Ο Sean 'Diddy' Combs ξανά στο επίκεντρο για βίαιη συμπεριφορά - Τα χτυπήματα με ζώνη και οι μάρτυρες

Τζένη Ντεμιράι
Ο Sean 'Diddy' Combs ξανά στο επίκεντρο για βίαιη συμπεριφορά - Τα χτυπήματα με ζώνη και οι μάρτυρες
Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Οι βίαιες συμπεριφορές φαίνεται ότι χρονολογούνται από την περίοδο του ο Sean 'Diddy' Combs φοιτούσε στο κολλέγιο.

Ο Sean «Diddy» Combs, ράπερ και μεγιστάνας της μουσικής που πιστώνεται ότι βοήθησε να ξεκινήσουν την καριέρα τους μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες των τελευταίων ετών, αντιμετωπίζει πολλαπλές αγωγές που τον κατηγορούν για σεξουαλική διακίνηση και σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 54χρονος Combs έχει αρνηθεί σθεναρά όλες τις κατηγορίες εναντίον του. Οι δικηγόροι του έχουν χαρακτηρίσει τις αγωγές εναντίον του ως αρπαγή χρημάτων, «αβάσιμες» ή «αρρωστημένες».

Sexual Misconduct Sean Combs

Τα χτυπήματα σε κοπέλα με ζώνη τη δεκαετία του '80 και οι μάρτυρες

Το πλήθος των ισχυρισμών στις αγωγές εναντίον του Combs χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990, όταν ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία, την Bad Boy Records.

Οι βίαιες συμπεριφορές, όμως, φαίνεται ότι χρονολογούνται από την περίοδο του ο Sean 'Diddy' Combs φοιτούσε στο κολλέγιο.

Πηγές, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Rolling Stone, ισχυρίζονται ότι ο ράπερ άσκησε βία στην τότε κοπέλα του, χτυπώντας τη με ζώνη μπροστά σε άλλους φοιτητές. Ένα πρόσωπο που φέρεται να βρισκόταν παρών στον περιστατικό δήλωσε στο Rolling Stone ότι ο Sean 'Diddy' Combs ήταν απίστευτα θυμωμένος και φώναζε με όλη του τη δύναμη. Το περιστατικό έγινε τέλη της δεκαετίας του 1980 στο Πανεπιστήμιο Howard.

«[Της] χτύπησε τον πισινό - πραγματικά της χτύπησε τον πισινό», υποστήριξε η πηγή, η οποία επέλεξε να παραμείνει ανώνυμη. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο Combs χρησιμοποίησε τη ζώνη για να χτυπήσει τη φίλη του «παντού», γεγονός που έκανε τη νεαρή γυναίκα να βάλει τα κλάματα. «Προσπαθούσε να υπερασπιστεί λίγο τον εαυτό της. Έκλαιγε», αφηγήθηκε η πηγή. «Και του λέγαμε: “Φύγε από πάνω της”. Φωνάζαμε γι' αυτήν».

To Rolling Stone πραγματοποίησε εξάμηνη έρευνα για τη συμπεριφορά του Combs και μέσω αυτής διαπίστωσαν ότι ο ράπερ ξεκίνησε να θεωρείται οξύθυμος από τους γύρω του πριν γίνει το περιστατικό με την κοπέλα.

Ο Combs άρχισε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Howard το 1987 αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του, θέλοντας να ακολουθήσει καριέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Πριν έρθει στο φως το παραπάνω περιστατικό, ο Sean 'Diddy' Combsβρισκόταν ήδη στην επικαιρότητα για ζητήματα που αφορούν βίαιη συμπεριφορά.

Sexual Misconduct Diddy

Οι καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση

Τον Νοέμβριο του 2023 η πρώην σύντροφος του Sean “Diddy” Combs και τραγουδίστρια, Cassie, τον κατηγόρησε για βιασμό και σοβαρή σωματική κακοποίηση. Με μία σοκαριστική καταγγελία, η Cassie ισχυρίστηκε ότι ο Combs την είχε υποβάλει σε «έναν κύκλο κακοποίησης, βίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Μετά την καταγγελία της Cassie ο Diddy, που είναι γνωστός και ως Puff Daddy έχει έρθει αντιμέτωπος και με άλλες καταγγελίες οι οποίες σχετίζονται με βιασμό, σεξουαλική εκμετάλλευση, σωματική κακοποίηση και revenge porn. Ο ίδιος έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία, δηλώνοντας ότι θα παλέψει για την αποκατάσταση του ονόματός του.