Δεν θα χτυπήσουν καμπάνες για τον Jim Parsons

Δεν θα χτυπήσουν καμπάνες για τον Jim Parsons

Τουλάχιστον όχι μέχρι να δεχτεί να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του.

Αν πιστεύατε πως τα gay ζευγάρια είναι πιο ισορροπημένα και έχουν καλύτερη επικοινωνία από τα straight (μην ρωτάτε γιατί, φήμες είναι αυτές), να μια είδηση που αποδεικνύει πως έχουν εξίσου τα ίδια προβλήματα με όλα τα άλλα ζευγάρια.

Ο 37χρονος Jim Parsons, ο τηλεοπτικός Sheldon Cooper του «Big Bang Theory», είχε κάνει πρόσφατα πρόταση γάμου στον επί χρόνια σύντροφό του, ton 33χρονο art director Todd Spiewak, και ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα. Λίγες μέρες όμως πριν τις γιορτές, το ζευγάρι συζήτησε το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά, μια απόφαση που ο Spiewak νόμιζε πως ήταν αμοιβαία με τον σύντροφό του, χωρίς όμως να ξέρει πως ο Parsons δεν είχε καμιά διάθεση να αποκτήσει παιδιά, τουλάχιστον όχι ακόμα. Έτσι, ο γάμος ακυρώθηκε.

Το ζευγάρι μένει ακόμα μαζί, η σχέση τους όμως δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση της. Την επόμενη φορά που θα γκρινιάξετε πως τέτοια προβλήματα έχετε μόνο εσείς, σκεφτείτε πως είτε είσαι straight, είτε gay, είτε bi, είτε διάσημος, είτε εξωγήινος, υπάρχουν κάποια ζόρια στις σχέσεις που τα τραβάνε όλοι. Κουράγιο.