη καταλάβει πως μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα έχουν τελειώσει όλα στο Ναυάγιο και πως θα έχουν γίνει οι απαιτούμενες αποκαλύψεις και τιμωρίες. Πριν πάμε στη μεγάλη έκπληξη της δίκης των θυμάτων του Φοίνιξ, μας περιμένει μία διπλή έκπληξη. Η τραγωδία μετατρέπεται σε ευτυχία και η αμηχανία σε μία δεύτερη χαρά. Θα σου τα εξηγήσω παρακάτω. Η Στέλλα και η Ειρήνη ενώνονται και πάλι, καρμικά.

Από την τραγωδία της Κρήτης στην αποκάλυψη της Αθήνας

Ο Πέτρος και η Ευγενία όπως ήδη σου έχω πει πρόσφατα, προσπαθούν στο Ναυάγιο, να βρουν το πιο κατάλληλο σχέδιο για να παγιδέψουν τον Ιπποκράτη. Να κάνουν στην ουσία τον Γιάννη Στάνκογλου, να ομολογήσει πως εκείνος σκότωσε την αδελφή της Κλαίρη. Όμως δυστυχώς, η Ευγενία θα γίνει σύντομα και εκείνη ένα από τα θύματά του.

Ένα νέο έγκλημα στο Ναυάγιο αναζητά τιμωρία με τον Ιπποκράτη να ξεφεύγει ξανά από τους εχθρούς του

Ο Πέτρος στην ουσία απογοητεύεται από τις εξελίξεις, αλλά είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ειρήνη και εκείνη με τη σειρά της τον μικρό γιο του Ιπποκράτη, τον Ορφέα. Βοηθός του χωρίς να το ξέρει θα είναι σε αυτή την προσπάθεια θα έρθει η Στέλλα. Η οποία έχει καταλάβει τη δυστυχία της Ειρήνης στον γάμο της και θέλει να είναι κοντά της, γιατί ενστικτωδώς πιστεύει πως ο αξιωματικός του Λιμενικού είναι άκρως επικίνδυνος.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποκάλυψε δύο εικόνες από την πιο κρίσιμη στιγμή στο Ναυάγιο

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι της μοίρας θα παιχτεί ξανά ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Ειρήνη θα της εκμυστηρευτεί την είδηση που είχε ακούσει στο ραδιόφωνο σχετικά με το εμπόριο βρεφών και μάλιστα στην κλινική που είχαν γεννήσει και οι δύο. Θα αποφασίσουν με τη βοήθεια του Βασίλη να ξεκινήσουν τις έρευνές τους. Όταν η μαία μετά από πιέσεις τους πει, ότι δεν θέλει να μιλήσει γιατί φοβάται τον Ιπποκράτη, τότε θα καταλάβουν πως το μωρό δεν πέθανε.

https://www.instagram.com/p/C68cMVyoCZ5/

Δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν πως αυτό το παιδί είναι ο γιος της Στέλλας και οι δύο γυναίκες θα ζήσουν μία πολύ συγκινητική και παράλληλα αμήχανη στιγμή. Αν θεωρείς πως η Αμαλία Καβάλη ως Στέλλα είναι το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, γιατί μετά τον πνιγμό του Κυριάκου, αυτό το παιδί ήταν η μόνη ελπίδα της για ζωή, τότε να σε πληροφορήσω πως σύντομα μία νέα εγκυμοσύνη θα την κάνει ξανά ευτυχισμένη. Πατέρας αυτή τη φορά ο Βασίλης.

https://www.instagram.com/p/C0evIG1Moqx/

Στα επόμενα επεισόδια, το κύριο θέμα θα είναι και ο θάνατος του Βλάσση, ο πυροβολισμός του Δημήτρη και η κοινή τραγωδία που θα μοιραστούν η Λίνα και ο Μάκης. Τα μυστικά και σε εκείνη την περίπτωση, αποκαλύφθηκαν. Διάβασε και παρακάτω.

Το πλάνο του φινάλε του Ιπποκράτη στο Ναυάγιο και ένας θάνατος που καταστρέφει τη ζωή Λίνας και Μάκη